Nekad smo to zvali ljubavno iskustvo, a sad ?

Pače ružno

Aktivan član
Poruka
1.286
Čitam u Kuriru priču neke sugrađanke,
kaže da se kresala sa šefom
pa se pokajala.

Eh.

http://www.kurir.rs/zabava/zena/bil...njegovoj-kancelariji-svaki-dan-clanak-2606029

BILA SAM ŠEFOVA IGRAČKA:
Imali smo odnose u njegovoj kancelariji SVAKI dan!
Žena
13:55, 25.12.2016.
628

Ispovest devojke koja se zaljubila u pogrešnog muškarca vam prenosimo u celosti.

"U svojim kasnim dvadesetim godinama već sam bila razvedena. Muž mi je bio nasilnik i trebalo mi je više godina da prebolim sve što mi se događalo sa njim. Nakon razvoda, kada sam se preselila, konačno sam počela da dolazim sebi. Nisam imala dece, imala sam sjajan posao - ukratko, bila sam nezavisna i srećna žena.

A, onda sam "pala". Ja sam očigledno jedna od onih koji osuđuju druge za njihove postupke, a onda to isto ponovo u sopstvenom životu. Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem.
foto Profimedia foto Profimedia

Čovek sa kojim sam se spetljala bio je moj šef i već je imao dosta iskustva u varanju svoje žene. Nije mi pričao kako je zaljubljen u mene, niti mi obećavao kule i gradove, nije me čak ni izvodio.

Sve što se ikada između nas dogodilo, bilo je u njegovoj kancelariji, gde smo gotovo svaki dan imali seks. Pozvao bi me, zaključao vrata, a ja bih kao opijena, skidala sve sa sebe.

Vremenom sam se zaljubila. Kada sam shvatila da je on meni sve, a ja njemu samo seksualna igračka, napustila sam posao i prekinula svaki kontakt.

Posle sam čula kako je sebi "našao" novu "igračku", a mene potpuno zaboravio. Nikada neću sebi oprostiti taj svoj "izlet!", ispričala je ona.

Sam novinarski naslov kako se ona zaljubila u "pogrešnog" muškarca,
pa njen komentar da je "pala"
nam govori o pristupu jednoj od najživotnijih tema - sexu.

Kako nam se desilo da sex
koji smo pre samo 50 godina doživljavali kao krajnju sreću
počnemo da proklinjemo i da ga se klonimo ?

Svojevremeno bi ova njena priča završila u listu "Čik"
rubrika "Ljubavno iskustvo"
a pubertetlije bi onanisale čitajući je.

Sada je čitaju mlade devojke
i uče kako da ne "padnu"
i da nemaju kontakte sa "pogrešnim" muškarcima !

Priznajem da se i sam klonim ljubavnih dodira na prvi pogled,
ali to je samo zbog side
prokleta bila.

Pre pojave te bolesti sam uletao u sve moguće kombinacije.

Čitam u Kuriru priču neke sugrađanke,
kaže da se kresala sa šefom
pa se pokajala.

Eh.

http://www.kurir.rs/zabava/zena/bil...njegovoj-kancelariji-svaki-dan-clanak-2606029

BILA SAM ŠEFOVA IGRAČKA:
Imali smo odnose u njegovoj kancelariji SVAKI dan!
Žena
13:55, 25.12.2016.
628

Ispovest devojke koja se zaljubila u pogrešnog muškarca vam prenosimo u celosti.

"U svojim kasnim dvadesetim godinama već sam bila razvedena. Muž mi je bio nasilnik i trebalo mi je više godina da prebolim sve što mi se događalo sa njim. Nakon razvoda, kada sam se preselila, konačno sam počela da dolazim sebi. Nisam imala dece, imala sam sjajan posao - ukratko, bila sam nezavisna i srećna žena.

A, onda sam "pala". Ja sam očigledno jedna od onih koji osuđuju druge za njihove postupke, a onda to isto ponovo u sopstvenom životu. Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem.
foto Profimedia foto Profimedia

Čovek sa kojim sam se spetljala bio je moj šef i već je imao dosta iskustva u varanju svoje žene. Nije mi pričao kako je zaljubljen u mene, niti mi obećavao kule i gradove, nije me čak ni izvodio.

Sve što se ikada između nas dogodilo, bilo je u njegovoj kancelariji, gde smo gotovo svaki dan imali seks. Pozvao bi me, zaključao vrata, a ja bih kao opijena, skidala sve sa sebe.

Vremenom sam se zaljubila. Kada sam shvatila da je on meni sve, a ja njemu samo seksualna igračka, napustila sam posao i prekinula svaki kontakt.

Posle sam čula kako je sebi "našao" novu "igračku", a mene potpuno zaboravio. Nikada neću sebi oprostiti taj svoj "izlet!", ispričala je ona.

Sam novinarski naslov kako se ona zaljubila u "pogrešnog" muškarca,
pa njen komentar da je "pala"
nam govori o pristupu jednoj od najživotnijih tema - sexu.

Kako nam se desilo da sex
koji smo pre samo 50 godina doživljavali kao krajnju sreću
počnemo da proklinjemo i da ga se klonimo ?

Svojevremeno bi ova njena priča završila u listu "Čik"
rubrika "Ljubavno iskustvo"
a pubertetlije bi onanisale čitajući je.

Sada je čitaju mlade devojke
i uče kako da ne "padnu"
i da nemaju kontakte sa "pogrešnim" muškarcima !

Priznajem da se i sam klonim ljubavnih dodira na prvi pogled,
ali to je samo zbog side
prokleta bila.

Pre pojave te bolesti sam uletao u sve moguće kombinacije.

Princip žene koja je idiot. Ali ne tek tako ''neki'' idiot, već posebna sorta idiota. Ta posebna sorta idiota je od malena programirana Diznijevim crtaćima, te idilom o ''beskrajno srećnoj ljubavi'', te muškarcu koji će da njen život ispuni srećnim, da bude strog i dobar otac detetu, dok ona ''nezavisno'' određuje kako će i šta će se u kući odraditi.
Pri tome će da bude konstantno ljubomorna i zahtevna, stalno da traži pažnju.

Prvo podvučeno, nije imala dece ali je bila srećna. Ogromna laž, čim je imala brak očigledno je htela i decu. Brak bez dece se ne događa, to mora da se planira u današnje vreme. Niti je ona bila nezavisna i jaka, niti je prebolela muža. Sigurno je imala još ponekog sa kojim se dopisivala preko fejsa pa onda proputovala svuda malčice.
Drugo podvučeno je nemanje samopouzdanja u sopstvene ženske kvalitete, te potreba da se preotme oženjen muškarac.Čim je doživela razvod, htela je da dokaže da je to neće sputavati da se oseća kao žena.Pfhaha.:zlud: Ona za sebe misli da sve zaslužuje jer je anđeo, ali je u ovom slučaju ''pala''. Čim je oženjen i ima firmu, dobro je gnjezdo, može da se ugura. To nam pokazuje da je njen prvi brak propao zbog nje, zato što je idiot. To dalje pokazuje da se razočarala u ljubav, ali da ipak hoće da proba nešto više i da uradi ono što ranije nije mogla zbog sebe i okoline. Vrlo je verovatno da je ona sama želela da svakog dana ima seks s šefom jer joj se to tog trenutka činilo kao ispravna stvar za njenu psihofizičku regeneraciju, ali uprkos svemu želi njega da krivi jer ga je zavela.
Treće podvučeno označava da ga je pratila i htela da mu se sveti jer je on ''muška svinja'', dabome. :zroll: Došla je na realizaciju koliko je tek potonula nisko.

Sve u svemu glupa priča, ali veoma, veoma istinita jer znam takve likuše. :zroll:

Sida je za sve kriva,
nikome više nije do zezanja ...

Meni se skoro desilo da u autobusu GSPa
startujem strankinju,
ona kaže da pripada "lekarima bez granica"
da je odsela u hotelu "Srbija".

Ja je pitam kakva joj je soba
ona kaže dođi da vidiš !

I onda katastrofa !
Ja se prepadnem i ne odem !!!

Eto dokle je došlo !

:zima2:
manijak u busu!
(naleteo na manijakušu)

kolega postavljač je hteo da kaže da pre nekih 20tak god da bi to bilo "ljubavno iskustvo" jer i nije tako nešto strašno - veza erotika nije uspelo i OK
a sad je to pojačano i doživljava se pojačano možda jer je vreme nestabilnije - komentari + doživljaj te situacije
čini mi se da to nije shvaćeno

- - - - - - - - - -

+ društvene mreže snimanja itd

a i ova priča deluje izmišljeno :roll:

Poslednja izmena:
Sida je za sve kriva,
nikome više nije do zezanja ...

Meni se skoro desilo da u autobusu GSPa
startujem strankinju,
ona kaže da pripada "lekarima bez granica"
da je odsela u hotelu "Srbija".

Ja je pitam kakva joj je soba