Nema opozicije svi su na istoj strani - DOKAZ

Ne može naravno. Ali može na deset ili petnaest godina. Sve preko je rizik za obe strane.
Može, ali će rata biti prevelika. To može da radi onaj ko uleti sa 50%+ učešća.

Ostali, koji daju 20% učešća, jbg, niko ne uzima stambeni na 20-25-30 godina zato što voli, nego zato da uklopi ratu unutar plate.
A banka uzima kolateral koji je bar veći od datog kredita.

Može, ali će rata biti prevelika. To može da radi onaj ko uleti sa 50%+ učešća.

Ostali, koji daju 20% učešća, jbg, niko ne uzima stambeni na 20-25-30 godina zato što voli, nego zato da uklopi ratu unutar plate.
A banka uzima kolateral koji je bar veći od datog kredita.
Ček polako..
Odakle znaš da se ne uzimaju krediti na 25 - 30 godina ?
radiš u banci ?
hajde da pišemo ono što znamo,.. plizzz

Brkaš babe i žabe,.. a ja imam utisak da to namerno radiš ( osim što mi brišeš postove o mojim sumnjama ko je ovde klon,.. ako ti to ne znaš - ima ko zna)
Red Bul je zahebancija od reklame i misli se figurativno na "krila u glavi",..
a sa bančinim reklamama nije zahebancija!!!
Ajmo opet. Pokažite mi reklamu u kojoj banka tvrdi da će kamata na kredit od 100 000 evra na period od 10 godina biti samo 6 000 evra. Svaki ugovor mora da ima definisane bitne elemente. Svako ko uzme kredit dobije jasan plan otplate. Plus što se sve to utanači i objasni prije potpisivanja ugovora.

Ajmo opet. Pokažite mi reklamu u kojoj banka tvrdi da će kamata na kredit od 100 000 evra na period od 10 godina biti samo 6 000 evra. Svaki ugovor mora da ima definisane bitne elemente. Svako ko uzme kredit dobije jasan plan otplate. Plus što se sve to utanači i objasni prije potpisivanja ugovora.
Da li u planu otplate piše koliki je udeo kamate u rati kredita ? O tome sam.

Posle tri godine hoću da raskinem ugovor ,.. i isplatim sve odjednom,.. o tome sam hteo.

Pa naravno da nema prave opozicije, pogotovo ne one koja bi da menja truli sistem vec su se svi ili usemili da Vucicem ili bi da budu kalif umesto kalifa, realno Vucic ima opoziciju kao da ju je sam pravio (sto je verovatno donekle i tacno) I kakvu je mogao samo da pozeli.
Meni je samo zao onih zaludnih likova sto svake subote tabanaju I dzaba akaju obucu i koji veruju ili ocekuju da ce Djilas,Marinika,Vuk Jeremic,onaj Akeksic, Srki pljeskavicar (kako ga je nazvala nasa voljena Diksi) I slicni da sruse Vucica ili da ce oni da name rese neki problem.

Gledam na jutjubu jednu emisiju opozicione televizije i zakljucujem da su i oni u sluzbi istih onh kojima je i pozicija na usluzi.
Isto je to sve. Meni isto. Jedino sam za promenu vlasti na 4 godine, da se smanji korupcija, koja je sada rampant,
i zbog cega imamo velike stete. Kako je najbolja opcija sada opozicija, uvek cu glasati za najjacu opozicionu
opciju, bez obzira ko je na vlasti...

Кредити се не узимају на телевизији, већ у банци, а тамо се уредно покаже уговор и форма отплате кредита. Нико ту није преварен, осим оног ко не жели да улази у целу причу, већ само хоће одмах да добије паре. Банка уредно презентује потенцијалним клијентима правила игре.

Нормално је да ће кредит на 100 000 евра, ако је на 20 година да буде далеко већи. Нико није луд да даје 100 000 на 20 година а да му се врати 106 000. А где је ефекат инфлације?

за тако велике суме, обично су стамбени кредити у питању. Узимају онолико колико им треба за стан, а вратиће можда и дупло у номиналним износима, али ће тих 20-30 година имати кров над главом + што ће исти после оставити деци, па не видим како су узимаоци кредита жртве банака, државе и новог светског поретка, кад су правила игре јасна.

Plus će vrednost stana (najverovatnije) porasti za tih 20 godina ( npr vrednost mog stana je, za samo 3 godine, premasila iznos kredita+kamate).

Back