- Poruka
- 37.740
Vaistinu rekoh, nisi ti budala...to je posebna privilegija, zaslužuje se, a trebalo bi po zasluzi i da se oduzme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapiram da bi sada u vezi Fejsbooka bilo drugačije. Odbila bi me pod pravim profilom, a ja nebi pravio nov, već bi je imao pod nekim lažnim profilom i čekao, nadao se prilici da se negde slučajno uživo vidimo i onda je pitao da me primi pod mojim pravim podacima za prijatelja na fejsbooku. Ne bi joj (a po sadašnjim pravilima ni ne mogu) stotinu puta slao zahtev za prijateljstvo
)
). U roku od nedelju dana, imaćete najmanje jednu zaljubljenu osobu. Najverovatnije bi ta jedna osoba bio ja 
Ostavite me samog na pustom ostrvu sa bilo kojom ženom (može i debelom ko svinja). U roku od nedelju dana, imaćete najmanje jednu zaljubljenu osobu. Najverovatnije bi ta jedna osoba bio ja
![]()

eheheh sta hoces da kazes da si zaljubljive prirode![]()
"Volim, volim, volim žene, ali one malo manje vole mene ..."

Ja sam ti još uvek ko u onoj Čorbinoj pesmi![]()

Šta god da je bilo, da sam ti rekao, pričao o tebi....(ja mislim da si zaslužila...)ako si me provalila, sačuvaj tu tajnu za sebe. Nemam šta da krijem, zato i nisam hteo da stavljam zaštitu, ali ni nebi želeo da to bude baš za svačije oči. Neću ti slati zahtev za praćenje, ma koliko velika moja želja bila da budem u obostrano korektnim odnosima sa tobom (kao i sa svima)