Sheba u tvojim postovima primecujem jednu dozu arogantnosti i neljudskosti-cionizma.To je tvoja licna stvar,ja ne kukam sto su danas vecina mladih devojaka Biseksualke,samo konstatujem i to latentne,ajde da se javno izjasnjavaju da su Biseksualke,da ljudi u startu znaju da na cemu su,jer je to fer,korektno i ljudski,a ne ovako foliraju javno mnjenje da su fine,vredne,postene,dobre,da vole samo inteligentne,sarmantne,duhovite i simpaticne muskarce a ustvari su goli k..... materijalni-biseksulani-nastrani.Kada bi Sheba umesto devojaka bili latentni muskarci Biseksualci,to bi se stavilo na pijedastal rugla,ali posto su devojke u pitanju onda je to ok a govori se o nekoj polnoj ravnopravnosti,hahaha,paradoks,kao sto je i demokratija danas paradoks.U tvom postu je Sheba bizzaran dokaz da su danasnje mlade devojke povlascene u svemu u odnosu na mlade muskarce,koji trpe finu-zavijenu u celofan tiransku globalnu represiju i kriminalnu-bolesnu nepravdu,patnju i bol.Ti Sheba gotivi Biseksualke,tripuj se da si neki smeker,ali sve te ribe koje si smuvao i koje ces smuvati nisu bile i nece biti zbog tebe,vec zbog tvojih materijalnih zajebancija.Ja sam retro i cenim ljudskost a ne danasnje cionisticke-materijalne-bolesne vrednosti,jbg.,Ljudsko sam bice,nisam tu puta Cionista,o tome se u stvari i sve radi,transofrmacija Covecanstva u nesto nakaradno,nazadno,bolesno,odnosno u prozivodni objekat-stvar.PRAVDA ZA BELCE,33,88.