Raviola Vera
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
sto glupo, evo ja stala u red![]()
![]()
![]()
ako tako mrdash dupetom dok se jebesh, bicesh prva na redu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto glupo, evo ja stala u red![]()
![]()
![]()
Ima li neko na forumu, ko je vaša tajna simpatija, i svašta bi mu rekli, ali ne smete. I svaki dan , u istom krugu, vodimo priče, glupe ili pametne, a vi bi da se obratite baš toj osobi, ali se osećate kao glupi klinac/klinka, pa se sve završi na kretenskim komentarima?
I imate li sada hrabrosti, da javno, nešto kažete, toj osobi (svi smo ovde naši)?
), 100% e sa njim sam popila i caj i kad god prolazi kroz Su popicemo ga opet (nadam se da tada necu biti bolesna), T-Zex je cool, a Bad wolf ima neverovatan smisao za humor i mislim da je u prirodi opasan macan (ne proverena izjava)....
....Ima li neko na forumu, ko je vaša tajna simpatija, i svašta bi mu rekli, ali ne smete. I svaki dan , u istom krugu, vodimo priče, glupe ili pametne, a vi bi da se obratite baš toj osobi, ali se osećate kao glupi klinac/klinka, pa se sve završi na kretenskim komentarima?
I imate li sada hrabrosti, da javno, nešto kažete, toj osobi (svi smo ovde naši)?

Ma ovoj Samoukoj bih svashta neshto da kazem..i proverim to samouko znanje..Ima li neko na forumu, ko je vaša tajna simpatija, i svašta bi mu rekli, ali ne smete. I svaki dan , u istom krugu, vodimo priče, glupe ili pametne, a vi bi da se obratite baš toj osobi, ali se osećate kao glupi klinac/klinka, pa se sve završi na kretenskim komentarima?

to je najvažnije natice - stidljivice

Ma ovoj Samoukoj bih svashta neshto da kazem..i proverim to samouko znanje..
![]()

jok....Ima li neko na forumu, ko je vaša tajna simpatija
Neshto o centripetalnim silama..ili o cepanju atoma...
Ili...mozda o menzisu majke Jugovica...
....
o nemezisu znam dosta, ali priznajem da mi je cepanje atoma nepoznanica

I treba da ih stavish...e moracu naocare da kupim kad ovakve stvari vidim....
![]()

Moze da bude jako zanimljiv taj mali svet ..atoma..o nemezisu znam dosta, ali priznajem da mi je cepanje atoma nepoznanica
e moracu naocare da kupim kad ovakve stvari vidim....
![]()