Nema Plazme

ingredients_fr.6.full.jpg

Ne vidim ništa posebno tipa med, maslac, jaja.
Brašno, šećer, biljna mast, nekakvi ekstrakti, dodati vitamini, arome...ništa da bi bilo toliko spektakularno skupo.

Mislim da je više do nas što smo omatorili nego do Plazme. Isti je to recept već 50 godina, mašine prave, nema šta tu da se pokvari.
Što kažu ljudi "Ukusi su različiti". Bukvalno je to tako. Ja primećujem razliku, vi ne. Ne kažem da sam ja u pravu, a vi ne. Ko zna zašto je to tako. Isto kao što se eurokrem užasno pokvario (ili su ga pokvarili).

U Maksiju, u mojim lokalnim prodavnicama... nigde je nema?
U čemu je stvar, neće valjda da ukinu Plazmu

Ili je neki marketinški trik - tipa da se prepadnemo i jedva dočekamo povratak uz enormno naduvane cene.
Frikom ima fenomenalan plazma sladoled, kupuj to dok ne podignu opet proizvodnju
Biće plazme naravno

Ja kupio malo vise kad je letos bio na akciji , javljao sam ovde...kad je kilo izaslo 320 din a obicno je 666, tako da jos imam...
Plazma mi se cini istom samo sto je brze pojedem, celu a i ne valja da stoji na vazduhu , jako je higroskopna.., bas mnogo ....
Ima mleko u prahu , nema mnogo lesnika , bolje bi bilo da je malo vise...

Nisam primetio nestasicu ni u prodavnicama gde se ja krecem..
Mislim da sam i veceras video...mozda paralelni svetovi...primetio bih da je nema...

Pogledajte prilog 1625294

Da probaš original ipak?
Meni doneo prijatelj iz Italije ni on nije znao zašto tražim a kakav je promućuran sumnjao je da tražim nešto cool pa je uzeo i za sebe.
Pojedeš tri komada - dosta

Kaže: "čudili se Italijani šte će mu dečji keks?"
A koriste ga i ovi što idu u trteranu a neće da rade ovako...
Francuzi imaju vrhunske kekseve, ne mogu da se setim naziva ali ovo sto se kod nas proizvodi i prodaje ovo je nula, jedino sto je nekad ta plazma bila dobra i petit beurre sa maslacem.

bolji keks od plazme i duplo jeftiniji.. kupila žena pre deset, 15 dana kad nestala plazma.. nisam imao pojma za ovaj keks..jbeš plazmu
odneo moj sin u vrtić deca ga vole pa sad svakog dana neko drugi donosi umesto plazme
i ja se navuko pa ga jedem s proteinskim pudingom
Zeka-keks-200g.jpg

Mislim da je više do nas što smo omatorili nego do Plazme. Isti je to recept već 50 godina, mašine prave, nema šta tu da se pokvari.
Ima da se pokvari još kako, krkaju palmino ulje u plazmu što je čini nezdravom. U eurokremu odavno ne stavljaju kakao. Sve čista hemija.

Uzmite plazma keks, stavite u usta i zatvorite oči. Onda razmislite dal to nešto valja

Cek, ja sam kupio u avgustu , pa je cena bila pola od regularne...cek da vidim kad sam kupio...u julu , a nagradna igra bila u avgustu....to je 10 dana razlike, i bila je upola cena...

A tacno da nemaju sve radnje plazmu , bas sam gledao u jednoj radnji nema plazme a imali su kad je bila nagradna igra ceo zid...
Pricam o obicnoj plazmi , slane ima svuda,

Ne znam, ja sam znao neke velike kolace sa zutim zeleom u sredini , nisu bili losi , a vidim lidl prodaje neke cajne cvetice...
Izgleda da tek sada polako nestaje plazme u radnjama...vidim tamo gde ih je bilo sad nestaje, negde jos uvek ima, ali u dve tri nema, samo sto meni ne treba jos uvek svi imaju zalihe zbog peskirica, uzeo ja da bih dobio nagradu peskire za plazu...od plazme, to mi se jedino svidelo , pola bodova nisam potrosio, nije mi se ostalo svidelo toliko da se zaebavam sa aplikacijom koja ne radi kako treba, i sa zalihama kojih cas ima cas nema...

Sve sto dotakne koka kola, to je falicno preko neta...

Back