parka Buduća legenda Poruka 26.261 04.09.2008. u 12:38 - Neko voli nezan sex a neka bas ono do j.ja #76 jao bože.. ja nisam ni čitala, mislila sam da je to kojica =I
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 04.09.2008. u 13:00 - Neko voli nezan sex a neka bas ono do j.ja #77 pazi ovo: "a neka bas ono do j.aja"
A Ashe Hime Iskusan Poruka 5.542 04.09.2008. u 16:05 - Neko voli nezan sex a neka bas ono do j.ja #78 NovaIsta: el si ti kojica ili samo imate isti avatar? Kliknite za proširenje... parka: jao bože.. ja nisam ni čitala, mislila sam da je to kojica =I Kliknite za proširenje... a eto, taman pomislih da sam vise od avatara da me neko pomjesa sa nekim drugim... tkacio:
NovaIsta: el si ti kojica ili samo imate isti avatar? Kliknite za proširenje... parka: jao bože.. ja nisam ni čitala, mislila sam da je to kojica =I Kliknite za proširenje... a eto, taman pomislih da sam vise od avatara da me neko pomjesa sa nekim drugim... tkacio:
Madona 6 Iskusan Poruka 5.696 04.09.2008. u 16:31 - Neko voli nezan sex a neka bas ono do j.ja #79 Istinit Covek: Razlika u sexualnosti: volim nezno voleti ali ponekad i malo cvrsce . Sta misle dame o tome .Vasa iskustva dame i gospodo Kliknite za proširenje... Zavisi od raspoloženja, ali ako moram da biram, ja bih malo čvršće
Istinit Covek: Razlika u sexualnosti: volim nezno voleti ali ponekad i malo cvrsce . Sta misle dame o tome .Vasa iskustva dame i gospodo Kliknite za proširenje... Zavisi od raspoloženja, ali ako moram da biram, ja bih malo čvršće
Ne_Vazim_Se Veoma poznat Banovan Poruka 12.559 04.09.2008. u 18:59 - Neko voli nezan sex a neka bas ono do j.ja #80 Pušačica: mrzim nezno, nije to za mene, takav odnos ni ne racunam u sex. samo me smori. Kliknite za proširenje... orgazmma: samo s/m...ostalo nije sex, nego prenemaganje...volim da boli Kliknite za proširenje... NovaIsta: meni nezno i seks ne idu jedno s drugim. Kliknite za proširenje... Aj sve tri na kafu
Pušačica: mrzim nezno, nije to za mene, takav odnos ni ne racunam u sex. samo me smori. Kliknite za proširenje... orgazmma: samo s/m...ostalo nije sex, nego prenemaganje...volim da boli Kliknite za proširenje... NovaIsta: meni nezno i seks ne idu jedno s drugim. Kliknite za proširenje... Aj sve tri na kafu