Thinker3718
Zainteresovan član
- Poruka
- 127
Dakle, zakazao sam za sutra dejt sa 26 godina starijom damom. Samim tim, ako može neki savet kako da se više opustim, šta da pričam na dejtu itd. bio bih zahvalan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iznenadices se koliko je starijih zena veoma dobro ocuvano jer redovno treniraju..a tu su i estetski zahvati..***** je ***** što kažu, što manje kontakta sa pihtijastim telom, što više poza iz kojih možeš da trpaš direktno bez dodira sa ostatkom tela.
Ja spadam u prvu kategoriju koju si spomenuo.iznenadices se koliko je starijih zena veoma dobro ocuvano jer redovno treniraju..a tu su i estetski zahvati..
naravno pitanje je i koliko starije jer je rekao 26 godina ..ali nije isto ako on ima 20 a ona 46 ili on 40 a ona 66![]()
onda samo cepajJa spadam u prvu kategoriju koju si spomenuo.
Pitaj koje vino voli,i koja joj omiljena poza..ne vidja se ona sa tobom da bi joj recitovao Miku AnticaDakle, zakazao sam za sutra dejt sa 26 godina starijom damom. Samim tim, ako može neki savet kako da se više opustim, šta da pričam na dejtu itd. bio bih zahvalan.

Ponesi joj cvet.Dakle, zakazao sam za sutra dejt sa 26 godina starijom damom. Samim tim, ako može neki savet kako da se više opustim, šta da pričam na dejtu itd. bio bih zahvalan.
Upala ti sikira u med.Dakle, zakazao sam za sutra dejt sa 26 godina starijom damom. Samim tim, ako može neki savet kako da se više opustim, šta da pričam na dejtu itd. bio bih zahvalan.
Ako dođe do seksa, ugasi svetla, ali i dodatno zatvori oči.
***** je ***** što kažu, što manje kontakta sa pihtijastim telom, što više poza iz kojih možeš da trpaš direktno bez dodira sa ostatkom tela.
Nadam se da je baš puna ko brod, istrpiš malo u krevetu, a onda idu nove patike, sat, putovanja, autić...
Pitaj koje vino voli,i koja joj omiljena poza..ne vidja se ona sa tobom da bi joj recitovao Miku Antica![]()
Или још боље киту...
...цвећа![]()
Nisam ni rekla karanfil. Mozda kalu ili tako nesto.Немој куранфил ‘леба ти!

Gde Kalu, to je grobljansko cvećeNisam ni rekla karanfil. Mozda kalu ili tako nesto.![]()
Nama lako.Ne nije. Jao ko ce vama udovoljiti.
naruci 2 duple rakije trebace tiDakle, zakazao sam za sutra dejt sa 26 godina starijom damom. Samim tim, ako može neki savet kako da se više opustim, šta da pričam na dejtu itd. bio bih zahvalan.
Najmanje 2 jake rakije udari,a po potrebi i vise,odmah je vodi u mrak, i samo rokaj.Dakle, zakazao sam za sutra dejt sa 26 godina starijom damom. Samim tim, ako može neki savet kako da se više opustim, šta da pričam na dejtu itd. bio bih zahvalan.
Ne slušaj ove forumske muškarce, sve to ljubomorno na tvoju mladost i mogućnosti..Dakle, zakazao sam za sutra dejt sa 26 godina starijom damom. Samim tim, ako može neki savet kako da se više opustim, šta da pričam na dejtu itd. bio bih zahvalan.