Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zasto, ali zasto, uopste i pricate o novcu?
Mislim, hej, vi ga prevashodno ni nemate..
99% je sanse da ga necete i imati..
Stoga..
Sta vi uopste znate o tome nesvrstani?
Proleter, razumem ja tebe..
Pogledas film, Kasandru ili sta vec, procitas Kurir ili Svet, citas kao neke vesti i stvoris misljenje o nekom svetu tamo. Mislim, to je najblize sto ces mu ikad i prici..
I onda si pun prica, kao ti, jebeni proleter, razumes ..
Mislim, pazi, kao stvarno razumes..
Jos i verujes samom sebi ..
Trebao bi malo više da se posvetiš knjigama, znaš da je kraj godine blizu pa nemoj da nakupiš jedinice, jer ćeš opet dobiti zabranu voženja skutera preko leta.
Jedna od najcescih kategorija demonskih stvorenja sastoji se od demonskih ljubavnika.Vjekovima gledani kao inkubus i sukubus-muski i zenski uglavnom-bacaju cini na ljudska bica,cesto dok se nalazeu neprirodno dubokom snu dok leze pored njih. Ovaj fenomen je stvaran idanas je veoma ziv. Stvaran je u smislu da se iskustva zrtavasa zlim muskim/zenskim duhovima slazu cak u najsitnijim detaljima.
Očigledno se ti razumeš u ljubavnike/ce (ne znam čemu si sklon). Inače da ti kažem srpski, inkubi i sukubi su oni snovi koji se javljaju mladim ljudima kad priželjkuju sex a niko im ne da. A ne da im zbog toga što nemaju para, a oni onda idu da zarade.......već sam pisao.
Inspirisan Happiness...postom o sastanku na najvišem Vrhu Ade...setih se u to ime jedne zanimljive priče .
Dakle, Ameri su u jednom koledzu napravili anketu medju studentkinje sa pitanjem:
Kakve momke vole, priželjuju, traže ?
A rezultat većinski od 10 ispitanih devojaka, studentkinja je glasio:
Prvo mesto 1. Volela bi da je moj dečko duhovit...
Drugo mesto 2. Volela bi da iskren i da me poštuje.
Treće mesto: 3. Volela bih da budem sa dečkom koji mi je veran
Četvrto mesto 4 Volela bi da mi je dečko lep.
Hm, anketari su napravili žurku za 10 ovih devojaka, a na žurku su doveli 10 njihovih kolega, od toga njih 5 je bilo lepog izgleda i spoljašnosti, a 5 njih je bilo prosečnog izgleda, ali kako duhovitih i zanimljivih sagovornika.
I gle čuda, kad je žurka počela, sve devojke su navalile na ove lepotane, a ne na ove duhovite, ove verne, ove što ih poštuju.
Toliko o iskrenosti devojačkih izjava, kakve momke jure, traže i tako to.
Inspirisan Happiness...postom o sastanku na najvišem Vrhu Ade...setih se u to ime jedne zanimljive priče .
Dakle, Ameri su u jednom koledzu napravili anketu medju studentkinje sa pitanjem:
Kakve momke vole, priželjuju, traže ?
A rezultat većinski od 10 ispitanih devojaka, studentkinja je glasio:
Prvo mesto 1. Volela bi da je moj dečko duhovit...
Drugo mesto 2. Volela bi da iskren i da me poštuje.
Treće mesto: 3. Volela bih da budem sa dečkom koji mi je veran
Četvrto mesto 4 Volela bi da mi je dečko lep.
Hm, anketari su napravili žurku za 10 ovih devojaka, a na žurku su doveli 10 njihovih kolega, od toga njih 5 je bilo lepog izgleda i spoljašnosti, a 5 njih je bilo prosečnog izgleda, ali kako duhovitih i zanimljivih sagovornika.
I gle čuda, kad je žurka počela, sve devojke su navalile na ove lepotane, a ne na ove duhovite, ove verne, ove što ih poštuju.
Toliko o iskrenosti devojačkih izjava, kakve momke jure, traže i tako to.
......anketa se odnosi i vazi do pochetka zurke i konzumiranja alkohola ....................kad malo popiju zenama se rashire zenice i traze uvek lepu mesnatu zrtvu ,moze i da cuti .............
pa ja imam mnoooogo mrlja sada
mada stvarno smara kad otvoriš stranicu,
a svuda piše ovu poruku ne možete videti jer je taj i taj na vašoj listi ignorisanih članova
al dobro, bolje da sprečim, nego da SE lečim.