Neko ko me je...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hajde lepo, polako...
on te iskoristi. ali to nema veze sa seksom. jer su te relacije mnogo jače od toga, posesivnije, komplikovanije. nisi baš odgovorila na post koji si citirala, nego ko zna na šta,jel da?
i taj zaključak koji si izvela, da se kod mene sve svodi samo na seks... kako si ga izvela? tako što sam te zamolila da mi objasniš šta za tebe znači "iskoristiti" u ovom kontekstu?

objasni mi, molim te... znaš, ja sam emocionalno malo zakržljala. u mom svetu se ljubav (ako o tome govoriš, ako je to ono što je povezivalo tebe i ta dva mladića, u bilo kom smeru) ne poistovećuje sa posesivnošću i komplikacijama. a seks nije nešto na šta se pristaje, nego nešto što mora da se želi da bi do njega došlo. ali to sam samo ja.....

Iskoristi?
Kako neko nekog može da iskoristi?
Čim neko pristane na neki odnos, to već nije iskorišćavanje.
Kako god. :|
[SIZEn..-fdffgt="1"](ma pusti Parka, očigledno nismo na istim talasnim dužinama).[/SIZE]

odnosi se na sluchajave gde devojka je planirala neshto vishe od cistog seksualnog zadovoljenja a on nije...pa je tako iskoristi par puta pa prekine da se javlja a ona se teshi time da je bar na seksualnom planu bila ispunjena.

parka
samo na seks mislis :)
axa
aj em seks eniml
i stidim se zbog toga. vako:
bagwe3.gif

hajde lepo, polako...
on te iskoristi. ali to nema veze sa seksom. jer su te relacije mnogo jače od toga, posesivnije, komplikovanije. nisi baš odgovorila na post koji si citirala, nego ko zna na šta,jel da?
i taj zaključak koji si izvela, da se kod mene sve svodi samo na seks... kako si ga izvela? tako što sam te zamolila da mi objasniš šta za tebe znači "iskoristiti" u ovom kontekstu?

objasni mi, molim te... znaš, ja sam emocionalno malo zakržljala. u mom svetu se ljubav (ako o tome govoriš, ako je to ono što je povezivalo tebe i ta dva mladića, u bilo kom smeru) ne poistovećuje sa posesivnošću i komplikacijama. a seks nije nešto na šta se pristaje, nego nešto što mora da se želi da bi do njega došlo. ali to sam samo ja.....

Parka ti si vec iskonstruisala prichu gde nema mesta za objashnjenja, nazalost pripadash onoj vrsti ljudi koji dozvoljavaju da ih predrasude vode za ruku.
Reci mi jel si ikad dozivela pravu ljubav :)?
ono srodne dushe...ti i ja protiv sveta?i tako to..?

naravno da sam formirala sliku.=) imala sam više nego dovoljno podataka.
ti, si, draga moja, ovde iznela neke ničim potkrepljene zaljučke o meni. ali to mi je ok. neću ti se sad ispovedati...

naravno da sam formirala sliku.=) imala sam više nego dovoljno podataka.
ti, si, draga moja, ovde iznela neke ničim potkrepljene zaljučke o meni. ali to mi je ok. neću ti se sad ispovedati...

cuj podataka...ccc chime se ti bavish :lol::lol:
kul si ribica...nego malo ishitrena i prkosna, garant si zbog toga zeznula mnoge uspeshne veze koje si imala.

Ti koji su mene voleli vishe,verovatno mi nikad nisu ni prishli,a kamoli priznali. ;)
@sinnke
Hvala,ali to nije dovoljno. Ponekad fali ono "neshto"..a nekima jednostavno nikad nisam bila dovoljno dobra,ma koliko se trudila da budem....

Ti koji su mene voleli vishe,verovatno mi nikad nisu ni prishli,a kamoli priznali. ;)
@sinnke
Hvala,ali to nije dovoljno. Ponekad fali ono "neshto"..a nekima jednostavno nikad nisam bila dovoljno dobra,ma koliko se trudila da budem....

Ma kad te neko voli odmah prilazi, ne cekaj da to uzalud propadne. Ja tako radim, istina da se to desi jednom u 5 godina, ali pazljivo promatram

Back