Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Sve češće od strane žena i devojaka može se čuti ono "i muškarci treba da pokazuju emocije, suze, slabost", jednom sam čak čuo "muškarci treba sami da učestvuju u jednakosti polova, treba da promene i sebe, da puste svoje slabosti, da ih pokazuju, tako će postati bolje verzije sebe, tako će svima biti lepše"; ovo je, naravno, rekla devojka...
Meni ovo zvuči kao glupost novog doba u kome je cilj svet okenuti naopačke, gde su žene ubeđene kako trebau biti muškarci, muškarci kako trebaju biti žene, gde se veličaju lgbt ljudi, podržavaju zdušno kao da je to nešto ultimativno dobro i čemu svi treba da težimo.
Zanima me vaše mišljenje o ovoj pošasti i ko zapravo "profitira" od pravljenja imbecilnih budućih generacija?
Meni ovo zvuči kao glupost novog doba u kome je cilj svet okenuti naopačke, gde su žene ubeđene kako trebau biti muškarci, muškarci kako trebaju biti žene, gde se veličaju lgbt ljudi, podržavaju zdušno kao da je to nešto ultimativno dobro i čemu svi treba da težimo.
Zanima me vaše mišljenje o ovoj pošasti i ko zapravo "profitira" od pravljenja imbecilnih budućih generacija?