Nekog iz kontejnera za preCednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidiš emisiju Farma na Pinku... koliko ja znam Farma je ime za mesto na kojem žive životinje i kad vidim ljude u toj emisiji kako govore i šta govore to sve izadje na av-av mjau-mjau. Mogli su dati ime toj emisiji i Zoološki vrt, više bi im stojalo. Na farmi nema tako puno raznolikih životinja kao u Zoološkom vrtu ako ćemo realno.
 
Posle serijala Farme počinje serijal emisije Zoološki vrt i onda ćemo svi da se zavalimo u krevete kad počne emisija Zoološki vrt i da gledamo kako žive životinje u Zoološkom vrtu. Akteri emisije ostaju isti kao i u emisiji Farma. Tako sam čuo. Živa istina. Zar nije sjajno?
 
Ekrema, naravno...on je pametan covek.

Da pojasnim malo bolje...U Srbiji imas koliko god hoces pametnih ljudi, sa raznoraznim diplomama koji nemaju leba da jedu..nemaju sta da rade, ni gde da rade.
Posto su ti ljudi dovoljno inteligentni...a neki cak i moralni pa kapiraju neke stvari, oni ne bi ni za zivu glavu isli na farmu da se blamiraju, da se ponizavaju...
I tako postaju depresivni jer ne mogu vise da gledaju sta se ovde dogadja...
Na kraju propadaju potpuno.

Da vidimo Ekrema...On je dosao pitaj boga odakle...ima covek i onu presmu koju zna cela Srbija! Sta ima od skole ne znam, da se pretpostaviti...
Mucenik je toliko glup da verovatno niti vidi sta oko sebe, niti kapira...i boli ga ******...Otisao on na farmu i zaradio novac i ne smeta mu uopste nacin na koji je to ucinio...Daj boze da bi te shvati kada bi poceo da mu objasnjavas zbog cega je to pogresno.

E sad...ti vidi koji tip coveka je bolji za Srbiju i koji moze da prezivi i snadje se u Srbiji.
 
Spam tema

Smiley-msn.com-Gif-anime-24100.gif
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top