Quantcast

Nekome ko će razumeti ostavite poruku

Vaske

Veoma poznat
Poruka
12.315
Organizovali su maturu za njih isto ili malo prošireno društvo koje je godinama zajedno igralo fudbal. Nas koji nismo bili deo te ekipe niko nije hteo ni da zove.
U principu te mature su samo za takve koji imaju samo osnovnu ili srednju školu da se valjda teše kako su neke škole završili.
Kad bi mogla da se organizuje matura samo za nas sa fakultetom. Onda bi sve te osnovne i srednjoškolske mature bile besmislene, baš kao što je i matura osnovne škole besmislena u odnosu na srednju školu
 

Vaske

Veoma poznat
Poruka
12.315
Njen problem je što ja mislim da mi se smejala kad to niko drugi(sem nje) to nije radio. Mislim da se to ni do dan danas nije promenilo, zbog čega je ja i držim zablokiranu na mrežama. Kad god sam pokušavao da verujem u dobro(bar kad je ona upitanju) dobijao sam smejanje nje i njenih(ili ja bar verujem da je to ona i da su to njeni), a da ne idem u prošlost i da ne pričam kako se ponela prema meni, kad je upitanju odnos sa nekim zajedničkim poznanicima(bar kad je internet upitanju)
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.