Nema konkursa u skoli?

sasa1988

Početnik
Poruka
25
Pre jedne godine dok sam isao na praksu nastavnica mi je rekla da jedan nastavnik TIO ide u penziju od 1.9. Otisao sam do te skole da se raspitam za posao. Direktor je rekao da ce biti 50% fond (samo informatika). Za mene je to super bilo tek zavrsavam fax i direktor je rekao da moram samo diplomirati do 1.9.

Dolazio sam jos nekoliko puta i predao sve papire i krajem avgusta rekli su mi da verovatno necu dobiti posao (nema konkursa) posto se u skoli svadjaju jedna nastavnica gura njenog sina koji ima neku informaticku visi skolu (jedva zavrsenu isao 10 godina). Da je bio konkurs dobio bi ali posto nije nisam (tako su mi rekli). Rekli su bice do Nove godine sad mi kazu bice do kraja februara. Pa me zanima sta mi je najpametnije da radim? Da nastavim da cekam i pustim tog decka da radi (sa visom skolom). Hvala
 
Danas se 80% konkursa namješta, tako da se ništa ne prijavljuj i ne trudi ako nemaš neku štelu. Eventualno možeš da se obratiš inspekciji, ali to ti je već velika jebada. Ima da otvoriš Pandorinu kutiju sa nesagledivim krajem.
 

Back
Top