Neko iz sekte?

Margita, Margita...i ja sam kratko na ovom forumu ali pocinjem da shvatam da su ovde dominantni ljudi koji odmah napadaju i osudjuju, a ne oni koji pokusavaju da razumeju druge ljude, jel' tako Farmaceut?

Slušajte vas dvojica,ajde ja vas lepo molim da se ne petljate gde vam nije mesto.Ja sam lepo napisala da odgovaraju ljudi iz sekti i da napišu iz kojih.
A ti farmaceut,mogu da te tužim za klevetu!HAHAHA

Problem je definicija sekte. Odavno smo već pretresli temu, i nismo došli do konsenzusa. Ono iza čega ja stojim - to je da je sekta isto što i religija. Imaju svoj skup pravila, svoj kodeks ponašanja, skup činjenica u koje čvrsto veruju a koji je logički i razumno nedokaziv itd. Ima ih raznih, isto kao i religija. Ispada da je sekta isto što i religija, samo što ima manji broj članova.

Iz perspektive skeptika - svaka religiozna osoba je član sekte, hrišćanske, islamske, hinduističke, paganske, itd.

margita:
Da li od vas koji ovo čitate neko iz neko sekte,ako ima neka odgovori i kaže iz koje.Ne pitam radi reda,zato odgovorite.

Ako pod ovim "sekta" mislis na nekog od nas iz evandjeoskih zajednica, odnosno nas koji ne pripadamo ni pravoslavlju ili rimokatolicizmu onda ti odgovoram.

Ja sam clan Protestantsko evandjeoske crkve u Beogradu.

maleni:
margita:
Da li od vas koji ovo čitate neko iz neko sekte,ako ima neka odgovori i kaže iz koje.Ne pitam radi reda,zato odgovorite.

Ako pod ovim "sekta" mislis na nekog od nas iz evandjeoskih zajednica, odnosno nas koji ne pripadamo ni pravoslavlju ili rimokatolicizmu onda ti odgovoram.

Ja sam clan Protestantsko evandjeoske crkve u Beogradu.

Hvala ti si prvi,ali ne računam.

Back