Neki full body program?

Бенч 5 серија по 10 понављања, чучањ 5 серија по 10 понављања, веслање у претклону 5 серија по 10 понављања.

Онда следећи тренинг, коси бенч 5 серија по 10, згибови 5 серија по 10, мртво дизање 5 серија по 10

Онда трећи тренинг потисак испред врата 4 серије по 10, предњи чучањ 4 серије по 10, веслање у претклону бућицом 4 серије по 10.

Placa se 7 eura. Ovo sto je on predlozio je dobro. Svi ti planovi na internetu podrazumevaju teretanu, a ja je nemam nego hocu da treniram kuci jer ne mogu da stignem da idem u teretanu. Sve sto je naveo mogu da radim sa nekim solidnim kilazama dosta ponavljanja osim veslanje. To mi je uvek bio problem, sav se krivim, skidam tegove, na kraju nemam osecaj da sam pogodio ijedan misic.

Neka zamena za kosi benc posto imam samo ravni?

Купи или направи склекере, подигни дупе и нагни се напред док радиш, и ето ефекта на горњи део груди.

Мада је штета што ниси узео клупу којој се наслон подешава.

- - - - - - - - - -

Placa se 7 eura. Ovo sto je on predlozio je dobro. Svi ti planovi na internetu podrazumevaju teretanu, a ja je nemam nego hocu da treniram kuci jer ne mogu da stignem da idem u teretanu. Sve sto je naveo mogu da radim sa nekim solidnim kilazama dosta ponavljanja osim veslanje. To mi je uvek bio problem, sav se krivim, skidam tegove, na kraju nemam osecaj da sam pogodio ijedan misic.

Ако се кривиш код веслања значи да ти требају вежбе за јачање и контролу core мишића, обрати пажњу на мишиће кичме, на трбушњаке, равне, косе, мишиће око лопатица, положај тела, можда имаш криву кичму, уопште, ако си почетник оно што би морао да најпре урадиш јесте јачање и контрола core-а, све вежбе са теговима подразумевају беспрекоран core.

Ma benc klupu sam sklepao sa gajbama, a ostalo je dobro. Evo slike
IMG_20181024_155653.jpg

IMG_20181024_155702.jpg

Dobro, uvrsticu jedan dan treninga da mi bude samo core. Da li vezbe sa tegovima istovremeno jacaju i core?

Вежбе с теговима јачају core, али је проблем што ако имаш неку core слабост, она неће бити отклоњена тек тако основним вежбама типа бенч итд,, већ може да изазове проблеме и повреде.

Back