Nema Plazme

1728846118756.png

Havarija bila tj požar u fabrici. Nema je. Tražila pre 2 nedelje
Stvarno...?!
Ja je ne jedem često ali mi se prijela mlevena uz toplo mleko (cepa me grlo, a dosadili čajevi).
I nameračim se u petak, svratim u Maksi...kad nje - nema! Razmišljam da li je realno da im je menadžment toliko neažuran da dopuste da nema ni od 150, 300 mlevene...Kad nema je ni u lokalnom marketu.

Stvarno...?!
Ja je ne jedem često ali mi se prijela mlevena uz toplo mleko (cepa me grlo, a dosadili čajevi).
I nameračim se u petak, svratim u Maksi...kad nje - nema! Razmišljam da li je realno da im je menadžment toliko neažuran da dopuste da nema ni od 150, 300 mlevene...Kad nema je ni u lokalnom marketu.
Kod mene nije bilo , osim mini sa čokoladom a trebala mi je mlevena. Nema nigde

Pokvarili su plazmu naspram nekadašnjeg ukusa. I to znatno.
Plazma je u startu bila krš
Seljačka priča - gastarbajter iz Italije radio na keksu "Plazmon" (nebo i zemlja) pa pošto "na Zapadu" mora se zagreje dupe reši on da napravi kopiju BEZ LICENCE, Tito morao da arbitrira...
A onda su i od tog krša iz SFRJ napravili Demokratsko Sranje

vlasnik Bambija je od 2019. godine Coca-Cola pošto je reč o Gubitašu u Tranziciji

kada sakaš osveženje
Kokakola
Ti zemi ono najbole
Kokakola

Pošto je CocaCola vlasnik Bambija onda Plazma može da se valja po Kosovu jer nije srpski već američki brend.
Nemojte da plačete - ni Fanta nije nemački već američki brend koji im je otet za DŽ a kod nas je neko ipak uzeo pare
i sad može da napiše knjigu "JA SE SNAŠO, VI VIDITE ŠTA ĆETE".

Back