Insider
Obećava
- Poruka
- 54
Kada vam muskarac kaze da ste lepi, sta prvo pomislite o njemu a znate da on nije lep. Znaci konkretno sta vam prvo padne na pamet, i kakvo misljenje imate o njemu.
Pisite slobodno
Pisite slobodno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Insider:Kada vam muskarac kaze da ste lepi, sta prvo pomislite o njemu a znate da on nije lep. Znaci konkretno sta vam prvo padne na pamet, i kakvo misljenje imate o njemu.
Pisite slobodno
u naslovu piše: samo iskrene devojkeanakin:zahvalim se mirno i bez naglih pokreta...
Insider:Kada vam muskarac kaze da ste lepi, sta prvo pomislite o njemu a znate da on nije lep. Znaci konkretno sta vam prvo padne na pamet, i kakvo misljenje imate o njemu.
Pisite slobodno
blondi:u naslovu piše: samo iskrene devojkeanakin:zahvalim se mirno i bez naglih pokreta...![]()
![]()
![]()
Pisite slobodno
begunac:Ja nisam devojka,ali da odgovorim decku.....
...Sa komplimentima,moras jako oprezno....znaci,u pravom momentu,jako kratko i sazeto(kompliment ne sme biti duzi od 7 sekundi)....Inace,komplimenti,mogu kontra- delovati![]()
...Ko zna da ih koristi,komplimenti su ubojito oruzje......
Naravno,mora se uzimati C-vitamin,uz sve to(a 7 sek.je optimalno vreme za jedan kompliment)limunada:begunac:Ja nisam devojka,ali da odgovorim decku.....
...Sa komplimentima,moras jako oprezno....znaci,u pravom momentu,jako kratko i sazeto(kompliment ne sme biti duzi od 7 sekundi)....Inace,komplimenti,mogu kontra- delovati![]()
Pa znas li ti?
Mislim da je ovih 7 sec kljucni faktor.![]()
begunac:Naravno,mora se uzimati C-vitamin,uz sve to(a 7 sek.je optimalno vreme za jedan kompliment)limunada:begunac:Ja nisam devojka,ali da odgovorim decku.....
Pa znas li ti?
Mislim da je ovih 7 sec kljucni faktor.![]()
A da pogledamo to malo sa druge strane.....Sta,ako taj neki zna sta ti mislis,pa pocne znalacki da te obradjuje.....(kao ono 7 sek)...pocne da prica bas ono sto tvoja podsvest ocekuje.....Pa posle par dana promenis misljenje?hm....cini mi se da se to zove ...linija slabijeg otpora.....wishfish:Kada mi to kaze neko ko MENE NE PRIVLACI, bez obzira na fizicku lepotu istog, onda mi je neprijatnoops: jer, naravno znam sta to znaci, nasmesim se i brze-bolje menjam temu...Ne vidim zbog cega bi se moje misljenje o toj osobi promenilo nakon toga
Ne volim kada taj neko nastavi da navaljuje, onda mi cela situacija presedne, pa bih mogla da budem neprijatna
![]()
A treci put? :?misica:Vidi me prvi put u životu- "Kakv paćenik..."
Vidi me drugi put u životu- "Zar to nije odmah primetio?"
Sa druge strane? U temi koja se bavi ponasanjem i fizickim izgledom sam napisala sta mislim o tome, ako se dobro razumemo...Ta igra bi morala da mi cucne, a to vec ne zavisi od 'znanja'...U pitanju je frekvencija mozdanih talasa, ja bih to tako nazvala :wink:begunac:A da pogledamo to malo sa druge strane.....Sta,ako taj neki zna sta ti mislis,pa pocne znalacki da te obradjuje.....(kao ono 7 sek)...pocne da prica bas ono sto tvoja podsvest ocekuje.....Pa posle par dana promenis misljenje?hm....cini mi se da se to zove ...linija slabijeg otpora.....
rudy_kv:A treci put? :?misica:Vidi me prvi put u životu- "Kakv paćenik..."
Vidi me drugi put u životu- "Zar to nije odmah primetio?"
Pisite slobodno