topmodelsica
Elita
- Poruka
- 19.423
Ti to vidis kroz prozor?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da
stanu ispred prozora
gadjala bi ih kamenjem
sa 2 sprata
Bas je bez veze sto te komsije tako nerviraju. Treba to da resis bre, dzabe gubis vreme i zivce zbog njih kao da nemas pametnija posla.
E moj prvi komsija zivi na 45 minuta od mene. Ovde u ovoj vukojebini, svi zivimo po rancevima, gde svaka kuca ima dvoriste celo brdo... Moj komsija je star 93 godine, deca ( njih 15 su razbacani svuda, neki u inostranstvu a neki po Srbiji) dodju samo na leto da mu pomognu kositi i vodu nositi... Inace njegov konj je uvek kod mene, jer je podivljo, i zbog toga sto sam trazi sebi hranu veoma je mrsav kao neki veci Hrt... Iako je moj deda umro pre 4 godine, on i danas pita kako je i de je... A do grada nije bio vec desetak godina...
Malo dalje ima jedno selo od 5 kuca... Tu postoji jedna domacica (opstepoznata baba Ruza) koja je 93' kalasnjikovom zaustavila napredovanje muslimana i omogucila nasoj zaspaloj vojsci da uzme oruzije i pocne da se brani... Iako su joj posle toga oduzeli automat, i dan danas nosi kuburu svog pradjeda dok sa svojih ko zna koliko godina cuva kravu...
Sa druge strane u Crnogorskoj teritoriji, zivi jedan cica Marko ciji je med pravi eliksir zdravlja... Takav med se moze naci samo kod njega, a on ga ne prodaje i poklanja ga samo prijateljima... Njegov med, je tajna...
A na granici sa Srbijom, imam komsiju koji ima 107 godina, nema ga sta videti, ali treci zubi (jako sitni i vise kao iglice) su mu narasli Inace, svi smo jako dobri jedni s drugima, i nemamo nekih vecih svadja... I ovde mozete da pustate muziku kaku hocete, i koncerte da pravide u dvoristu... Mozete da setate goli, ili da pravite streljanu... Sumari dolaze jednom godisnje al su nam neki rod, pa vise dodju na rakiju no sto gledaju sumu, a racuni se takodje placaju jednom godisnje... Mada smo vecinom svi oslobodjeni toga posto je struja besplatna za stare, a vodu uzimamo sa izvora... grejemo se na drva, a zemljiste je 7 kvaliteta tako da ni porez ne placamo
jednu nagaznu mu zakopaj ispred vrata
ja bi ih jednostavno poubijala i svi problemi reseni