Neko ko me je...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedan bivsi decko me je stvarno mnogo voleo i mislim da me i dan danas voli. Skoro mi je nekom prilikom kad smo se sreli i rekao da sam ja jedina devojka u zivotu koju je on stvarno iskreno voleo i bio u stanju da sve uradi za mene i da se i dalje tako oseca. Zao mi ga je, volela sam i ja njega ali ne dovoljno da provedem zivot sa njim. Iskreno se nadam da ce naci osobu kakvu zasluzuje.

Cuj 13 ... bu-ha...

Nego zasto voleo? Mislim da ljubavi ne prestaju... ljudi se napustaju jer ne mogu zajedno, ali osecanja ostaju, stave se malo sa strane pa izlete ne videlo kada se najmanje nadas.

Vise nego sebe?! Pa ona je deo mene... ne ide to da se razdvoji, cak iako je daleko... cak i ako tako ostane.

Da znam... i sta sad sa time?

...мислим да су ме две девојке волеле онако...јако, јако...најјаКије, све остало је било онако...иди ми, дођи ми. Готово да сам се осећао кривим што не могу да узвратим истом мером. Ипак није довољно да те неко воли до неба да би био срећан, мора бити обострано...:|
...и стварно је баш тужно...кад видиш да се неко ужасно труди...и кад видиш да се мења...да је испуњен...али једноставно у твојој глави нема оног...кврц...:(

prosto je
samo treba da odlučiš da nekoga voliš više od sebe
Uvek daš više da bi dobio više i tako ljubav raste... 8-)

Ako me je neko nekad mnogo voleo, nadam se da danas nekog voli još više nego što je mene nekad. :D

bug.gif

Bas lepa tema. Mislim da me najvise voleo jedan N. i mislim da me jos uvek voli. I uvek mi je bilo krivo sto ja prema njemu nisam osetila nista vise od drugarstva. Pokusali smo da budemo u vezi... bio je divan prema meni. Sta je cinio? Svaki sms koji sam mu poslala prepisivao je u neku svesku koju i dan danas cuva, poredjao je 18 mojih slika u svojoj sobi, napisao mi ljubavno pismo, poklanjao mi sve i svasta, maaaa plakao, kumio, molio, cekao po kisi po suncu, jurio... mene i sve ljude koje znam. Pricao svima koliko me voli i koliko mu je stalo do mene. Ma nije dozvolio senka da padne na mene. Posle mene nije bio ni s jednom curom. Zao mi ga i svesna sam da niko nikad nece da radi tako neke stvari zbog mene ali... ne mogu protiv sebe...

Back