Negativni i pozitivni uticaji na potenciju - vaša iskustva?

Schrodinger

Elita
Poruka
17.683
Dakle negativni spisak pocinje i zavrsava se mikrotalasima, novu 5G frekvenciju su naboli da bude najgora moguca tako da je situacija alarmantna prema mojim istrazivanjima. :kafa: Tu se sad pojavila jasna energetska barijera koja obuhvata i delove manjih gradova a ne samo Novi Sad isl.

Pozitivni uticaji - godzi bobice i maticni mlec, zatim moguci uticaj boravka u vrlo visokim zgradama ali za to nemam dokaze jer nisam bio u vise njih.

Nisam mator nego u 30im, a isto se desavalo i sa 20 godina samo usled delovanja laptopa, nije bilo svuda baznih stanica ovog tipa. Od laptopa je lako pobeci ali od ovako rasirene mreze...
nema potrebe da bežiš od 5G mreže, za mreža i te frekfencije se već dugo koriste... evo ti ovde moje objašnjenje 5G mreže, mnogo puta je već bila diskusija o tome, ali vama teoretičarima zavere ne može nikad da uđe u glavu... kao što sam već više puta napisao, malo knjigu iz fizike za osnovnu školu da uzmeš, kreneš od 6. razreda, dok stignes da gradivom do 8. razreda, samo će ti se sve razjasniti.... ako je i dalje nejasno, pitaj, tu sam, da pomognem da objasnenjima 😉

nema potrebe da bežiš od 5G mreže, za mreža i te frekfencije se već dugo koriste... evo ti ovde moje objašnjenje 5G mreže, mnogo puta je već bila diskusija o tome, ali vama teoretičarima zavere ne može nikad da uđe u glavu...
Koristi se Wi-Fi i deluje isto tako, sada se samo dodatno omasovilo
Kaze se frekvencije... konsultuj bukvar bolje nego 6. razred

Back