Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
AntunTun:ma forumashice su i ovako i onako frigidne tako da je bezvezno prichati.....buahahaha

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
AntunTun:ma forumashice su i ovako i onako frigidne tako da je bezvezno prichati.....buahahaha
Poshto si ti mene prepoznao, pomozi mi da ja prepoznam tebe.Julian_Duranona:Hehehehe... 'de si bre Cajka!? Brzo si se uklopila... Ili je to ono - "Ne pronalazi citalac knjigu, nego knjiga citaoca..."?
PLESsitnihDEMONA:Pravo da ti kazem,ne vidim da se ista promenilo od letos.![]()
Da je leto ti bi napisao da je nejebiva zbog velike vrucine.![]()
![]()
Zasto onanisete u samoci? Skupite se, pa onanisite zajedno.U drustvi je sve lepse.
"Svi treba da znaju sta drugarstvo znaci
zajedno smo lepsi,zajedno smo jaci
svi treba da znaju sta drugarstvo znaci
zajedno smo i lepsi i jaci."![]()
inspirion:Interesuje me forumaši, na kakve ste vi posledica nailazili kod žena? I šta ste im nudili da neјеbica prođe.
bobba:ovo mi se dopalo
da se druzimo ja i ti jel aaaaaa![]()
ono ko fol drugovi smo
kandela:ops: Pa ima na nasem forumicu i zagorelih jel tako inspirioncicu? :-( :-( :-(
to ti je bre kad ima$ vremena da ostavlja$ po 15 postova dnevno na Krstarici. Ko ja vecherasPsihologue:LJUDI KAKO IZGLEDA TA NEJEBICA..Dajte malo opishite mi to...
PLESsitnihDEMONA:Psiho,prvo vodi ka drugome i obrnuto .![]()
raindog:kako to dolazi do neyebice ?:shock:
mislish vama se skupe pishe, pa nemate chim da yebete, a onda forumashice chekaju prolece, il shta ?
![]()