Nekome ko će razumeti ostavite poruku

Kapiram da bi sada u vezi Fejsbooka bilo drugačije. Odbila bi me pod pravim profilom, a ja nebi pravio nov, već bi je imao pod nekim lažnim profilom i čekao, nadao se prilici da se negde slučajno uživo vidimo i onda je pitao da me primi pod mojim pravim podacima za prijatelja na fejsbooku. Ne bi joj (a po sadašnjim pravilima ni ne mogu) stotinu puta slao zahtev za prijateljstvo

• Podržavam
Reactions: Bix
Danas ti je poseban dan, i neka ti bude srećan

bLg2dMY.jpg

Kapiram da bi sada u vezi Fejsbooka bilo drugačije. Odbila bi me pod pravim profilom, a ja nebi pravio nov, već bi je imao pod nekim lažnim profilom i čekao, nadao se prilici da se negde slučajno uživo vidimo i onda je pitao da me primi pod mojim pravim podacima za prijatelja na fejsbooku. Ne bi joj (a po sadašnjim pravilima ni ne mogu) stotinu puta slao zahtev za prijateljstvo

Ne znam dal bi i sada sa onom energijom izdržao da joj se ne udvaram šaljući joj bezbroj poruka bez odgovora (pa makar to bile i gluposti ). Verovatno bi, tad sam mislio da i ona voli mene(sad znam da me ne voli, da je pitanje dal me je ikada i volela). Bila mi je možda i najveća ljubav svih vremena, nikada ni prema jednoj devojci nisam osećao nešto slično, a fejsbook je faktički bio jedino mesto na kome se možemo vidjati i čuti stalno preko poruka. Ja i kad sam izlazio, izlazio sam na mesta gde izlaze klinci a ne moja generacija. Bio sam siguran da ko god je njen momak, da mogu dokazati da sam bolji. Bilo je to doba, godine kada sam studirao i kada sam mnogo voleo, ali su malo voleli mene (ne samo ona, već i druge devojke, čast nepoznatim izuzecima :mrgreen: )
Sad (za razliku od onda) i kad bih je negde slučajno video, ne samo da ne bih imao te osećaje i da ništa ne bi moglo da mi se digne, nego je ne bih više dodavao za prijatelja i ne bih joj slao poruke. Ako bi mi nekim Božijim čudom ona nešto i poslala odgovorio bih joj (kao i onda) ili bih je prihvatio za prijatelja ili pratioca, ali ja joj više (bar tako mislim)nikada neću poslati ni jednu poruku ili zahtev za prijateljstvo bilo gde

Poslednja izmena:
Šta god da je bilo, da sam ti rekao, pričao o tebi....(ja mislim da si zaslužila...)ako si me provalila, sačuvaj tu tajnu za sebe. Nemam šta da krijem, zato i nisam hteo da stavljam zaštitu, ali ni nebi želeo da to bude baš za svačije oči. Neću ti slati zahtev za praćenje, ma koliko velika moja želja bila da budem u obostrano korektnim odnosima sa tobom (kao i sa svima)

Šta god da je bilo, da sam ti rekao, pričao o tebi....(ja mislim da si zaslužila...)ako si me provalila, sačuvaj tu tajnu za sebe. Nemam šta da krijem, zato i nisam hteo da stavljam zaštitu, ali ni nebi želeo da to bude baš za svačije oči. Neću ti slati zahtev za praćenje, ma koliko velika moja želja bila da budem u obostrano korektnim odnosima sa tobom (kao i sa svima)

Očekivao sam od nje da će (ako me je videla) staviti bar na public instagram profil. Ona mene nije htela za prijatelja na fejsbooku ali mi je odgovorila na svaku poruku dok je nisam pitao za tog K..čića.
Očito su u njenoj glavi skim sam bila bolja i te stvari jače od objektivnosti i njene želje (ako je ona uopšte ima) da bude dobra i korektna prema svima.

@Tema
Taj instagram može da mi bude dobar lični marketing i promocija.
Možda jednoga dana budem imao još jedan javan instagram profil gde bih promovisao naše medove i posao sa pčelama.
Namerno neću da koristim svoj školski nadimak Vaske. Možda eventualno ako budem pravio taj instagram profil u vezi meda i pčela, mada i onda mislim da ja treba da budem ponosan na svoj stil i sopstvenu originalnost :D

Back