Nehigijena potrošača po prodavnicama

Poruka
67.276
Juče sam u MAXE-tu upoznao jako interesantnog gospodina....
Imo je skoro 50 u dupe a dupe uguro u bermude, na glavi je imo trošan šešir
Na noge je nosao samo papučad pa bio fancy pod stare dane
Takvim nogama je guro PREPUNU POTROŠAČKU KORPU (toga nije bilo kod Žutih)

Ja mu radikalno reko - jersegura korpa po prljav patos a on mi demokracki reko gurase
aja reko da je litij zdrav za mozak našta je nastala očigledna bipolarna promena raspoloženja

toliko je bijo pogubljen daje od kasirku naknadno tražeo da mu sabira otkud mu toliki račun
ja sam se pito dal će sad gura do kuće pošto teškoe a on sve strpo u ranac pa na krkače
kao što znamo takve su demokrate - lažu da im teško a u stvari imaju gde da trpadu

ondak je zanimljivi gospodin tražeo od kasirku šefa našta je rekla da je njeno da kuca račune
ondak je zanimljiv gospodin tražeo od obezbedjenja koje isto čulo i videlo šta jebilo šefa
obezbedjenje ga isto radikalno iskuliralo i objasnilo da ako ima ličnih problema lično rešava

jasam ga demokracki uputio to je teo da čuje al nije reko fala pošto je žuto bezobrazan slepac
njih ko da je isti Djoko pravio i vaspito

e onda je zanimljiv gospodin zaboravijo da kaže šta je radijo nego je pričo da treba dozvola da mu se neki obrati
da će ovaj put predje preko slučaja al da će sledeći put dovede "celu ekipu da me nauče kako se ponaša u njiov kraj jerbo tuna živu"
ja mu reko u toliko i toliko da budeš ispred MAXE-ta al on nije došo jerbo i ja živim u istom kraju pa da mu se nautvrdim razredno starešine koji ga vaspitavao po Zvezdare

Ovi što su došli od 90-te uopšte nisu imali ponašanje po školama, a i koj će im?
Mada meni nije jasno koliki je to prelom u mozgu da nogama (bosim) guraš korpu po podu i odatle jedeš?
Aj da kažemo demokracko pravo.
Medjutim ko će to da pere?
Jer ima onaj iza pravo na čisto?

Ko zna, bitno da šutiraš nogama i prijavljuješ vaspitane

My Belgrade by Stoyko

Ja mu radikalno reko - jersegura korpa po prljav patos a on mi demokracki reko gurase
aja reko da je litij zdrav za mozak našta je nastala očigledna bipolarna promena raspoloženja

toliko je bijo pogubljen daje od kasirku naknadno tražeo da mu sabira otkud mu toliki račun
ja sam se pito dal će sad gura do kuće pošto teškoe a on sve strpo u ranac pa na krkače
kao što znamo takve su demokrate - lažu da im teško a u stvari imaju gde da trpadu

ondak je zanimljivi gospodin tražeo od kasirku šefa našta je rekla da je njeno da kuca račune
ondak je zanimljiv gospodin tražeo od obezbedjenja koje isto čulo i videlo šta jebilo šefa
obezbedjenje ga isto radikalno iskuliralo i objasnilo da ako ima ličnih problema lično rešava

jasam ga demokracki uputio to je teo da čuje al nije reko fala pošto je žuto bezobrazan slepac

e onda je zanimljiv gospodin zaboravijo da kaže šta je radijo nego je pričo da treba dozvola da mu se neki obrati
da će ovaj put predje preko slučaja al da će sledeći put dovede "celu ekipu da me nauče kako se ponaša u njiov kraj jerbo tuna živu"
ja mu reko u toliko i toliko da budeš ispred MAXE-ta al on nije došo jerbo i ja živim u istom kraju pa da mu se nautvrdim razredno starešine koji ga vaspitavao po Zvezdare

Ovi što su došli od 90-te uopšte nisu imali ponašanje po školama, a i koj će im?
Mada meni nije jasno koliki je to prelom u mozgu da nogama (bosim) guraš korpu po podu i odatle jedeš?

My Belgrade by Stoyko
Nedavno mi se dogodilo nešto usporedivo sa opisanim gdje sam ja u ulozi "zanimljivog gospodina". Naime zaustavivši se autom pored puta nagazio sam točkovima na travnjak. Pojavljuje se neka ludača sa namjerom da me dovodi u red. Ja ispočetka popustljivo, ona sve gora. Gubim strpljenje te sa prijetećim izrazom lica poviknem NABERI GLUPAČO. Pobjegla je bez dodatnih komentara.

Niste pozvani i ne treba vam to da nekoga dovodite u red sve dok se stvar ne tiče lično vas.
Nikada ne znate na kakvu budali možete naletjeti i šta vam se poslijedično može dogoditi.
Imate, možete i trebate da se bavite pametnijim i korisnijim stvarima u životu.

Potreba da druge kontrolišete i dovodite u red je narcistčka patologija t.j. nešto jako toksično.

My Belgrade by Stoyko
Živka Davidovića? :mrgreen:
~~~
To je problem u njihovoj (Maxijevoj, Unoverovljevoj, Svetoforovljevoj...) politici šlihtanja mušterijama. Trebalo bi da ih opomenu za stavljanje korpe na pod kad sami ne kapiraju. Ima tu i nemislećih bolećivih roditelja koji decu sa prljavim cipelama isto ture u kolica da se vozaju a oni se prave blesavi...njao neka se dete voza.
Kad se oslobodi nove kasa, oni pozadi ko junad potrče da stanu prvi, opet- neko treba da im ukaže.
Narod nemaju sopstvenu svest i kočnice, po pravilu su grabljivci i glupi: mora stalno da im se govori- nemoj ovo, nemoj to.

Čekaj, kakve veze ima ponašanje tog lika sa borbom protiv litijuma.

Procenio si da je on antilitijumaš, i šta dalje, "dedukcijom" su svi protivnici litijuma nevaspitani. A onda se negacijom zaključuje da su sendvičari vaspitani, a time, indukcijom, i da su u pravu.
S obzirom da su sendvičari u pravu, daljom indukcijom, mora da ispravno razmišljaju. S obzirom da ispravno razmišljaju, njihov duhovni vođa je takođe ispravan. A kako duhovni vođa kaže da rudarenje litujuma nije štetno, dolazimo do konačnog, logičnog zaključka:

Lik s rancem gurao nogama korpu u MAXI-ju => Rudarenje litujuma nije štetno

Čekaj, kakve veze ima ponašanje tog lika sa borbom protiv litijuma.

Procenio si da je on antilitijumaš, i šta dalje, "dedukcijom" su svi protivnici litijuma nevaspitani. A onda se negacijom zaključuje da su sendvičari vaspitani, a time, indukcijom, i da su u pravu.
S obzirom da su sendvičari u pravu, daljom indukcijom, mora da ispravno razmišljaju. S obzirom da ispravno razmišljaju, njihov duhovni vođa je takođe ispravan. A kako duhovni vođa kaže da rudarenje litujuma nije štetno, dolazimo do konačnog, logičnog zaključka:

Lik s rancem gurao nogama korpu u MAXI-ju => Rudarenje litujuma nije štetno
Pa znaš kako - bolje da se nervira malo i on nego ja.
To je bio samo peršun u govedjoj supi.

Živka Davidovića? :mrgreen:
~~~
To je problem u njihovoj (Maxijevoj, Unoverovljevoj, Svetoforovljevoj...) politici šlihtanja mušterijama. Trebalo bi da ih opomenu za stavljanje korpe na pod kad sami ne kapiraju. Ima tu i nemislećih bolećivih roditelja koji decu sa prljavim cipelama isto ture u kolica da se vozaju a oni se prave blesavi...njao neka se dete voza.
Kad se oslobodi nove kasa, oni pozadi ko junad potrče da stanu prvi, opet- neko treba da im ukaže.
Narod nemaju sopstvenu svest i kočnice, po pravilu su grabljivci i glupi: mora stalno da im se govori- nemoj ovo, nemoj to.
Zar je bitna lokacija?
Ponašaju se kao brdska goveda a za žalbu ističu da su dipl.ing.arh ili inspektori itd itd
Klasika govori da pravi drmrpr neće nikad isticati titulu jer ona nije potrebna za problem u magazi.
Ja sam se malo sledio kada su mi se komšije u penziji otvorile nakon stečenog poverenja ko su i šta su bili u prošlosti.
Da su digli ruke od stoke...
Da im zanimljivo kad vide da se "još uvek neko brine o nivou i kulturi"

Pojedinačni incidenti se gomilaju i generalno u zbiru nam kvare raspoloženje ka poslu.
Onda sama firma plasira neke nedokazane marketinške poteze pa nas to još više deprimira.
Naravno to rade oni koji su iz kreveta upali u kancelariju a ni za živu glavu ne bi na ratište.

Nije retkost ni da se pekarka uhvati za glavu i zavapi da li se gnječi svaki hleb dok se ne nadje pravi a posle češanja i kašljanja
Nije retkost ni da mesar održi besedu alavom stvoru da mu je izabrao bolje parče mesa a to što je vizuelno manje je što nema nejestive koske
Traži se "najladniji jogurt" makar poobarali sve okolo...
Izvade se tri kutije sa jajima pa se vrši odokativno prepakivanje koje je jaje lepše...
A i mi smo naučili da proveravamo poklopce i folije na margarinima i kremićima pre kupovine...
Ono da se donose merice od kuće i presipaju Lenori to ko dobar dan...
Ima kuglice za veš a ima i kuglice za sudje pa ćorava baka nije sigurna dal je to ta kutija pa otvori
Pošto nije za sudje nego za veš ajd da vrati a pošto je već otvoreno i da uzme koju kuglicu, valjaće joj...
Ako piše "prijanjajuća folija" otvaraju da vide dal je neprovidna i u rolni tobož ima u listićima...
A onda samouslužne kase gde iako plaćanjem obelodanjuju svoj identitet ipak odrede šta će da plate a šta ne...
Ovde bih stao sa nabrajanjem jer ne bih dizao sebi pritisak...
I ja sam kupac i ja volim čisto i neotpakovano...

E sad tu je ta igranka "kako je isplativo"...
Postoje teorije da trgovinski lanci zapravo imaju dil sa bankama i da im upumpavaju svežu kešovinu...
Tu su i direktorske provizije za akcije odredjenih brendova kada se uvaljuje djubre...

Šta je tu trač a šta istina ko će ga znati
Jedino ostaje sačuvati neklako sebe i od nenormalnih mušterija i od idiotskih novokomponovanih pravila kojeodredjuje firma.

Ja prvo da vidim sa šefom, kaže - Pa bar tebi ne moram da objašnjavam sa kakvima radimo
Opet, volim ja svoj poso razumeš, nije mi ništa teško a dosta se i ne stigne iz raznih razloga jedino da ostanemo 24h, al brate - utiče na nerve
Odem do doktorke za glavu - sluša žena ne može da veruje, šta ti misliš da mene budale ne vredjaju ovde u ordinaciji?

Auuuuu.... hvala doktorka, izvinite...
Izlazim iz ordinacije - buzdovan neki "alooo dobro izadje više"
Okrenem se ka doktorki a ona mahnu rukom "ne okreći se sine"

Poslednja izmena:
Brine nas jedino SEPTEMBAR...
Kad se gologuzija vrati iz Besplatne Grčke...

Svaki dan naime prolazim pored bilorda na kom piše:
"Besplatan bazen i 20.000 za knjige osnovcima"

Vide i u vlasti koliko je sati.
Vide za šta su se pouzimali krediti...

Magaze služe da se obavi ekonomska amortizacija izmedju alavih želja i krezubih mogućnosti....
"Veliko Plandište sutra - zaokruži 1"

Poslednja izmena:
Tri automobila za sve punoletne u kući
Popravke, benzin, kazne, registracija...
Šest mobilnih za sve članove kuće plus tracking satići
Internet, kablovska... nismo srednji vek... mada se ni tada ljudi nisu dosadjivali...
Ništa ispod Marlboro 100s, Sobranie... vele da me tuku ne bi kupio duvan sa pijace...

Pa to ni Nemac ne postiže...
sa onom platom...

Kad imamo para Humus kad nemamo aj mi isecite providno alpsku 50gr, neću 53 grama rekla sam 50 dajte mi šefa...

Kod Tita se znao red i ko krade po magazama.
Otkako došla demokratija - to gutaju pecivo sa pekare ko nojevi pa onda na kasi kažu "nesmo kupili -podrig- ništa"
Jedino su pivopije ostale poštene ali i omiljene kod kasirki - DONESU SITNO
Dal je kasirka dužna da ima sitno posle 5 njih sa 2.000 Bog će ga znati...
Valjda je kasa bankomat a da mi to ne znamo još...

Nahvatamo mi jedno momče, 17 godina, vitak i visok ko jablan, setiš se svojih godina ali avaj...
Pun mu ranac rio mare i slajsova...
Dodje policija zbog utvrdjenog iznosa - počnu da se smeju
Šef pita šta je smešno?
Kažu a znamo mi njega sad ćete da vidite...

Majka - javni tužilac, Otac - inspektor u "dvaesdevetom"
Nabavili uverenja da su kleptomani pa im ne možete ništa...
Spremnio da plate, nema veze, kad prodje prodje kad ne prodje plaćamo...
Ič se nisu potresli...
A ko pa ne voli slajsove?
Klopa za danas obezbedjena...

Nije, nego ono, kao ćaskanje
Pa dobro - ćaskamo...

Bilo da sam radio u zatvorenom ili na otvorenom prostoru ima jedno zlatno pravilo: SEBIČNI NE IZLAZE PO NEVREMENU
Valjda da im se nešto ne desi, propašće svet bez njih.
Nebitno da li je to nesnosna vrućinčina, jača kiša, vetar ili sneg...

Medjutim još uvek utvrdjujem fenomen da posle jake kiše na ulicu prvo izlaze punije cure :heart:

Zapamtila sam taj MAXI u Živka Davidovića, jednom sam svratila tu i uzela banane. Kad vidim na samouslužnoj kasi - cena 300 dinara. Vratim se na vagu a oni pazi, mudrice, stavili odmah na početak one besne bio banane od 300 a normalne u zapećak. Ne bih ni primetila da nisam uzela samo banane.

Zapamtila sam taj MAXI u Živka Davidovića, jednom sam svratila tu i uzela banane. Kad vidim na samouslužnoj kasi - cena 300 dinara. Vratim se na vagu a oni pazi, mudrice, stavili odmah na početak one besne bio banane od 300 a normalne u zapećak. Ne bih ni primetila da nisam uzela samo banane.

Imaš običnu bananu I klasa
Pa onda obična banana II klasa
Pakovana banana
Organska banana (ta što košta 100.000.000)

Voćari znaju ali vole da se "izgube"

A ko će povatati koja su sve ludila izmišljena
Pazi - Happy Day Rauch
Ista ambalaža
Orange
Orange 100%
Orange sa pulpom
Polupismene kolege izmešaju

Sad ima Fanta i Fanta Zero, Schweppes Zero...

Knjaz Miloš izmeni nalepnice za Remix, posle toliko godina, neko bio pametan
LAV pivo limenka imamo na stanju a niko da ga izloži.
Pošalju mene kao poznavaoca...
Izgubih oči - 10 paketa sa izmenjenim dizajnom

Izmišljena radna mesta...

Back