prosto je
samo treba da odlučiš da nekoga voliš više od sebe
Ma, da! I, on te ostavi, i sta? Ubijes se? :-?
Nikad vise od sebe!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prosto je
samo treba da odlučiš da nekoga voliš više od sebe
ko god razmišlja u "šta ako me ostavi" fazonu, osuđen je na propast u ljubavi..
.....a ko ne razmishlja osudjen je razocharenje , depresiju, patnju ...itd.........
ko u isto vreme drži nogu na gasu i kočnici, taj šlajfuje u mestu..
...najvise voleo...:razz:
Tema je o onoj osobi u nasim zivotima koja nas je volela najvise ili nas jos uvek voli.
Sta je to sto je ona cinila da se osecamo voljeno ili sta jos uvek cini?
Pitam za partnerske odnose, ne mamu, tatu, babu...![]()
mene niko nikad nije voleo,...niti ce![]()
![]()
Jedno je- ko nas ( mene, tebe...) je najviše voleo.- to ne možemo nikad znati, jer se emocije ne mogu meriti....najvise voleo...:razz:
Tema je o onoj osobi u nasim zivotima koja nas je volela najvise ili nas jos uvek voli.
........imao sam jednu koja me je toliko volela da je morala da stavlja nitroglicerin pod jezik kad se vidjamo da ne bi riknula ...................to su bili dani to je bila ljubav ,josh stavljala i kamenje u dzepove jer mi rekla da kad me vidi samo shto ne poleti ........
...tako ja utichem na zene .....valjda ............stim shto je jedna stavljala kamenje dok se kupala ali ta me nije mnogo volela .........rekla mi "ja cu za tebe biti uvek riba i skochila u savu " .............
.........sva sreca bila sushna godina pa upala u mulj ...
Ti bas pustio masti na volju8-)
:razz::razz::razz:
Setio se ili samo mashtao...8-)
.........setio se ,zar ti nisu ovde rekli da ja nikad ne lazem samo filujem malo ,jer ko laze njemu raste nos a meni je prcast ...............![]()
.......eto sada znash i molim lepo nemoj vishe da pitash da li izmishljam ,ja sam taj greh izbacio odavno i josh neke ,sada pokushavam da izbacim i ostale ....
.......eto sada znash i molim lepo nemoj vishe da pitash da li izmishljam ,ja sam taj greh izbacio odavno i josh neke ,sada pokushavam da izbacim i ostale ....
Ja mislim da je divlja nasla ljubav na forumu.![]()
![]()
mene niko nikad nije voleo,...niti ce![]()
![]()
...najvise voleo...:razz: