Nekome ko će razumeti ostavite poruku

Fe4rmRJXgAEauHB.jpeg

Slušaj, nikada za razliku o nekim drugim ženama o tebi nisam rekao ni napisao ni jednu ružnu reč(naprotiv, lepa, najlepša, draža od ostalih), i nemoj to da zloupotrebljavaš. Šta sam radio radio sam(imao sam svoje razloge za to), promenio sam se. Uostalom kad si me ne samo ti nego bilo ko koga znaš video bilo gde da to radim ponovo ? Šta je bilo, bilo je, imao sam svoje razloge za to.

Slušaj, nikada za razliku o nekim drugim ženama o tebi nisam rekao ni napisao ni jednu ružnu reč(naprotiv, lepa, najlepša, draža od ostalih), i nemoj to da zloupotrebljavaš. Šta sam radio radio sam(imao sam svoje razloge za to), promenio sam se. Uostalom kad si me ne samo ti nego bilo ko koga znaš video bilo gde da to radim ponovo ? Šta je bilo, bilo je, imao sam svoje razloge za to.
(Ovo se odnosilo na jednu I. T. Sledeće se odnosi na jednu D. T. )

Slušaj nadam se da to malo što smo bili u kontaktu da je barem bilo iskreno. Sa moje strane jeste, i stojim pri svakoj poruci koju sam ti napisao.
Ne bitne su mi mreže ili Viber. Voleo bih nekada uživo ponovo da se vidimo i da krenemo sa našim odnosima sve ispočetka, ali kao što ti napisah neću te proganjati. Ako ti budeš htela da se vidimo, videćemo se, ja nemam problem sa tim. Ja sam tebi sve objasnio, ti meni nisi. Neću insistirati na objašnjenjima, ali bih voleo da budemo ponovo prijatelji na mrežama i da te naše odnose resetujemo. Da ponovo krenemo recimo od onog dana kad si se ti meni javila. Kad si sedela na klupici ili bila pored klupice sa nekim društvom(ja te tad nisam prepoznao fizički. Baš kao što mi i ovakav kraj naših odnosa ne liči na tebe.)

Poslednja izmena:

Back