Nekoliko pitanja za sve one koji su protiv ulaska Republike Srbije u Evropsku Uniju.

Да, Руси су их преварили, јер су изабрали америчког милијардера за председника, који је увео додатне санкције Русији и пооштрио постојеће.
Pazi, ja bih volela da si ti u pravu, i da slobodni svet zna šta radi.

Plašim se da je situacija, ali, bitno drugojačija.

Ne, beli čovek je izgubljen u vremenu i prostoru. Samo poslednji mamlaz može misliti da je Šešeljev Nosač Piva najevropejac godine, a oni to misle.

Dakle najvažnija je naša unutrašnja politika. Smenom vučića, možemo spasti svet.
Samo mamlaz koji nije pročitao Ustav i ovlasti predsednika može da misli da će smenom predsednika nešto značajno promeniti! Npr, Da Hrvatska postavi i Srbina za predsednika, NIŠTA se ne bi promenilo! :bravo:

zato vas je i poslao da tamo crnčite! Njegovi samoupravljači su kulučili po truloj kapitalističkoj Evropi, slali Titu devize da bi on mogao da razvija samoupravljanje u Jugoslaviji! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Koliko se ja sećam slali smo na naš devizni račun.Pokušaj sada da otvoriš račun iz inostranstva i pošalješ devize.Čik uspeš častim.

Koliko se ja sećam slali smo na naš devizni račun.Pokušaj sada da otvoriš račun iz inostranstva i pošalješ devize.Čik uspeš častim.
Slao si devize, a ovde se to trošilo kao DINARI! Čekaj malo? ideš crnčiti trulim kapitalistima, a pre toga nisi otvorio račun na koji ćeš da šalješ devize? Ti si znači POBEGAO iz te tvoje omiljene Jugoslavije ili? :zcepanje: :zcepanje:

Slao si devize, a ovde se to trošilo kao DINARI! Čekaj malo? ideš crnčiti trulim kapitalistima, a pre toga nisi otvorio račun na koji ćeš da šalješ devize? Ti si znači POBEGAO iz te tvoje omiljene Jugoslavije ili? :zcepanje: :zcepanje:

A zašto bi bežao ako je Tito odobrio da idem normalno? Ko zna kako bi prošo da je kojim slučajem Srbin bio na vlasti??
Ne skidaj gaće pre nego što stigneš na moravu. Takođe važi pravilo za devizni račun ili bilo kakav račun gledaj prvo da
zaradiš pa posle ako nešto imaš staviš u banku.Kasnije sam mogo i ovde da štedim i da biram banku.Postojale su više
banke kao naprimer Jugobanka,Beogradska banka,Sarajevska,Zagrebačka itd.Sve zahvaljujući Titi.

To pravo su imali i ranije! Puna bila Švabija jugo-gastarbajtera još od 60-tih godina! Dobili su KU*AC!
Nije točno, jer je danas Hrvatima daleko jednostavnije doći do radne dozvole nego Srbima. Normalan proces, i kada je Poljska ušla u EU je hrpa otišla raditi drugdje, zato jer su mogli. Taj proces se s vremenom ustabili, no biggie.

Back