Neka neo dešifruje ovo?

Dr. NN

Primećen član
Poruka
757
U poslednje vreme sam se dosta aktivirao u potrazi za devojkama, i dalje sam probirljiv, ali sam spustio kriterijum skoro najniže što se tiče fizičkog izgleda...

Jako sam povređen jer mi je neki lik oteo devojku u koju sam se opasno zaljubio, razlog zašto je njega izabrala je bio jer se ja znam sa njenim bivšim i nismo mogli biti u vezi, već sam pisao ođe o njoj, pominjem je jer mi se ona i dalje sviđa i zaljubljen sam u nju i dalje...

U međuvremenu primetio sam 5 devojaka koje me stalno gledaju (2 sam odbacio jer se nikako fizički ne poklapamo) i tako se ja fokusiram na njih 2, ima još jedna sa kojom još ništa nisam preduzeo.

Da ne davim previše, obe žive blizu mene, jedna živi jako blizu ove prve u koju sam se zaljubio i poznaju se.
Dopisivao sam se sa njom aktivno dok ona nije prestala, pitao sam je je l' u vezi i rekla je da jeste od skoro, tako da je ona otpala...

E zbog ove druge otvaram temu, kratka priča, ne toliko bolna zbog nje, ali jako bolna zbog ove prve....

Simpatična devojka koja me stalno pikirala u busu, nije ono slučajno, nego svaki dan, pa se okrene gleda, dira kosu itd...
I ja joj se javim na fb, dan kasnije se uživo upoznamo, počinjemo sa 24H dopisivanjem par dana i viđali se u busu....
I tako juče ona meni kaže da je ona u vezi...

E sad, to nebi bilo čudno da ta devojka nije slala poruke u fazonu ljubomorna je na mene što se ja dop sa drugim devojkama, pa mi je onda poslala sliku ekrana gde joj se neka dva lika na mesendžeru i tako ja počnem da je zezam ko su joj ovi klinci i ona kao, nisu klinci, stariji su od tebe i kao pita me "ljubomoran malo?" itd...

I juče na kraju napiše ona meni na moje pitanje
"Ok.
Imala saam decka i pre nego sto smo se upoznali, alii nisaam zelela da tii kazem.
Sadd vidim da sam trebalaa..".

ali ovo NISAM ŽELELA mi je jako čudno...

pa kaže:

"Menii ne smeta da se druzimo. Nikad mi nijee smetaloo.
Imam decka, ne objavljujem slikee po fbuu ii ostalo zbog mojiih, zbogg drugiih..
Naa instagraamu postavljaam"...

I ja prvo što sam pomislio je bilo, klasična klinačka korpica, fora da je u vezi da bi me odhebala..
Međutim ulazim na insta, kad stvarno ima slike s dečkom...

Za sve to vreme dopisivanja nije mi rekla da je sa dečkom.

Odmah joj je bilo jasno da ja neću drugarstvo s njom...
Kada sam joj rekao ko sam, odmah je znala. Dakle pratila me je, a videlo se iz aviona koliko me gleda...

Je li ona od mene htela šemu, drugarstvo ili se posvađala s dečkom pa se u međuvremenu pomirila?
Uglavnom, ona je u fazonu, ne mogu da verujem da si se naljutio bla bla.. Ništa dogovorimo se kao ostajemo drugovi, i sada kada se javim, to su krkatki odgovori to je go ku*ac, iako sam joj rekao da cu je gledati kao drugaricu...

Moja pretpostavka je ili je htela šemu ili se samo igrala?

- - - - - - - - - -

Uglavnom boli me patka za ovu, nego sam taman počeo da zaboravljam onu u koju sam zaljubljen i ova mi kaže da ima dečka...

Mora da si zgodan,a decko joj je grubijan....
Opalis joj cvoku ili je povuces za kosu
Pa nek se dernja do mile volje.Kad te svjesno izradila....
Ili jos bolje,srafcigerom joj izgrebes ulazna vrata......
ili napises u naselju sprejom da je .urva.......:cool:

Kae:

Nbt uostalom, ostacemo na cao cao. Razocarao si mee ppnasanjem kad sam ti rekla da vec imam decka, ispitivao si previse, to me nervira.

pa kae:

Ja nisam rekla da cu prekinuti svaki kontakt.
Alii ako me kontass, mogu samaa sebi da napravim problem sa deckom.

A ja sve vreme potenciram to da budemo drugari jer je i sama me pitala što mi nebi bio drug, kada je rekla da ima dečka, i ja sada potenciram da budemo drugovi jer mi može nabaciti neku drugaricu ili ako prsne sa tim tipom da ja uletim, međutim ona sada priča drugu priču i izbegava svaki kontakt sa mnom...
Very intersting :D

- - - - - - - - - -

Ma ne vredi kad je emotivna dusica ima ga jedu nonstop za uzinu

Pa za ovu me nešto i boli patkica, ali za onu pre, ubila me baki :(

Back