Nekada se u Srbiji jelo suvo meso, prasetina i jagnjetina a sada je parizer luksuz

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Gde nas to politicari vode kad smo od suvog mesa i jagnjetine koj smo jeli svi normalno pre 20 godina danas nam je smrdljivi parizer luksuz? A luksuz je zato da bi ga kupila vecina mora biti duplo snizen politickom direktivom.

I pri tome se na televiziji javno hvali kako je direktivom snizio cenu parizera, eeej hvali se time. Pa cekajte zar smo stvarno tolko mentalno propali da i to prolazi u Srbiji?

Poslednja izmena:
Gde nas to politicari vode kad smo od suvog mesa i jagnjetine koj smo jeli svi normalno pre 20 godina danas nam je smrdljivi parizer luksuz? A luksuz je zato da bi ga kupila vecina mora biti duplo snizen politickom direktivom.

I pri tome se na televiziji javno hvali kako je direktivom snizio cenu parizera, eeej hvali se time. Pa cekajte zar smo stvarno tolko mentalno propali da i to prolazi u Srbiji?
Meso ni ovako nije zdravo da se jede u velikim kolicinama,jednom nedeljno je sasvi dovoljno.

Који бре, политичари и државници, .....већ политиканти, кланови, криминалци, дијаболици...

Све је то добро, како другачије да се робови сете да су робови...

Gde nas to politicari vode kad smo od suvog mesa i jagnjetine koj smo jeli svi normalno pre 20 godina danas nam je smrdljivi parizer luksuz?
Лоше сте одабрали 2012. године, и сада осећате последице тога.

Кад си знао да гласаш за Тому Николића у другом кругу,

онда је ред да са приче о летећим аутомобилима, фабрикама чипова и мерцедеса, да се спадне на паризер.

Meso ni ovako nije zdravo da se jede u velikim kolicinama,jednom nedeljno je sasvi dovoljno.

Појасни, причамо о томе да социопата Вучић "храни" становништво отровном-нездравом "храном" препуно адитивима и канцерогенима.

Не причамо о количини, већ о квалитету

Лоше сте одабрали 2012. године, и сада осећате последице тога.

Кад си знао да гласаш за Тому Николића у другом кругу,

онда је ред да са приче о летећим аутомобилима, фабрикама чипова и мерцедеса, да се спадне на паризер.

То лоше сте ви Жутаћи започели, а СНС је заузео ваше позиције да нас докусури...

Неће Вас народ, Вучић то зна и зато може да се социопатски иживљава над сиротињом, а болесни Запад га у томе подржава

Jebbe, piša po narodu. Ovo nije čak ni deo kampanje nego bolesniku došlo malo da se iživljava

Појасни, причамо о томе да социопата Вучић "храни" становништво отровном-нездравом "храном" препуно адитивима и канцерогенима.

Nemojte da jedete parizer,nije zdrav,sta nije jasno,imate valjda toliko mozga u glavi.

Подсети ме, шта је било пре жутаћа?

Ја тебе да подсећам ?

Нанџараста револуција...Жутаћи (ДОС) су злоупотребили народну побуну

Изиграла вас жута клика 05.окт., а 06.окт. ајде сиротињо куће, "сад мало МИ..."

Рани он све свиме с свачим

Рани он све свиме с свачим

Ово је канцерогено - то је болесничко пропагирање и уништење већ нездравог становништва.

Боље да даје субвенције на зимницу, паприке, парадајз, патлиџан, лук, итд...

Дијаболик и дериште комунизма

Ово је канцерогено - то је болесничко пропагирање и уништење већ нездравог становништва.

Што крала не спасава народ?

Sve je tacno,ali iz nekog razloga ljudi i dalje to jedu.

Ја тебе да подсећам ?

Нанџараста револуција...Жутаћи (ДОС) су злоупотребили народну побуну

Изиграла вас жута клика 05.окт., а 06.окт. ајде сиротињо куће, "сад мало МИ..."

Подсети ме шта је било пре жутаћа.

Подсети ме шта је било пре жутаћа.
Nemoj da si dosan,pre zutaca je bog hodao zemljom i ziveli smo u

1293327.jpg

:mrgreen:

Jebbe, piša po narodu. Ovo nije čak ni deo kampanje nego bolesniku došlo malo da se iživljava
moze mu se...nema straha od naroda...jedino strahuje od Amerikanaca, jer kod njih nema zezanja...ispekao je skolu kod pokojnog slobodana milosevica, kome su izdaje drzave i naroda i razni lopovluci prosli, takodje nekaznjeno...svima je ovde dozvoljeno da lopovisu i unesrecuju ovaj narod, a u tome prednjace stranke i drzavne institucije...promena ovakovog sistema, jedino odgovara obicnom narodu

Back