- Poruka
- 51.528
Ne može naravno. Ali može na deset ili petnaest godina. Sve preko je rizik za obe strane.Ova poruka ne zaslužuje lajk.
Naime, ne može se uzeti stambeni kredit na 18 meseci.
Tehnički, moglo bi, ali nema puno smisla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može naravno. Ali može na deset ili petnaest godina. Sve preko je rizik za obe strane.Ova poruka ne zaslužuje lajk.
Naime, ne može se uzeti stambeni kredit na 18 meseci.
Tehnički, moglo bi, ali nema puno smisla.
Može, ali će rata biti prevelika. To može da radi onaj ko uleti sa 50%+ učešća.Ne može naravno. Ali može na deset ili petnaest godina. Sve preko je rizik za obe strane.
ne bude uve krupno.Ljudi se više razumeju u plivajući zamajac nego da očima vide ono što krupno piše na papiru "ovoliko uzedoh, ovoliko ću vratiti"
Ček polako..Može, ali će rata biti prevelika. To može da radi onaj ko uleti sa 50%+ učešća.
Ostali, koji daju 20% učešća, jbg, niko ne uzima stambeni na 20-25-30 godina zato što voli, nego zato da uklopi ratu unutar plate.
A banka uzima kolateral koji je bar veći od datog kredita.
Ajmo opet. Pokažite mi reklamu u kojoj banka tvrdi da će kamata na kredit od 100 000 evra na period od 10 godina biti samo 6 000 evra. Svaki ugovor mora da ima definisane bitne elemente. Svako ko uzme kredit dobije jasan plan otplate. Plus što se sve to utanači i objasni prije potpisivanja ugovora.Brkaš babe i žabe,.. a ja imam utisak da to namerno radiš ( osim što mi brišeš postove o mojim sumnjama ko je ovde klon,.. ako ti to ne znaš - ima ko zna)
Red Bul je zahebancija od reklame i misli se figurativno na "krila u glavi",..
a sa bančinim reklamama nije zahebancija!!!
pogrešio si adresu,.. nisam ja o tome pisao.Ajmo opet. Pokažite mi reklamu u kojoj banka tvrdi da će kamata na kredit od 100 000 evra na period od 10 godina biti samo 6 000 evra. Svaki ugovor mora da ima definisane bitne elemente. Svako ko uzme kredit dobije jasan plan otplate. Plus što se sve to utanači i objasni prije potpisivanja ugovora.
Da li u planu otplate piše koliki je udeo kamate u rati kredita ? O tome sam.Ajmo opet. Pokažite mi reklamu u kojoj banka tvrdi da će kamata na kredit od 100 000 evra na period od 10 godina biti samo 6 000 evra. Svaki ugovor mora da ima definisane bitne elemente. Svako ko uzme kredit dobije jasan plan otplate. Plus što se sve to utanači i objasni prije potpisivanja ugovora.
Pa, ja pišem da se UZIMAJU, ali ih na toliki rok uzimaju iz nužde, ne iz ljubaviČek polako..
Odakle znaš da se ne uzimaju krediti na 25 - 30 godina ?
radiš u banci ?
hajde da pišemo ono što znamo,.. plizzz
Nema toga puno i to nije ništa što se ne da naučiti za deset minuta.ne bude uve krupno.
Fusnote se pišu sitnije.
Isto je to sve. Meni isto. Jedino sam za promenu vlasti na 4 godine, da se smanji korupcija, koja je sada rampant,Gledam na jutjubu jednu emisiju opozicione televizije i zakljucujem da su i oni u sluzbi istih onh kojima je i pozicija na usluzi.
Кредити се не узимају на телевизији, већ у банци, а тамо се уредно покаже уговор и форма отплате кредита. Нико ту није преварен, осим оног ко не жели да улази у целу причу, већ само хоће одмах да добије паре. Банка уредно презентује потенцијалним клијентима правила игре.
Нормално је да ће кредит на 100 000 евра, ако је на 20 година да буде далеко већи. Нико није луд да даје 100 000 на 20 година а да му се врати 106 000. А где је ефекат инфлације?
за тако велике суме, обично су стамбени кредити у питању. Узимају онолико колико им треба за стан, а вратиће можда и дупло у номиналним износима, али ће тих 20-30 година имати кров над главом + што ће исти после оставити деци, па не видим како су узимаоци кредита жртве банака, државе и новог светског поретка, кад су правила игре јасна.