NEKADA SU DEVOJKE BILE STIDLjIVE

Danasnje devojke uopste nisu opterecene seksom,vec naprotiv, obzirom da su mnogo obrazovanije od svojih zenskih predaka,seks smatraju normalnim delom,zivotne aktivnosti.Velika je sreca,sto je
zenskoj populaciji,omoguceno da se skoluje,pod istim uslovima,kao i muskarci. Time je postignuto,da su devojke dosle putem obrazovanja,do saznanja,da seks nije sramota,vec naprotiv,velika radost
i zadovoljstvo. To zadovoljstvo u seksualnim igrarijama,njihovim bakama je bilo tabu tema. Nekada,za vreme seksualnih odnosa sa muzem (to im je bila obaveza), zene nisu smele ni recju,ni pokretom,
da daju muzu (ili ljubavniku),do znanja,da u u tom odnosu,uzivaju. Velika je sreca,i u ljudskom i u kulturoloskom smislu,sto su se zene oslobodile,sto ravnopravno ucestvuju u svim sferama,javnog i
kulturnog zivota.U celom tom korpusu zenske emancipacije,na svu srecu,i same zenske populacije,ali i nas muskaraca,zene su i u seksualnoj strani,zivotnih aktivnosti,zauzele mesto,koje im pripada.

Ma znam ja to, ali mislim da ipak to oslikava sadašnje društvo i da nije daleko od realnosti

Не одсликава стање друштва, али то је циљ.

- - - - - - - - - -

Danasnje devojke uopste nisu opterecene seksom,vec naprotiv, obzirom da su mnogo obrazovanije od svojih zenskih predaka,seks smatraju normalnim delom,zivotne aktivnosti.Velika je sreca,sto je
zenskoj populaciji,omoguceno da se skoluje,pod istim uslovima,kao i muskarci. Time je postignuto,da su devojke dosle putem obrazovanja,do saznanja,da seks nije sramota,vec naprotiv,velika radost
i zadovoljstvo. To zadovoljstvo u seksualnim igrarijama,njihovim bakama je bilo tabu tema. Nekada,za vreme seksualnih odnosa sa muzem (to im je bila obaveza), zene nisu smele ni recju,ni pokretom,
da daju muzu (ili ljubavniku),do znanja,da u u tom odnosu,uzivaju. Velika je sreca,i u ljudskom i u kulturoloskom smislu,sto su se zene oslobodile,sto ravnopravno ucestvuju u svim sferama,javnog i
kulturnog zivota.U celom tom korpusu zenske emancipacije,na svu srecu,i same zenske populacije,ali i nas muskaraca,zene su i u seksualnoj strani,zivotnih aktivnosti,zauzele mesto,koje im pripada.
Извини што питам ал откуд ти знаш шта је бакама била табу тема :per:
Искрено, мислим да су радиле томного више од данашњих само су причале много мање ;)

luda kuuuućaaaaa:sanke:

- - - - - - - - - -

a čuj žožrža,izmišljeno...ma nijeeeee:lol:

- - - - - - - - - -

saće čovek još stvarno pomisliti da je izmišljeno:rotf:

- - - - - - - - - -

samo ti to bracika gledaj,i uči se

- - - - - - - - - -

sve je to tako
što bi rekla moja baba,jel vidiš ti kako oni to rade?djubrad jedna,šta im to sad znači,jel to ne može lepo da se razgovara....:hahaha:

- - - - - - - - - -

a ne,to je za farmu
mislim da i dalje gleda farmu,ne konta da je repriza

- - - - - - - - - -

a ne seća se da je gledala
ja sam izgleda na moju babu
ne ovu s forume,već onu pravu

- - - - - - - - - -

jao jao nikolice s prikolice,jao jao...

Ал си се посро брате.

jedno je biti obrazovan i informisan, samim tim i ravnopravan
drugo je biti glup, prost i vulgaran
ista tema, ista emisija, isti voditelj, samo pametnije devojke sa vrcavim humorom postigle bi istu gledanost, ostavile utisak slobodnih zrelih osoba koje znaju sta je seks i zasto se u isti upustaju

nisam gledal celu, gledala sam samo poslednjih par minuta i ostala sa otuznim utiskom - koliko neko moze da bude glup

Не одсликава стање друштва, али то је циљ.

- - - - - - - - - -

Извини што питам ал откуд ти знаш шта је бакама била табу тема :per:
Искрено, мислим да су радиле томного више од данашњих само су причале много мање ;)

Pricale su o tome koliko i danasnje samo ne javno.

Ranije su devojke bile u poziciji da su htele to ili ne morale biti stidljive ili bar glumiti to, sada neke ne zavise od vas pa ih sve zabole nešto da li ćete ih vi odobriti ili ne... Doduše, dosta njih se kurči tim seksom, a kada zaista dođu u neku situaciju gde treba ispasti riba, one manje od makovog zrna, to na priči sve jako...

Mada, ja i dalje živim u ubeđenju da muškarac bez hrabrosti i žena bez srama ne vrede nikome, ali to sam samo ja.

Nisam gledao video, ali kapiram da je neki promiskuitet u pitanju.
Postavlja se samo pitanje ko se seksa sa tim promiskuitetnim devojkama? Da neka prsata lepotica pridje nekom u klubu i kaze "sada odmah, za dzabe" ko bi rekao ne? Vecina bi oberucke pristala.

Ne branim promiskuitet, niti ga podrzavam, ali oduvek je bilo ljudi koji su hteli da udaraju recke, seksaju se zbog nekih drugih ciljeva, i onih koji su to hteli ali ih koci strah od osude sredine. A ima i grupa koju to ne zanima.

Ljudi sustinski jesu preoptereceni seksom, jer vrednost coveka se danas meri sta i koliko hebes. Ne hebes, pa onda si luzer/ka, i onda kud svi Turci. Ne kazem da seks nije uzivanje i da se treba zgrozavati na seks, ali treba imati mere.
A ima i finih, dobrih, neko bi rekao postenih devojaka, ali to samo na izgled, ovako ispod toga su :zper:, kao i svi mi na kraju krajeva, sto bi rekli, fine i povucene ;)

Cesto devojke koje pokazu neko interesovanje za seks gledamo ocima "u ovoj viri iz ociju, ova je neka zeljna" a uopste ne mora da znaci da neka radodajka, vec samo otvorena, zagorela ili sta vec.

sta vam znaci to - neko je opterecen seksom..viri joj khm iz ociju i sl
seks je normalna potreba zdravog coveka
da li ce neko da menja partnere, da li ce taj seks da upraznjava do kraja zivota samo sa jednom osobom je potpuno druga stvar, za ovu temu nebitna
ovde pricamo o ponasanju mladih devojaka od cega bi se postidele i privrednice sa kaldrme

Back