Neiskrene ženske svuda oko nas...

V:
Proleter, razumem ja tebe..
Pogledas film, Kasandru ili sta vec, procitas Kurir ili Svet, citas kao neke vesti i stvoris misljenje o nekom svetu tamo. Mislim, to je najblize sto ces mu ikad i prici..
I onda si pun prica, kao ti, jebeni proleter, razumes :lol:..
Mislim, pazi, kao stvarno razumes..
Jos i verujes samom sebi :lol:..

Trebao bi malo više da se posvetiš knjigama, znaš da je kraj godine blizu pa nemoj da nakupiš jedinice, jer ćeš opet dobiti zabranu voženja skutera preko leta. :rtfm:

V:
Ali pazi proletera, on je poznavalac zena :lol:..

Mislim, ako te zena sutne, ono, diploma odmah :lol:..
Ako ti uzme sve.. pa, ono, zene su pohlepne :lol:..

E, proleter, mislim, trebao bi da predajes negde sa tim znanjem..
Da spasis mlade od zla :lol:..

Jedna od najcescih kategorija demonskih stvorenja sastoji se od demonskih ljubavnika.Vjekovima gledani kao inkubus i sukubus-muski i zenski uglavnom-bacaju cini na ljudska bica,cesto dok se nalazeu neprirodno dubokom snu dok leze pored njih. Ovaj fenomen je stvaran idanas je veoma ziv. Stvaran je u smislu da se iskustva zrtavasa zlim muskim/zenskim duhovima slazu cak u najsitnijim detaljima.

Očigledno se ti razumeš u ljubavnike/ce (ne znam čemu si sklon). Inače da ti kažem srpski, inkubi i sukubi su oni snovi koji se javljaju mladim ljudima kad priželjkuju sex a niko im ne da. A ne da im zbog toga što nemaju para, a oni onda idu da zarade.......već sam pisao. :whistling:

Inspirisan Happiness...postom o sastanku na najvišem Vrhu Ade...setih se u to ime jedne zanimljive priče .

Dakle, Ameri su u jednom koledzu napravili anketu medju studentkinje sa pitanjem:
Kakve momke vole, priželjuju, traže ?

A rezultat većinski od 10 ispitanih devojaka, studentkinja je glasio:

Prvo mesto 1. Volela bi da je moj dečko duhovit...
Drugo mesto 2. Volela bi da iskren i da me poštuje.
Treće mesto: 3. Volela bih da budem sa dečkom koji mi je veran
Četvrto mesto 4 Volela bi da mi je dečko lep.

Hm, anketari su napravili žurku za 10 ovih devojaka, a na žurku su doveli 10 njihovih kolega, od toga njih 5 je bilo lepog izgleda i spoljašnosti, a 5 njih je bilo prosečnog izgleda, ali kako duhovitih i zanimljivih sagovornika.
I gle čuda, kad je žurka počela, sve devojke su navalile na ove lepotane, a ne na ove duhovite, ove verne, ove što ih poštuju.
Toliko o iskrenosti devojačkih izjava, kakve momke jure, traže i tako to.

Ti imaš tako sigurna istraživanja i podatke za to što tvrdiš da je to jednostavno neverovatno....xD

Inspirisan Happiness...postom o sastanku na najvišem Vrhu Ade...setih se u to ime jedne zanimljive priče .

Dakle, Ameri su u jednom koledzu napravili anketu medju studentkinje sa pitanjem:
Kakve momke vole, priželjuju, traže ?

A rezultat većinski od 10 ispitanih devojaka, studentkinja je glasio:

Prvo mesto 1. Volela bi da je moj dečko duhovit...
Drugo mesto 2. Volela bi da iskren i da me poštuje.
Treće mesto: 3. Volela bih da budem sa dečkom koji mi je veran
Četvrto mesto 4 Volela bi da mi je dečko lep.

Hm, anketari su napravili žurku za 10 ovih devojaka, a na žurku su doveli 10 njihovih kolega, od toga njih 5 je bilo lepog izgleda i spoljašnosti, a 5 njih je bilo prosečnog izgleda, ali kako duhovitih i zanimljivih sagovornika.
I gle čuda, kad je žurka počela, sve devojke su navalile na ove lepotane, a ne na ove duhovite, ove verne, ove što ih poštuju.
Toliko o iskrenosti devojačkih izjava, kakve momke jure, traže i tako to.

......anketa se odnosi i vazi do pochetka zurke i konzumiranja alkohola ....................kad malo popiju zenama se rashire zenice i traze uvek lepu mesnatu zrtvu ,moze i da cuti .............:lol::lol:

Back