Ne vidim ništa posebno tipa med, maslac, jaja.
Brašno, šećer, biljna mast, nekakvi ekstrakti, dodati vitamini, arome...ništa da bi bilo toliko spektakularno skupo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što kažu ljudi "Ukusi su različiti". Bukvalno je to tako. Ja primećujem razliku, vi ne. Ne kažem da sam ja u pravu, a vi ne. Ko zna zašto je to tako. Isto kao što se eurokrem užasno pokvario (ili su ga pokvarili).Mislim da je više do nas što smo omatorili nego do Plazme. Isti je to recept već 50 godina, mašine prave, nema šta tu da se pokvari.
Nije više tako slatka, nema onaj "Plazma šmek" i struktura je malo drugačija.Jedem je često, nisam primetio razliku.
Frikom ima fenomenalan plazma sladoled, kupuj to dok ne podignu opet proizvodnjuU Maksiju, u mojim lokalnim prodavnicama... nigde je nema?
U čemu je stvar, neće valjda da ukinu Plazmu
Ili je neki marketinški trik - tipa da se prepadnemo i jedva dočekamo povratak uz enormno naduvane cene.
Nije isti recept, izbacili su maslac iz ove nase kopije a u italijansku plazmu je maslinovo ulje, original recept.Mislim da je više do nas što smo omatorili nego do Plazme. Isti je to recept već 50 godina, mašine prave, nema šta tu da se pokvari.
Francuzi imaju vrhunske kekseve, ne mogu da se setim naziva ali ovo sto se kod nas proizvodi i prodaje ovo je nula, jedino sto je nekad ta plazma bila dobra i petit beurre sa maslacem.Pogledajte prilog 1625294
Da probaš original ipak?
Meni doneo prijatelj iz Italije ni on nije znao zašto tražim a kakav je promućuran sumnjao je da tražim nešto cool pa je uzeo i za sebe.
Pojedeš tri komada - dosta
Kaže: "čudili se Italijani šte će mu dečji keks?"
A koriste ga i ovi što idu u trteranu a neće da rade ovako...
Ima da se pokvari još kako, krkaju palmino ulje u plazmu što je čini nezdravom. U eurokremu odavno ne stavljaju kakao. Sve čista hemija.Mislim da je više do nas što smo omatorili nego do Plazme. Isti je to recept već 50 godina, mašine prave, nema šta tu da se pokvari.
Nije pre mesec dana nego u junu. Oni su tek krajem avgusta izdali saopštenje da će biti nestašica.U Požarevcu se zapalio jedan deo fabrike pre nekih mesec dana. S obzirom da je tu fabrika, naravno da je nema na određeni period.
Šta konkretno? Noblice i Domaćica ima.Aj plazme nema zbog požara , ali gde su Banini nestali?
O da! Banini cvetići!Aj plazme nema zbog požara , ali gde su Banini nestali?