- Poruka
- 40.872
Najbolja žena će uvijek biti komplikovana. Ako ne možete da se nosite sa tim, pronađite jednostavnu
Mišljenje?
Mišljenje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta znači "komplikovana žena"?Najbolja žena će uvijek biti komplikovana. Ako ne možete da se nosite sa tim, pronađite jednostavnu
Mišljenje?
Ja kad čujem "komplikovana" zamišljam osobu sa kojom stalno moraš da hodaš na prstima da se ne uvredi i trigeruje novu svađu. Ne mogu, živci su mi se istanjili od ove jaruge tako da sa ljudima generalno gledam da ne komplikujem.
Logično, jer su muškarci dosta jednostavniji u poimanju života. Nije sad to neka preterana komplikovanost koja prevazilazi uobičajene muško-ženske razlike.od muskaraca ipak cesto cujemo da su zene komplikovane
Sve zene koje znam su na neki nacin komplikovane a na neki jednostavne, ili u suprotnom su lude.Najbolja žena će uvijek biti komplikovana. Ako ne možete da se nosite sa tim, pronađite jednostavnu
Mišljenje?
pa da nisu komplikovane, ne bi ni postavljale ovake teme. Znaci, postoji to.od muskaraca ipak cesto cujemo da su zene komplikovane
Zato sto su nestabilne i ne znaju sta hoce,nemaju iskustva da izaberu dobro,pritom nadrk laju bez razloga otezavaju svakom,to nema veze s nama koliko smo vesti i zainteresovani da ih hendlujemo,moze samo da se nadje ista takva budala da se pice po ceo danod muskaraca ipak cesto cujemo da su zene komplikovane
Šta znači "komplikovana žena"?
Tj. u čemu se razlikuje komplikovana žena od jednostavne žene.
Može neki praktičan primer iz života?
eo vidis i ti se u njih ne razumeshZato sto su nestabilne i ne znaju sta hoce,nemaju iskustva da izaberu dobro,pritom nadrk laju bez razloga otezavaju svakom,to nema veze s nama koliko smo vesti i zainteresovani da ih hendlujemo,moze samo da se nadje ista takva budala da se pice po ceo dan
Upravo sam rekao sustinu u kojoj se vidi razumevanje i izbegavanjeeo vidis i ti se u njih ne razumesh
Domaćica u krevetuNajbolja žena će uvijek biti komplikovana. Ako ne možete da se nosite sa tim, pronađite jednostavnu
Mišljenje?
Domaćica u krevetu
Dama u kuhinji
Kurfa na ulici
Bože, da li sam dobro zapamtila?
Mora smislimo sta je na poslu,glumica?Domaćica u krevetu
Dama u kuhinji
Kurfa na ulici
Bože, da li sam dobro zapamtila?
Logično, jer su muškarci dosta jednostavniji u poimanju života. Nije sad to neka preterana komplikovanost koja prevazilazi uobičajene muško-ženske razlike.
Ja sam komplikovan muškarac i NE prihvatam ovakav odgovor!
popunjen cipelamarastaviš mušku glavu nađeš autoput
rastaviš žensku nađeš labirint...često bez riješenja
DaNajbolja žena će uvijek biti komplikovana. Ako ne možete da se nosite sa tim, pronađite jednostavnu
Mišljenje?
"Pametne žene su teške, mnogo je lakše živeti sa glupom ženom": Reče Čehov i preživeNajbolja žena će uvijek biti komplikovana. Ako ne možete da se nosite sa tim, pronađite jednostavnu
Mišljenje?
Zavisi za koju upotrebuČitajući gomilu tema iz pera muškaraca dodjoh do zaključka koje ženske preferirate
Zato si nam ti gotivna♡Čitajući gomilu tema iz pera muškaraca dodjoh do zaključka koje ženske preferirate