GasMaska
Iskusan
- Poruka
- 5.400
Treba izmeniti sistem, a svakako treba zabraniti preletačevićima da se učlanjuju u druge stranke na vlasti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovjek se bilocira zbog toga što mu je stalo da svima bude dobro.
Ma dazato expresno dobili pomilovanje
Oni traze odgovore odgovore su valjda dobili ako nisu nek demonstriraju dalje.
Прво треба да схватимо шта се ово догађало јуче и данас, да нам се сутра не би поновило све ово што нас је снашло последњих 40 година.Kako ce po vama izgledati neko novo sutra?
Изгледа да нису још. Процене су у току. Мишеви беже са брода а капетан Ацо гризе нокте.
Sta mislite da ce da se desi ako Vucic preda vlast nekom, ne zna se jos uvek kome.
Bolje cemo ziveti?
Imacemo vece plate?
Kosovo cemo oteti od Kurtoustog?
Kako cemo to uraditi, ratovacemo protiv celog sveta?
Studiracemo za dzabe?
Leciti se za dzabe?
Srusicemo sve sto je izgradjeno pa nanovo praviti nove puteve, zgrade ili to vise nikad necemo raditi?
Sve investitore cemo proterati iz Srbije?
U Srbiji se vise nikad nista nece srusiti, nijedna tragedija se nece desiti?
Sta ce da se desi?
Kako ce po vama izgledati neko novo sutra?
Pogledaj države u kojima su vlastodršci nebitni i smenjivi i u kojima nisu i donesi zaključakKoju korist onda drzava ima od lako smenjive vlasti?
Mislis od njih deset jedan ce biti posten pa cemo ga maziti i paziti?
Dok dodje taj jedan ode drzava u tri lepe.
"Najbolji student prava" (odgovorno tvrdim da faks nikada nije završio) pomiluje 13 ljudi koji nikada nisu ni osuđeni
Vrlo brzo ćemo videti kako će se Danska i njeni lideri provesti kad im ulete strani elementi sa svojim interesima medju točkove.Danska je, na primer, uredjena po principu koji ja zagovaram, dakle sve suprotno od SNS uredjenja, pa nesto ne vidim da je propala
P.S.
Koliko je sve tu postavljeno kako ne treba, govori i tvoja izjava "da tebi neko da drzavu u ruke". Samo to kad kazes implicira da za drugo osim diktature pojedinca i ne znas, sto je jako tuzno.
alhamdulilah Davuda za emira!A šta smeta da neko od mladih ljudi dođe na vlast? Samo se serviraju ti izlapjeli i prokleti.
Kao treba znanje i iskustvo! Većina tih starih političara svoja znanja je djelimično zaboravila, a djelimično ih je pojelo vrijeme, u smislu da tehnologija ide dugačkim i brzim koracima naprijed, a oni su ostali na onom nivou, par godina nakon završenog studija.. Opet se oslanjaju na mlade ljude. Da im neko izračuna, da se javi na telefonski poziv, da pripremi ovo, ono, da planira, izvrši, dozvoli, zabrani, obustavi...
Smatram da bi mladi ljudi znali da upravljaju. Treba im dati priliku.
udbu treba rasturiti i oformiti pravu bezbednosnu sluzbu koja ce da stiti drzavni poredak a ne kriminalce kako koji dodju na vlast.Treba izmeniti sistem, a svakako treba zabraniti preletačevićima da se učlanjuju u druge stranke na vlasti
Nismo mi slepci da nas neko negdje uvodi. Ako treba otvaraćemo nogom vrata.Pa nadjite nekog da vas uvede u bolje sutra.
Čim vidim avatar meni je jasno ko stoji iza njega.alhamdulilah Davuda za emira!
Nismo mi slepci da nas neko negdje uvodi. Ako treba otvaraćemo nogom vrata.
Šta je bilo Kiza? Šta ti upade tako smiješno?
Ma smesno mi je to za nogu. Sta ako ti je stave u gips?Šta je bilo Kiza? Šta ti upade tako smiješno?
Šta ako ga tebi stave u gips?Ma smesno mi je to za nogu. Sta ako ti je stave u gips?
Mogu da probajuŠta ako ga tebi stave u gips?
Ima tako sto ne moze mafija i korupcija da se ukoreni kao sto sad imamo slucaj.Koju korist onda drzava ima od lako smenjive vlasti?
Mislis od njih deset jedan ce biti posten pa cemo ga maziti i paziti?
Dok dodje taj jedan ode drzava u tri lepe.
Nece biti u ovolikoj meri, kriminala ce uvek biti.znaci ti stvarno mislis da posle Vucica nece biti ni kriminala ni korupcije?![]()