Fejs74
Primećen član
- Poruka
- 579
100 ljUdi 100 ćudi a 100 ŽENA 200 SISAbobba:eto 100 ljudi u 100 cudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
100 ljUdi 100 ćudi a 100 ŽENA 200 SISAbobba:eto 100 ljudi u 100 cudi
snoshaj efendija:Od svog zenskog urlanja 90% je glasnosti je potroseno na stimulisanje muskog ega. To je zenama podsvesno.
e ako slobodniji i grlatiji igraju u istoj ligi...bobba:hehe ja sam ocito sama sa vama "vukovima"
ali bi rado da pricam
ovako
i ja nisam bas tiha ali nisam ni grlata
ali volim onako malo slobodnijeg muzijaka
povuce me pa po divljam i ja sa njim
tako ponekad i nesto sexi lupim
ops:
Lucky Luck:e ako slobodniji i grlatiji igraju u istoj ligi...
Ja pretpostavljam da si ti vrlo strastvena ali iz ovog posta deluje da ti kanda i ne uzivas u tome mnogo... nego samo foliras... tipa radi...Peta W.:Nisam tiha...ali,ne urlichem..mislim da je sasvim normalno da tu i tamo pustite glas malo,chisto da chovek zna da ste tu,da niste zaspali,umrli i da uzhivate... :wink: Naravno,umem da budem tiha po potrebi...![]()
Daklem ti drzis svece.beba_toronto:ako mu je veliki ona vristi
ako je mali onda cuti
jednostavno:-D
Lucky Luck:Pa, u krevetu se retko ko od nas ponasha kao na ulici, i obrnuto. Ne znam da li se po nechijoj pojavi da zakljuchiti kakav je kad mu dodje...
NaraFski da uzhivam... ali ne vichem da svi to chuju...dovoljno je da chuje onaj koji treba da chuje... :wink:Petar_Pan:Ja pretpostavljam da si ti vrlo strastvena ali iz ovog posta deluje da ti kanda i ne uzivas u tome mnogo... nego samo foliras... tipa radi...
Kao radije bi spavala...
A komarci?![]()
Pa ... kakve sad veze imaju tvoja iskustva sa ovim?beba_toronto:ma jok, ne drzim svece, znam iz iskustva
naravno nisam mislila nista lose...samo ******
cinjenicno stanje je takvo:-D
Kanda nema nista dok ja neku slikicu ovde ne okacim...Peta W.:![]()
![]()
Samo ti njoj kazhi...
![]()
:wink:
znaci tu se ne govori o tome da treba svesno preterivati u tome, jer bi to bila gluma... ali ipak ja verujem da stepen vikanja zavisi od stepena uzbudjenja... :wink: 8)Peta W.:NaraFski da uzhivam... ali ne vichem da svi to chuju...dovoljno je da chuje onaj koji treba da chuje... :wink:
Na koji način glasna? Stenješ ili vrištiš ili psuješ!! Baš me zanima.zelenooka:Mmmm...Glasna sam...Uglavnom, kad situacija dozvoljava. :-D
Gazdarica:Ranije sam bila bas glasna... Ali, zbog tankih zidova, vremenom sam se naucila da budem malo tisa...