S
Simona
Gost
Opisite svoje nezaboravno iskustvo-pa ko zna mozda jedni od drugih i dobijemo neke nove ideje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
JEL PRIMECUJETE KAKO SU ZENE MNOGO SMELIJE MADA TO I NIJE NEKA NOVINA!b:Mesec dana sa jednom osobom i sa samo 2-3 sata sna svake no?i ...Strast i znoj ... Neprepoznavanje sebe...Uspomena za ceo život ...Kao san, kao najsmelija fantazija ... A pri?ali su mi da to ne postoji ...)))))
black-devil:first time!
je najlepse iskustvo, i nikad se ne zaboravlja, pa makar bilo i najgore![]()
mici:uopste se ne slazem da je prvi put najlepse,mislim onako sva zbunjena ne znas gde ti je dupe gde glava i gde sta dreba da bude i uzas pravi mislim on je bio divan ali ne vredi sve je u glavi
mici:uopste se ne slazem da je prvi put najlepse,mislim onako sva zbunjena ne znas gde ti je dupe gde glava i gde sta dreba da bude i uzas pravi mislim on je bio divan ali ne vredi sve je u glavi
..jest stvarno....prvi put je klishe...njesra....daj te malo mashte.......ili makar humora....pathetic detected.Anonymous:mici:uopste se ne slazem da je prvi put najlepse,mislim onako sva zbunjena ne znas gde ti je dupe gde glava i gde sta dreba da bude i uzas pravi mislim on je bio divan ali ne vredi sve je u glavi
Tako je, Mici. Tacka. Ko jos zeli da se seca kolike smo seprtlje bili prvi put. Uopste ne verujem da je iko odmah bio vest, sveznalica i verziran. A sa emocijama to nema nikakve veze.
Simona:Opisite svoje nezaboravno iskustvo-pa ko zna mozda jedni od drugih i dobijemo neke nove ideje
forever:ja nijesam imao priliku da mi se to uopste dogodi.samo se radujem uspjehu drugih.dakle,radoznalost.
sss:10 dana posta posle raskida sa deckom koga obozavam i mrzim istovremeno, kao drugarska setnja po kisici(jedini zajednicki hobi koji smo uspeli iscackati za tri godine provedene zajedno)....Nekakav proplanak koji vise ne znam ni gde se tacno nalazi (Novi BGD, blizu auto-puta)...njegova vijetnamka dgentlmenski pretvorena u prostirku...miris vlaznog proleca...nebo pocinje da se prolama a sa njim i nas dvoje. Varnice, munje, gromovi, sve je mokro-na nama, u nama, oko nas...i pozudno i lepljivo i toplo i raspamecujuce....uf! I sad se napalim kad se setim.
Sto se tice prvog puta - cista fizikalija bez ikakve lepote i svako ko tvrdi drugacije je operisan od ikakve culnosti.[/quote![]()