Neki to rade glasno a neki ne

Kad se setim samo! Odem ja na maturu jedne moje ribe na Zlatibor (davno je to bilo) Kažu biće maturanti tzv."budući piloti" i 2 beogradske medicinske škole.Reko , da odem ja da je ne uhvati neki napaljeni "plavac" a za rezervu "medicinarke" su bruka.Uhvatim ja ovu moju u sobi hotela Palisad, a ona poče da vrišti, stenje a ko na qurac i krevet se klati samo bije.E sve ovo ne bi bilo zanimljivo da se kod vrata sobe nije okupilo društvance i počelo da navija.
 
Неки пут могу да свршим уз један мали уздах и издах...а некада се избечим и ричем као вепар.:lol: А пар пута сам се за време оргазма драо из свег гласа буквално . :lol: Дошло ми...

Мада сам из објективних разлога генерално тиши...
 
bobba:
Neki to rade glasno

an%20intimate%20moment%20large.jpg
Otkad sam otkrila čari poljupca, maženja, nežnosti i na kraju seksa, uvijek me je zanimalo kako to da su neke žene nečujne poput pera u letu, a neke toliko glasne da im se kosije smeškaju svaki put kada prođu kraj njih. :wink:

Znači li to da one prve manje uživaju od drugih?Još mi nešto pada na pamet, no ne mora biti istina. Čini mi se da su muski gotovo uvek tiši od cura, mada je moj komsija iznimka :oops:

Jednom oko podne, taman sam popila kaficu, kad čujem krevete kako škripe. Ajde dobro, nije prvi put, uostalom, ko bre još ima potpuno nečujne krevete. Kad nakon 5 min, začuje se muški urlik, kao neka zver da svršava, ma, pravo muško!

kako sam se još danima smesila kad se toga setim!


Znaci u koju grupu spadate

tihi i mirni, povuceni mozda

ili u one lepe mocne zveri koje urlicu
Prežno tih...
Ali ima trenutaka... Eh... :roll:
 
Gazdarica:
Caj od maka bas je djaba
Zasijala stara baba
Caj od maka baba sije
Nema murije (fiksa se i smije)
-----------------------------

Zene su zenstvene... :P
-----------------------------

Generalno, nisam ljubitelj nijednog od ovdje spomenutih izvodjaca...

Joss ccess bolje znati chega si ljubiteljka, kad ti moj "elektrichni" jezik bude usluzzno pokazao koliki sam ja ljubitelj TVOJE "utichnice", to ti garantujem, pa mi budi Gazdarica koliko hoccess (sa vrisstanjem ili "tijo") ! : P
 

Back
Top