Neko ko me je...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...najvise voleo...:razz:

Tema je o onoj osobi u nasim zivotima koja nas je volela najvise ili nas jos uvek voli.
Sta je to sto je ona cinila da se osecamo voljeno ili sta jos uvek cini?

Pitam za partnerske odnose, ne mamu, tatu, babu...:lol:

........imao sam jednu koja me je toliko volela da je morala da stavlja nitroglicerin pod jezik kad se vidjamo da ne bi riknula .............:lol:......to su bili dani to je bila ljubav ,josh stavljala i kamenje u dzepove jer mi rekla da kad me vidi samo shto ne poleti ........:lol::lol::lol:...tako ja utichem na zene .....valjda ............stim shto je jedna stavljala kamenje dok se kupala ali ta me nije mnogo volela .........rekla mi "ja cu za tebe biti uvek riba i skochila u savu " .............:lol::lol::lol:.........sva sreca bila sushna godina pa upala u mulj ...

Tema je o onoj osobi u nasim zivotima koja nas je volela najvise ili nas jos uvek voli.

Jedno je- ko nas ( mene, tebe...) je najviše voleo.- to ne možemo nikad znati, jer se emocije ne mogu meriti.
A drugo je- ko nas je činio najsrećnijom osobom- ovo bi se moglo preformulisati u '' koga smo mi najviše voleli''...ali ni ne mora....
Da rezimiram, ne znam ko me je najviše voleo.
Ali znam koga sam ja.

........imao sam jednu koja me je toliko volela da je morala da stavlja nitroglicerin pod jezik kad se vidjamo da ne bi riknula .............:lol:......to su bili dani to je bila ljubav ,josh stavljala i kamenje u dzepove jer mi rekla da kad me vidi samo shto ne poleti ........:lol::lol::lol:...tako ja utichem na zene .....valjda ............stim shto je jedna stavljala kamenje dok se kupala ali ta me nije mnogo volela .........rekla mi "ja cu za tebe biti uvek riba i skochila u savu " .............:lol::lol::lol:.........sva sreca bila sushna godina pa upala u mulj ...

Ti bas pustio masti na volju;)8-)

Ja mislim da je divlja nasla ljubav na forumu. :) ;)

Htela da napisem da znam ko je to, ali je bugi u pravu. ovaj je bio zaljubljen i mislim da jos uvek pomalo jeste. on je najvise pokazivao tu zaljubljenost, a mozda i bio najzaljubljeniji. ne znam. ljudi razlicito reaguju. setila sam ga se juce kada mi ej jedan pijatelj govoro kako se muskarci ponasaju kada su zaljubljeni. hmmm

mene niko nikad nije voleo,...niti ce :(:cry: ;)

Ako ti je za utehu, ista stvar je kod mene. :)
Sad ti je lakše, je l' da, je l' da? :lol:

'Ajde onu kultnu: ''Ma voli te, samo se pravi!''
Ja jednoj drugarici stalno pevam: ''On me voli na svoj način...'' :)
Uh, što je to smorna pesma... :)

Nekad me vole, nekad me ne vole, nekad me traže, nekad ih nerviram... ali nikad nikoga ne ostavim ravnodušnim, i u poznanstvu i u vezi, i pre i posle... i dobro je dok je tako... i dobro je dok se menja... (ovo je malo offtopično)

Zove me svako jutro da me probudi, posvecuje mi se posle posla maximalno, pita me za misljenje, smeje se samnom, grli me i ljubi i mazimo se i ceskamo, da mi citavo cebe iako je on u gacama i smrzava se, uvek se seti da kupi novine koje ja volim i nista mu nije tesko kad sam ja u pitanju...eto...sad videh koliko je moj decko dobar:lol::lol::lol:

Back