MilosPZS
Zainteresovan član
- Poruka
- 149
Caoo, jel zna neko neki dobar full body program za 3 dana treninga, ono sto imam od opreme kuci je sipka sa tegovima,2 bucice za iste te tegove i sipka za zgibove, benc klupa?
Hvala pozz
Hvala pozz
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Caoo, jel zna neko neki dobar full body program za 3 dana treninga, ono sto imam od opreme kuci je sipka sa tegovima,2 bucice za iste te tegove i sipka za zgibove, benc klupa?
Hvala pozz
Neka zamena za kosi benc posto imam samo ravni?
Placa se 7 eura. Ovo sto je on predlozio je dobro. Svi ti planovi na internetu podrazumevaju teretanu, a ja je nemam nego hocu da treniram kuci jer ne mogu da stignem da idem u teretanu. Sve sto je naveo mogu da radim sa nekim solidnim kilazama dosta ponavljanja osim veslanje. To mi je uvek bio problem, sav se krivim, skidam tegove, na kraju nemam osecaj da sam pogodio ijedan misic.
Sta kazes na ovaj trening, ali mi se cini da je mnogo vise baziran na trbusne misice nego na ledjne.
Тја, није лоше, али core су и мишићи око лопатица, поготово трапези, за кичму баш и нема неке вежбе, нема ни за сератусе, требало би убацити и то...
Vidim da si strucniji od mene, aj daj neki video koji obuhvata sve te misice, bio bih ti zahvalan mnogo