top modelsica Domaćin Poruka 3.544 16.04.2008. u 23:18 - "Neka druga ruka, #51 Ovo je tema za poeziju. Romanticna, kao, treba da bude.
moje srce Iskusan Poruka 6.073 16.04.2008. u 23:30 - "Neka druga ruka, #52 betmenov_prijatelj: gledao sam irreversible sa monikom bellucci pa sam pod utiskom: ) Kliknite za proširenje... ala ti kasnis... godinama... @oko teme - imam neke ratne nocne more poslednjih dana... **** snove i sve oblike imaginacije!
betmenov_prijatelj: gledao sam irreversible sa monikom bellucci pa sam pod utiskom: ) Kliknite za proširenje... ala ti kasnis... godinama... @oko teme - imam neke ratne nocne more poslednjih dana... **** snove i sve oblike imaginacije!
Зоки Legenda Poruka 51.694 16.04.2008. u 23:32 - "Neka druga ruka, #53 Sanjao sam nocas da te lemam da lezim ludak na postelji od svijega I tiho,tiho neka ruzna zena moje ime odzvanja kroz voz Ruzan sam Vidio sam u snu buvljak cijeli crne krofne i swat-ove bez pjesme I tiho bez blama odlaze nekud meki vlažni ludi, tko zna gdje, ružan sam Hej **** stavi gorak od nane (meka sholja nane)...
Sanjao sam nocas da te lemam da lezim ludak na postelji od svijega I tiho,tiho neka ruzna zena moje ime odzvanja kroz voz Ruzan sam Vidio sam u snu buvljak cijeli crne krofne i swat-ove bez pjesme I tiho bez blama odlaze nekud meki vlažni ludi, tko zna gdje, ružan sam Hej **** stavi gorak od nane (meka sholja nane)...
Taisa Domaćin Poruka 3.239 16.04.2008. u 23:57 - "Neka druga ruka, #54 parka: konačno. poznavaoc. Kliknite za proširenje... Čitam draga Parka, kaže se poznavalac.