Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
NEKI NOVI KLINCI -nasa najbolj serija i KECINA-najlepsi
Kecina mi je sladak,deluje ok.Ali serija,los pokusaj stranih teen serija.Gluma ocaj,radnj uzas.Morali su da dovedu 5 element da bi kao bili popularniji.
Pogledala sam tri epizode a onda sam odustala! Glumci nemaju veze sa glumom (narocito ona mala bucmasta plava), radnja je takodje glupa, dialozi debilni....... Ma ocaj zivi!
Pogledala sam tri epizode a onda sam odustala! Glumci nemaju veze sa glumom (narocito ona mala bucmasta plava), radnja je takodje glupa, dialozi debilni....... Ma ocaj zivi!
da, brat i ja smo se odvalili od smeha kada je prcko *(ili packe, tako nesto) rekao *cenis?*
mislim CENIS? a ja mislila da se ta rec vise ne koristi...
Priznajem da je ovo prava gej serija, ali se ne bih ljutila da je opet gledam (nove epizode, naravno).
Opet doalzimo do nekog foliranja, kao to su neki matori tinejđeri, pa da ih mrzimo. Mislim da su ovu seriju mnogi, šta god rekli o njoj, ipak gledali :wink:
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.