Neka se bosnjacka vlast stidi sto ce mi u avliji zvoniti crkvena zvona!

шта је теби овде гадно? у питању је спор око приватног поседа, да је обрнут случај србин би исто тако рекао на божић ће да ми се деру алах акбр

U pitanju je mrznja mundzosa prema svemu sto je Srpsko , ali to tebi ne moze biti jasno zato sto ne vidish dalje od svoga nosa !!!

твоје импресије наравно немају везе са чињеницом да се спор води око поседа, а пошто је муслиманка нормално је да јој то смета; као што је и вама нормално да забрањујете да се одржи кобасицијада на велики петак.

твоје импресије наравно немају везе са чињеницом да се спор води око поседа, а пошто је муслиманка нормално је да јој то смета; као што је и вама нормално да забрањујете да се одржи кобасицијада на велики петак.

Kojim "nama" ???

kobasicijada na veliki petak i crkvena zvona koja zvone svaki bozji dan, ukljucujuci i barjam nisu isto, valjda to razumes?

Hm, pa ako je privatni posed kako onda ova ne moze to da dokaze? Kako policija ne brani nju i njenu imovinu, a ne crkvu? Sve mi se chini neshto da laze baba...

pa ko zna kakve su tu okolnosti. slučajeva da je nešto na nečijem posedu ima mali milion. samo u beogradu imaš toga koliko hoćeš. evo ti i onaj slučaj sa bogoslovijom u sarajevu čini mi se, što neće da vrate spc njenu zgradu. ja ne kažem da je baba u pravu, možda jeste možda nije, kažem da se preterano grakće i kad treba i kad ne treba. da je ovde umesto crkve u pitanju vodenica ovaj slučaj ne bi nikog ni interesovao niti bi dospeo u javnost velikim masnim slovima, al' je bitno što je baba balija i što joj smetaju crkvena zvona :roll:

pa ko zna kakve su tu okolnosti. slučajeva da je nešto na nečijem posedu ima mali milion. samo u beogradu imaš toga koliko hoćeš. evo ti i onaj slučaj sa bogoslovijom u sarajevu čini mi se, što neće da vrate spc njenu zgradu. ja ne kažem da je baba u pravu, možda jeste možda nije, kažem da se preterano grakće i kad treba i kad ne treba. da je ovde umesto crkve u pitanju vodenica ovaj slučaj ne bi nikog ni interesovao niti bi dospeo u javnost velikim masnim slovima, al' je bitno što je baba balija i što joj smetaju crkvena zvona :roll:

Ma brate ja to uopshte ne gledam tako nego sa pravnog aspekta, i znam da ima puno tako nerazjashnjenih imovinskih odnosa, al' ne videh nigde da je pokrenula parnicu protiv drzave ili SPC, a ako ima dokaz da je njena zemlja to je prvo shto treba da uradi... zato kazem ti neshto je tu chudno, da je ta zemlja zaista njena a crkva tu sagradjena bespravno mislim da bi drzava to morala da srushi, a ne da chuva... ne, znam, treba joj traziti zemljishni list pa bi onda vieli kakva je zaista situacija. :)

P.S. Balija je za mushki rod, za zenski je bula. ;)

P.P.S. Evo sada sam prochitao ponovo ona je zaista pokrenula parnicu protiv SPC, josh pre tri godine... znachi verovatno je u pravu.

Poslednja izmena:
Не знам ко је дотична, али она је једна од хиљаде живих доказа да Муслимани воле себе да приносе Алаху. И да је велика штета, што није искорошћена прилика која нам се указала од 91 до 95, да се Босна очисти од Муслимана.

Back