Neki novi klinci

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Araon

Elita
Poruka
18.385
Sve češće od strane žena i devojaka može se čuti ono "i muškarci treba da pokazuju emocije, suze, slabost", jednom sam čak čuo "muškarci treba sami da učestvuju u jednakosti polova, treba da promene i sebe, da puste svoje slabosti, da ih pokazuju, tako će postati bolje verzije sebe, tako će svima biti lepše"; ovo je, naravno, rekla devojka...

Meni ovo zvuči kao glupost novog doba u kome je cilj svet okenuti naopačke, gde su žene ubeđene kako trebau biti muškarci, muškarci kako trebaju biti žene, gde se veličaju lgbt ljudi, podržavaju zdušno kao da je to nešto ultimativno dobro i čemu svi treba da težimo.

Zanima me vaše mišljenje o ovoj pošasti i ko zapravo "profitira" od pravljenja imbecilnih budućih generacija?

Sve češće od strane žena i devojaka može se čuti ono "i muškarci treba da pokazuju emocije, suze, slabost", jednom sam čak čuo "muškarci treba sami da učestvuju u jednakosti polova, treba da promene i sebe, da puste svoje slabosti, da ih pokazuju, tako će postati bolje verzije sebe, tako će svima biti lepše"; ovo je, naravno, rekla devojka...

Meni ovo zvuči kao glupost novog doba u kome je cilj svet okenuti naopačke, gde su žene ubeđene kako trebau biti muškarci, muškarci kako trebaju biti žene, gde se veličaju lgbt ljudi, podržavaju zdušno kao da je to nešto ultimativno dobro i čemu svi treba da težimo.

Zanima me vaše mišljenje o ovoj pošasti i ko zapravo "profitira" od pravljenja imbecilnih budućih generacija?

Mene cudi zasto toliko zena podrzava te LGBT likove.Da lezbejki ima onoliko koliko ima pedera ja bih kao muskarac bio zabrinut.
Nema tu niko koristi nego je to taj rezon da sam recimo ja koji ih ne podrzavam zatucana balkancina a oni koji ih podrzavaju - svetski ljudi sirokog shvatanja.Sad ti je merilo toga koliko si moderan i "sirok" da li podrzavas pedere ili ne.
A to sta one zele to ne znaju ni one.Racunica je u sustini prosta - obogati se,po mogucstvu budi poznat i mozes da budes najveca rugoba,olos,siledzija,tupan ali ces biti svakako pozeljan.

Mene vise brinu klinci koji u 12 godina nose utoke i laki su na obaracu, a i takvih ima...
Ne mislim da treba pokazivati suze u javnosti, ali lose je potiskivati emocije.
Emocije su vazan izvor motivacije i pokretacke snage coveka.

podmuklo su pakt napravile da nam doakaju i preuzmu primat:zloca:

Pa paj vako. Mozh i mooshkatatz plakat, al obeechno ti je to taki trenutak dase i oblatzee sami navuku nanebo od tuge, al da se ti seeleesh da ti drktje glas da drzheesh ochee namerno otvorene doozhe ot po'minuta kak bi one same zasooz'le i da napraish kezzz ko das pojo kiso limun, to je vetj seelovanye brey!

A sadruge strane, svaka zhemska je veliki poshtovalatz vel'ke tvrde koorcheene i kvalitetne utovarne sesije. Pa odluch'te se bre peachka mu mater'na.

Mada, ja nesht misssim da svaka koja je poshtovalatz kvalitetnog utovara, sigurno ne sili svog derana da plache katmu pookne gooma na avtu kat zhooree naposo, a rezervna mekana ko najkvalitetnija domatja sisa (nako malo visi i puna je mlijeka :heart: )

Nikad tovarenja nije preveeshe, neg ak ti nji loshe tovareesh, ondak one smatrayoo daj'to preveeshe tovarenja. Il su neke odnji nacheesto polud'le bez tovarenya.

Naravno, nemislim da zhenoo treba samo iebat ko lootkoo za napoompavanye, al kato rajsh raji kak valya, ai sve ostalo raj'kak valja i nema das ponasha ko gloopacha, neg ko'zhena, a tot'je injima drago.

to sve boles`:rtfm:
insistiraju nakaze da svi budemo kanazni pa da bi onda nakazni izgledali kao normalni:think: al sam objasnila:zcepanje:

Na ovoj temi bi se moglo okupiti dosta frustracije, sto mozda je i u neku ruku cini zdravom i svojevrstan pandan klozetu, mjestu gdje izbacujemo svasta nezdravo iz sebe :D

Imbecilne buduce generacije? :D Koliko je samo isti postulata bilo godinama, vjekovima unazad ?

Kanite se coravog posla

Nema vajde od tog pokazivanja emocija, suza i slabosti. U pocetku moze biti, "joj dusica, pokazuje emocije" truc, muc, bla, a posle ce biti "ovaj je neka placihicka, ne treba mi neka seka-persa, tunjavko, vec pravo musko".
Nije problem pokazati emocije, naklonost, pa cak i slabost, ali problem je sto su ljudi skotine i bas tu gaze i stvarno su retki oni koji to nece uraditi.

Sve je to meni licemerno, kao ono "hocu muskarca sa kicmom, da zna sta hoce, loseg momka, koji ne trpi sranja, ima svoje ja - ali da mi cuti, popusta i prede kao mace".

Cista biologija je tu, onaj ko ne pokazuje slabosti izgleda kao jaci, sposobniji, bolje spreman da zastiti i sacuva nju i potomstvo nego kao onaj koji posle neuspeha sedne i place i izbaci emocije.
Ne kazem da nijedna zena ne pada na to, ali velika vecina ce ici na muskarca koji drzi emocije pod kontrolom i ne pokazuje slabosti (iako ih ima), jer deluje sigurnije, stabilnije.

Mene vise brinu klinci koji u 12 godina nose utoke i laki su na obaracu, a i takvih ima...

Ovo si skroz u pravu, ovi sto placu i pokazuju emocije, sto su "sonje" i sta ti ja znam nisu problem.
Nocu da se skupi njih 4-5 od 14-15 god sa nozevima na ulici (ne bi me cudilo ni da nabave vatreno oruzje), svi opasni momci, "mafija tebra" je mnogo opasnije, i po njih same, i po drustvo.

Tu ne pomaze ono samar jednom i svi se razbeze.

Na ovoj temi bi se moglo okupiti dosta frustracije, sto mozda je i u neku ruku cini zdravom i svojevrstan pandan klozetu, mjestu gdje izbacujemo svasta nezdravo iz sebe :D

Imbecilne buduce generacije? :D Koliko je samo isti postulata bilo godinama, vjekovima unazad ?

Kanite se coravog posla

Pa mnogi derani/deranice suse vetj kanili coravog posla.

Triba se manit tjoravog posla ejbre!

Mene cudi zasto toliko zena podrzava te LGBT likove.Da lezbejki ima onoliko koliko ima pedera ja bih kao muskarac bio zabrinut.
Nema tu niko koristi nego je to taj rezon da sam recimo ja koji ih ne podrzavam zatucana balkancina a oni koji ih podrzavaju - svetski ljudi sirokog shvatanja.Sad ti je merilo toga koliko si moderan i "sirok" da li podrzavas pedere ili ne.
A to sta one zele to ne znaju ni one.Racunica je u sustini prosta - obogati se,po mogucstvu budi poznat i mozes da budes najveca rugoba,olos,siledzija,tupan ali ces biti svakako pozeljan.

Žene podržavaju lgbt osobe jer su čule da je to gotivno, da je to in i zato što su to videle u seks i gradu, svaka od onih glupača koja mora biti in mora imati i gej ortaka. A i tako valjda dokazuju svoj liberalizam, idiotluk.

Uopšte se ne bih bavio time da li one vole pare ovo ili ono, pričam sada o tome zašto današnji svet okreće svet naopačke i kome uopšte ide u prilog da imamo muškarce koji su sline?

ae bre narode...opušteno, i muškarci plaču:D

Normalni ne, veruj mi :)

Mene ne brinu, bolje da nosi pištolj nego da slini i da se ponaša kao žensko.

Decenijama i vekovima se vijamo i ubijamo, kopljem, sekirama, pištoljima, tenkovima, tako da je bolje i to nego što ih gledam sada gori su od svake žene.

Emocije su samo opravdanje da neko bude slina, ali to zapravo nije izvor motivacije i pokretačke snage.

to sve boles`:rtfm:
insistiraju nakaze da svi budemo kanazni pa da bi onda nakazni izgledali kao normalni:think: al sam objasnila:zcepanje:

Dobro objašnjenje zapravo. :)

Kanite se coravog posla

Zašto neki ljudi vide frustraciju u svemu? E, to meni nije jasno.

Klozet za svoje potrebe traži negde drugo.

Nema vajde od tog pokazivanja emocija, suza i slabosti. U pocetku moze biti, "joj dusica, pokazuje emocije" truc, muc, bla, a posle ce biti "ovaj je neka placihicka, ne treba mi neka seka-persa, tunjavko, vec pravo musko".
Nije problem pokazati emocije, naklonost, pa cak i slabost, ali problem je sto su ljudi skotine i bas tu gaze i stvarno su retki oni koji to nece uraditi.

Sve je to meni licemerno, kao ono "hocu muskarca sa kicmom, da zna sta hoce, loseg momka, koji ne trpi sranja, ima svoje ja - ali da mi cuti, popusta i prede kao mace".

Cista biologija je tu, onaj ko ne pokazuje slabosti izgleda kao jaci, sposobniji, bolje spreman da zastiti i sacuva nju i potomstvo nego kao onaj koji posle neuspeha sedne i place i izbaci emocije.
Ne kazem da nijedna zena ne pada na to, ali velika vecina ce ici na muskarca koji drzi emocije pod kontrolom i ne pokazuje slabosti (iako ih ima), jer deluje sigurnije, stabilnije.

Ja uopšte ovu temu ne posmatram iz ugla ona je rekla ovo ili ono, ona hoće a zapravo neće, ovu temu posmatram iz ugla muškarca, pogubno je po njega samog da bude slina, bio sam ili sa devojkom, ne vidim otkud tolika pojava tih glina tipova koje mogu da oblikuju kako im padne na pamet?

Ja uopšte ovu temu ne posmatram iz ugla ona je rekla ovo ili ono, ona hoće a zapravo neće, ovu temu posmatram iz ugla muškarca, pogubno je po njega samog da bude slina, bio sam ili sa devojkom, ne vidim otkud tolika pojava tih glina tipova koje mogu da oblikuju kako im padne na pamet?

mozda zbog toga sto se svaki socio-kulturoloski slom vise odrazava na muskarce nego na zene.
muskraci su kroz istoriju stvarali drzavne institute, oblikovali zakone, kreirali "drustvenu klimu" i logicno da kao po prirodi aktivniji sudionici
vise i dramaticnije trpe kada ta drustva propadaju..dok je zena (bila) manje drustven, a vise porodicom ogranicen tip.
degenerativne vrednosti koje si spomenuo u uvodu negativno uticu na oba pola, ali na muskarce deluju pogubnije u smislu njihovog psihofizickog slabljenja. otud vise muskih samoubistava, vise srcanih oboljenja, kraci ziv. vek, vise alkoholozma itd..

slazem se i sa ovim za "sline".
da su muskarci u proslosti u vecini bili "nezni vitezovi" ili placipickasti zavodnici, svet bi odavno prestao da postoji, jer ajde ti sa neznom dushicom "ranjenog orla" radi fizicki najteze poslove, ratuj i savladaj sve moguce katastrofe..
i tacno da ovo nema previse veze sa ocekivanjima i vlaznim zenskim snovima o idealnom muskarcu, vec sa svetom koji se preobraca u nesto cemu ce "neki novi klinci" svedociti sa potpuno atrofiranim pojedinim delovima mozga.
paradoksalno, tehnologija sve naprednija, mozgovi sve pametniji a pojedinac (za temu- muskarac) sve vise u qurcu.

I meni to zvuci kao glupost. Prvenstveno iz razloga sto pokazivanje emocija ne smatram slaboscu.

Generalno, i žene i muškarci su u falusu, sve više žena pije, frapantan broj žena 30+ boluje od alkoholizma, sve mlađe počinju da piju kao smukovi, svi su pogubili orijentir, niko ne zna ni gde ide ni šta radi, potpuna anarhija, više niko ne zna ni kako zapravo treba da se ponaša, kako treba da se oseća, šta treba da radi... To sam primetio kod oba pola. Samo što jedni druge uvek krive za sve, ženama su muškarci krivi a muškarcima žene.

Pre neki dan valjda u Parizu ne znam da li Guči ili DG imali reviju, na sred ulice, ne na pisti, buljuk žena predvođen tim nekim sedim matorcem, viđao sam ga više puta no nikad ime nisam upamtio (ne zanima me) hoda sa transparentima "muškarci treba da rađaju takođe", "gej prava", "feminizam a ne mazohizam", itd, itd, kad pogledaš površno to je revija na kojoj se furaju odevni komadi, kada pogledaš malo dublje, koje su poruke te "parade"? Da li je to što se forsira zapravo normalno? A na čelu te parade ide onaj Pejić što je promenio pol...

Kakav je ovo NWO? Šta je sa svetom generalno?

Generalno, i žene i muškarci su u falusu, sve više žena pije, frapantan broj žena 30+ boluje od alkoholizma, sve mlađe počinju da piju kao smukovi, svi su pogubili orijentir, niko ne zna ni gde ide ni šta radi, potpuna anarhija, više niko ne zna ni kako zapravo treba da se ponaša, kako treba da se oseća, šta treba da radi... To sam primetio kod oba pola. Samo što jedni druge uvek krive za sve, ženama su muškarci krivi a muškarcima žene.

Pre neki dan valjda u Parizu ne znam da li Guči ili DG imali reviju, na sred ulice, ne na pisti, buljuk žena predvođen tim nekim sedim matorcem, viđao sam ga više puta no nikad ime nisam upamtio (ne zanima me) hoda sa transparentima "muškarci treba da rađaju takođe", "gej prava", "feminizam a ne mazohizam", itd, itd, kad pogledaš površno to je revija na kojoj se furaju odevni komadi, kada pogledaš malo dublje, koje su poruke te "parade"? Da li je to što se forsira zapravo normalno? A na čelu te parade ide onaj Pejić što je promenio pol...

Svet je pripremljen. Na primer moj život je danas krajnje atipičan za savremene pojave. Zato sam toliko ogorčen na naopačnost sistema i pišem groteskno nepismeno kako bih skrenuo pažnju na izvitoperenost svega.

Preziveli smo ovakvo vreme, pa prezivecemo i ovo cenim.:kafa:
BAROK_LUXE_KOLONIAAL__MAN__PRUIK.jpg

generalno da, samo sto je statistika neumoljivo jos uvek na strani veceg postotka muske stagnacije..pritom niposto ne zagovaram medjusobno optuzivanje za stanje stvari.
u sustini taj i takav "svet" i treba infantilne povrsne slabice koji ce stvarati nove generacije debila. logicno je da se slabe one odlike kod oba pola koje ih cine specificnim i razlicitim.
musko nacelo se preinachuje u nesto lose i suprotstvalja nekakvom novom, trasrodnom modelu, a zenama se namece princip samodovoljnosti...

Back