Neke od stvari koje iritiraju muskarce

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod zena ,naravno..
Skoro sam sigurna da vecinu muskaraca iritira to sto mnoge zene ocekuju da im se citaju misli.Ili preterana potreba da im se poklanja paznja.Mnoge zene muskarca pretvore u emocionalnu štaku koja im sluzi za moralnu,mentalnu i emotivnu potporu..itd..
Sta muskarci kazu..Kapirate li sta zene zele ili vas sve to zajedno iritira..

Sve to, da se citaju misli, potreba za paznjom, sve je to zenski... Nikako ne moze da me nervira. Kod zena volim zenske osobine.

Strashno me nervira kad kod zene primetim muske osobine.

Ravnopravnost...? Mislim da je nemoguce. Muskarci su muskarci a zene su zene. U cemu da budemo ravnopravni? I to me nervira kod pojedinih koje na tome insistiraju. Polovi se ne mogu porediti, a zakon vazi za sve jednako.

00020239.gif

Ja moram sve da vas pitam..Jel vas iritira ili izludjuje ..soping do iznemoglosti..hodanje od radnje do radnje i slicno..:DVecina muskaraca odlepljuje nacisto kod takvih avantura..dok mi zene volimo da kupujemo i razgledamo..

Mene to licno jako nervira!!! Ja to ne podnosim, ja kad smislim nesto da kupim odem u dve tri radnje i nadjem sta mi treba,..izludjuje me to setanje i razgledanje

Mene to licno jako nervira!!! Ja to ne podnosim, ja kad smislim nesto da kupim odem u dve tri radnje i nadjem sta mi treba,..izludjuje me to setanje i razgledanje

Uopste ne znate da uzivate...podrazumeva se da znas sta ti treba i sta hoces da kzupis....povedes ga..setate laganica..gledas i probas...ako odgovara kazes,.zapakujte ,a on plati .i posle odete na rucak....i da ona dva "blizanca" po tretiranju zena K & M..ne bi pitali: a sex.?. Odgovaram odmah..naravno i sex ..posle..:D

Uopste ne znate da uzivate...podrazumeva se da znas sta ti treba i sta hoces da kzupis....povedes ga..setate laganica..gledas i probas...ako odgovara kazes,.zapakujte ,a on plati .i posle odete na rucak....i da ona dva "blizanca" po tretiranju zena K & M..ne bi pitali: a sex.?. Odgovaram odmah..naravno i sex ..posle..:D

Нисам се овоме надао од тебе...
Или ту подразумеваш да сте у озбиљној вези...

Ravnopravnost...? Mislim da je nemoguce. Muskarci su muskarci a zene su zene. U cemu da budemo ravnopravni? I to me nervira kod pojedinih koje na tome insistiraju. Polovi se ne mogu porediti, a zakon vazi za sve jednako.

Prijatelju, logicno je da zene imaju zenske osobine. Mi smo svi pola pola Ti imas isto tako zenskih hormona koliko imas i muskih. Jesmo ravnopravni u svakom smislu. Ti nemas bas lepo misljenje o zenama? Polove ne treba porediti ali ne treba nipodastavati zenski pol. Tvoje razmisljanje deluje pomalo balkanoidno, macisticki. Zasto po tebi polovi nisu ravnopravni? Verovatno si nailazio na predominantne zene.

Pozdrav:lol:

Da, samo je ovo ubojito oruzje...Argument koji se moze tumaciti kako hoces i u prilikama u kojima imas interes da pokrijes sebe...

Na konto te ravnopravnosti muskarci cesto nece da pomognu slabijem polu kad je to zaista potrebno, a taj isti slabiji pol cesto manipulise istom tom ravnopravnoscu....
Mislim da treba svim zenama neko da daje casove " Kako postati dama? " Sve ih manje ima, a sve su potrebnije...tako bi, bar po mom misljenju, zena bila zena, a muskarac dzentlmen...nauciti uzivati u suprotnom polu...

Elem, nervira ga kad me pita " Sta ti je ? " - " Nista..." Posle 5 min. erupcija vulkana...

P.S. Volim muskarce, ali sam zena...:lol: Sta ces...

Posto nisam muskarac mozda ne bih trebala ni da odgovaram. Imam stav...sve zavisi od osobe do osobe, karaktera i prethodnog iskustva sa zenama. Ima puno Edipovaca nervira ih ono sto ih podseca na majku ili pak suprotno. U 21. veku mislim da su muskarci definitivno uplaseni zenskom hrabroscu, emancipovanoscu u svakom smislu. Nervira ih jacina zene, ravnopravnost, jednakost. Sve sto moze muskarac moze i zena. To tesko prihvataju. Ono sto neki ne mogu da podnesu, osetila na svojoj kozi, je kad je zena pametna i kad ne mogu da je vrte oko malog prsta. To je najveca nervoza kod muskaraca bar sto se tice mog iskustva. Naravno postujem tudja i drugacija misljenja jer samo sarena basta je lepa basta. Sta bismo mi bez vas i vi bez nas?:)

Back