Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje, i na Cukarickoj padini na iskljucenju posle Ade svi poklopci na sahtovima nedostaju tako da postoji velika mogucnost da autom overite rupu. Preko puta Cukaricke padine je takodje nehigijensko romsko naselje ciji stanovnici kradu te poklopce.
Ne znam koliko ti često prolaziš Čukaričkom padinom, ja svaki dan.
Cige ladno počinju sa izravnavanjem onog brdovitog dela iznad svojih straćara, pa možda čak podignu i ciganjske zgrade. Ili se samo obruše na ulicu.
A ona zgrada stare osnovne škole na izlazu sa padine koju su okupirali trebala bi da bude očišćena od te gamadi, sterilizovana i stavljena pod zaštitu, ako ne države, barem Čukarice jer to je zgrada stare škole od pre cca 100 godina i koja bi po mom mišljenju trebala da bude stavljena pod zaštitu
Mislim da je to delom i zbog stavljanja u zastitu na njihovu stranu nevladinih organizacija. Znaju da ako im se obrate imaju velike sanse da ispadnu zrtve iako to nisu.Погледајте тај видео. Човече, не могу да верујем какве агресивне паразите држимо у граду. Не само што хоће привилегије какве нико нема (нпр. бесплатна струја, бесплатан смештај, непостојање пореза), већ су спремни и да бране своје "право" на те привилегије физичком силом.
Ја сам мислио да они само просе уместо да раде. И то не зато што су неспособни за рад, већ зато што им се исплати. Али њихов безобразлук по својој прилици превазилази и ту димензију.
Ta zgrada je fenomen koji me je uvek intrigirao. Lici na neki polulogor iskreno.
Ja sam mislio na onaj deo preko puta ulice Obalskih radnika, tu je isto ruglo i svaki saht nedostaje na ulici.
Mislim da je to delom i zbog stavljanja u zastitu na njihovu stranu nevladinih organizacija. Znaju da ako im se obrate imaju velike sanse da ispadnu zrtve iako to nisu.
http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=68705Zbog krađe kablova, od nedelje stanovnicima beogradskog naselja Cerak ne rade ni telefoni ni internet.
Za 30 000 dindži naprave štetu od par miliona.Retardi.
Dakle stvarno necuveno, dokle ce ti romi da nas maltretiraju. Stvarno nisam ni rasista ni nacionalista, ali ovo je vec prevrsilo svaku meru. Pa pobogu, zasto ih na neki nacin ne sankcionisu, zasto su dozvolili da uzurpiraju placeve po Beogradu i rasire svoje kartonske kutije......? Kad ce neka ne vladina organizacija da pokrene to pitanje?
Sve u svemu, resenja nema. Oni ce lepo da se sire, da kradu struju, kablove i poklopce sa sahti. Na nama je da cutimo, trpimo i nerviramo se....