neko poseban...

Ima li neko na forumu, ko je vaša tajna simpatija, i svašta bi mu rekli, ali ne smete. I svaki dan , u istom krugu, vodimo priče, glupe ili pametne, a vi bi da se obratite baš toj osobi, ali se osećate kao glupi klinac/klinka, pa se sve završi na kretenskim komentarima?
I imate li sada hrabrosti, da javno, nešto kažete, toj osobi (svi smo ovde naši)?

pa mozda ne bas taj tekst ali ima ko mi je na ovoj relaciji drag: nas zajednicki slatkis dog face boy (pa nek ga reklamiramo malo :klap:), 100% e sa njim sam popila i caj i kad god prolazi kroz Su popicemo ga opet (nadam se da tada necu biti bolesna), T-Zex je cool, a Bad wolf ima neverovatan smisao za humor i mislim da je u prirodi opasan macan (ne proverena izjava)....:whistling:....

Ima li neko na forumu, ko je vaša tajna simpatija, i svašta bi mu rekli, ali ne smete. I svaki dan , u istom krugu, vodimo priče, glupe ili pametne, a vi bi da se obratite baš toj osobi, ali se osećate kao glupi klinac/klinka, pa se sve završi na kretenskim komentarima?
I imate li sada hrabrosti, da javno, nešto kažete, toj osobi (svi smo ovde naši)?

sta sam imala ja sam vec rekla odredjenoj osobi...........:rumenko:

Ma ovoj Samoukoj bih svashta neshto da kazem..i proverim to samouko znanje..
:cool:

Back