Neki filmovi su dobri da ne bude mrak u sobi

Meliot

Veoma poznat
Poruka
10.655
Uhvatite li sebe da pustite neki film čisto da se čuje nešto i da ne bude mrak u sobi jer vam je svetlost od sijalice prejaka? Dok teče radnja filma vi ili gledate u plafon ili gledate nešto na internetu. Dešava li vam se to ponekad?

Sad je bio jedan takav film što može samo da služi kao sijalica. To me navelo da otvorim ovu temu.

Zamena lampica sad ovih LCD i LED televizora je krajnje jednostavna, ali primećujem da majstori nisu nimalo oduševljeni kad im se TV odnese za to, a i dobro naplate... dve-tri lampice, a naplate koliko košta čitav set i više. Treba, treba naplatiti znanje, podržavam!
Volela bih da me neko nauči kako se te lampice menjaju.
Ja sam praktik. Izvinjenje autoru!
Imam lampu da mi izigrava lampu.
TV je da se gleda, a ako se ne gleda, treba da se isključi. :aha:

Skoro sam bila u gostima... i imaju u svim sobama gde sam zašla ogromne TV-e koji su bili uključeni, baš svi, iako niko niti u tim sobama boravi, niti kani gledat'.
Meni je to neobično, ali svašta ima da se vidi... i zato, pored ostalog bitnog, treba živeti što duže.
Mislim da je fora bila samo zbog nas, gostiju, ali i dalje mi nije jasno šta se time poručuje.:think:

Skoro sam bila u gostima... i imaju u svim sobama gde sam zašla ogromne TV-e koji su bili uključeni, baš svi, iako niko niti u tim sobama boravi, niti kani gledat'.
Meni je to neobično, ali svašta ima da se vidi... i zato, pored ostalog bitnog, treba živeti što duže.
Mislim da je fora bila samo zbog nas, gostiju, ali i dalje mi nije jasno šta se time poručuje.:think:
Mislio sam da radi dok je neko u prostorijii a ne prati se, to kad gori u praznoj sobi ko da je ostavljen da gleda deda Pantelija. :) Jezivo malo a i troši se struja bezveze.

Mislio sam da radi dok je neko u prostorijii a ne prati se, to kad gori u praznoj sobi ko da je ostavljen da gleda deda Pantelija. :) Jezivo malo a i troši se struja bezveze.
Pa to ti kažem... nimalo praktično.
Ja sam više zavisnik od interneta nego od TV-a, pa npr... dok radim nešto po svojoj sobi, pustim obavezno YT, da priča neki pametan čovek dok se ja ovamo obrćem, okrećem i premećem,
ali da mi to bude samo pozadinska neka stvar... tj, da bih pustila da se bilo šta laprda tek da nije tišina, nisam to do sad radila.

Pa to ti kažem... nimalo praktično.
Ja sam više zavisnik od interneta nego od TV-a, pa npr... dok radim nešto po svojoj sobi, pustim obavezno YT, da priča neki pametan čovek dok se ja ovamo obrćem, okrećem i premećem,
ali da mi to bude samo pozadinska neka stvar... tj, da bih pustila da se bilo šta laprda tek da nije tišina, nisam to do sad radila.
Meni je po ceo dan upaljen televizor u rodnom gradu. A u stanu retko kada, čak nemam ni kablovsku tamo. Zašto je to tako nemam pojma.

Meni je po ceo dan upaljen televizor u rodnom gradu. A u stanu retko kada, čak nemam ni kablovsku tamo. Zašto je to tako nemam pojma.
Čini mi se da sam ranije otvoriila temu, ili bar pisala o tome da imam utisak da sam TV prerasla, da imam utisak da je TV za ljude naših nekih generacija, kladim se da smo tu negde, koji... još odrastaju, još sazrevaju.
I dan-danas volim da gledam filmove i serije koje sam volela kao dosta mlađa, sve ispočetka, što je gubljenje vremena, ali ovo novo... slabo mi drži pažnju, a čak me i ljuti.
Retko kad mi baš padne na pamet da gledam TV, da mi to bude neka radnja.
Nema tu više ono... npr., na šta bi me televizija navukla nanovo-dokumentarnih, edukativnih emisija, o prirodi, o svetu oko nas...
Evo... ja ne plaćam kablovske televizije, ali npr. među kanalima imam Jefimija kanal, i oni daju tu i tamo neku emisiju o veri koja mi se dopada...
Inače, TV mi je u kući ukras, ono-eto, ima se i taj TV, a i baka mora nečim da se zanima kad je sama.

Back