***** nema oči

Kako kreativan naslov..
Kad se sad nisam šlogirala nikad neću...😂😂

Bdv...imam loša iskustva, biram kobajagi racionalno tj. ne očima nego glavom al izgleda da moja glava šuruje sa očima, imaju to dvoje neke svoje zajedničke tajne izgleda, pa na kraju nagon presudi...😁..i zahebem priču...

Kako kreativan naslov..
Kad se sad nisam šlogirala nikad neću...😂😂

Bdv...imam loša iskustva, biram kobajagi racionalno tj. ne očima nego glavom al izgleda da moja glava šuruje sa očima, imaju to dvoje neke svoje zajedničke tajne izgleda, pa na kraju nagon presudi...😁..i zahebem priču...
Mislim da je to zapravo prilično često kod naših ljudi.
Prisustvovao sam par situacija da se neko sa nekim spanđa na osnovu hemije/nagona i da se po*ebu u momentu - dve tri nedelje kasnije kreće fijsako 🙈
A mi sa strane koji posmatramo - ne vidimo crvene zastavice već ceo karneval 😂

wall hole GIF

Ali vi verovatno imate ...

Da li ljudi češće biraju partnere "racionalno" (očima) ili impulsivno (nagonski)?
Da li ste nekada zažalili što se tiče načina izbora partnera/ke?
Kakva su vaša isksutva po ovom pitanju?
Ne mogu da objasnim. Po nekom osecaju. Mada, ja sam u vezi sa drugom iz srednje škole, nisam merodavna. Mnogo toga sam znala o njemu pre nego sto smo od drugara postali nešto više.

Da li ljudi češće biraju partnere "racionalno" (očima) ili impulsivno (nagonski)?

Racionalno u ljubavnim relacijama ne postoji.
Racionalno biramo posao, planiramo neku kupovinu, npr.

Zanimljivo je ovde šta je tebi “racionalno”.
Očima? Očima je nagonski - čulo vida.

Racionalno bi bilo samo mozgom, a to je nemoguće.

I, na kraju, odgovor, nisam imala nikada takvo neprijatno iskustvo da bih zažalila zbog istog.
Možda sam imala sreće.

Bira se za isno od čotrebe.Za razonodu nagonski,trenutno dopadanja uglavnom fizičko.Za dužu vezu brak već se bira pažljivije i obraća se pažnja i na neke druge vrednosti sem lepog izgleda.
Žalio nikada nisam ali sam svaku situaciju iskoristio kao pouku za ubuduće.

Presudno je puno toga al desi se da naidje osoba koju bi jednostavno jeboo i znas da nije za duzu vezu al te privuce samo to ..Sta god da te na to nagovara neki unutrasnji nagon da imas utisak da ce ti pukne u gacama cim provedes dva tri min sa njom
Mislim da to ni nauka ne ume da objasni al on ipak ima oči samo ne na njemu :lol:

Oči nemaju veze sa racionalnim.
Možda imaju više veze sa nagonskim?
Racio je više u u u, kao mašta?

Back