martta
Aktivan član
- Poruka
- 1.151
Ne verujem ja ni ovoj vlasti ali razumem kakav je to posao i sa čime mora da se suoči svako ko sedne u tu prokletu fotelju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je ovo se slazemJa ne ćutim zbog sebe i zbog te dece, čisto da nauče da nisu svi licemeri koji jedno rade, drugo misle a peto govore![]()
Može izbori, ali da studenti budu članovi popisnih komisija, posmatrači i da oni broje glasove.Tako je ovo se slazemi nemojte da cutite
Zato sada idu novi izbori
A posle ko izgubi neka cuti jedno vreme
Eto ja sutra bojkotujem velike supermarkete bezobrazno digli cene![]()
Šta ako pošteno prebroje pa se iznenade rezultatom?Može izbori, ali da studenti budu članovi popisnih komisija, posmatrači i da oni broje glasove.
A šta ako pošteno prebroje, a parizeru skoči cijena?Šta ako pošteno prebroje pa se iznenade rezultatom?![]()
Ja ne verujem da aktuelna vlast to radi jer im incidenti ne idu u korist. Kome tačno ide u korist sve ovo videćemo uskoro.
Isplivaće neka nova njuška vrlo brzo.
Vi ćete joj verovati i klicati ali ja posle svega ne.
Šta ako pošteno prebroje pa se iznenade rezultatom?![]()
Ни ја, зато нам не требају.Ne verujem ja ni ovoj vlasti ali razumem kakav je to posao i sa čime mora da se suoči svako ko sedne u tu prokletu fotelju.
Partokratiju je usavršio g17+.Ako nista drugo bar neces morati biti clan SNS sekte sa kupljenim diplomama da bi se zaposlio.
Iskorenice se oni koji imaju kupljene diplome.
Trebalo bi i cene da padnu a to se odnosi na namirnice,gorivo i nekretnine jer je sve vestacki izazvano.
Plate i penzije ce ostati iste,bar na pocetku. Ali i ovako kazu da su bajne i sjajne.![]()