Negativne osobe

Ne slažem se. Da je to odraz pravog stanja opet ne bi bila u dilemi. Bila bi nesigurna I uplašena
I ne bi dalje o tome ni razmišljala.

Ima zdravo samopouzdanje. Ne samo glupavo ohrabrivanje ''možeš ti to'', već je i dokazala šta
može. Ima i poverenje onih sa kojima živi. Slobodno može najgrublje da odbije negativna uverenja
mame i brata, tako da im bude jasno da ih niko ništa nije pitao, već da im je samo saopštena
odluka odrasle osobe.

Jedini trenutni problem je što je ne shvataju dovoljno ozbiljno i što im se možda ne sviđa da ona
bude toliko nezavisna.

To je tvoje mišljnje i imaš se pravo ne slagati s tuđim mišljenjem . Međutim , netko tko ima zdravo samopouzdanje ne dopušta da mu ga drugi ni bilo tko naruši , tada je to zapravo i nemoguće. Samim tim što je autorica teme izjavila da je u dilemi i da joj prebacuju strahove , ona nema zdravo samopouzdanje . Dakle , priznavajući prebacivanje strahova ukazuje da ima strah. i tu nema - samopouzdanja već je to čista sumnja u sebe . Nisu drugi ljudi negativni prema noj , već je ona sama takva prema samoj sebi. I samo njeno posezanje za pitanem na Forumu , ukazuje na isto.

valjda možeš nekako vežbati da postaneš vozač koji sme da vozi sam 1100 km... ili probaj bez vežbanja... ili ako osim tebe ima još neko ko vozi i ko je siguran... ne vozim
ili smisli koje su to situacije kojih se plašiš pa razradi strategije... može da se auto nešto pokvari
a i ne moraš autom nije strašno ni ako ne ideš
možda da nađeš još nekog ko vozi pa da se menjate i dogovarate, ako to nije ćerka

I ti, umesto da ih izribaš, ti se hvališ po internetu !
Savest ti je nula.

Muž vozi sigurno taj ne gasa ako nije sve slobodno prilagođava vožnju

I 3x smo upali u situaciju da nije on bio za volanom izginuli bi ali to je bilo dole na brdovitom balkanu kad ljudi sa krntijom misle da mogu preticati

A jednom se meni desilo išla sa sela do grada i junior krenuo samnom i audi ide direkt na nas suprotni smjer Ja po kočnici i frajer u dlaci skuzi da ide suprotno i prebaci se na svoju stranu .

Problem da narod dole vozi katastrofalno i mimo svih pravila ali murija mene non stop kontroliše koliko puta samo vadim prvu pomoć vozačku zelenu kartu i ostalo to već nije normalno dok domaći divljaju

Nisu to negativne osobe, koliko osobe sa manje ili vise realnim strahom, i taj strah prenose na drugoga (ne mogu da ga zadrze u sebi). Iako je u pitanju najcesce najbolja namera, cersto "paralisu" osobe kojima to i ne pada na pamet.

Zato, da bi se bilo sta naucilo, za sve mora da postoji prvi put, i sa izvesnim oprezom ali ipak napred i hrabro, sa pverenjam u sebe i dobrim mislima takva se "kocenja" prevazilaze.

Da sam slusala svoju majku, nikad ne bih naucila da plivam "tamo gde ne moze da se dotakne dno".

Poslednja izmena:
to je zato što imaju kvalitetne puteve i novčane kazne ako u pojedinim trakama voze sporo
da bi se vozilo toliko brzo naravno treba imati i kvalitetna kola

naravno da ti nije jasno kad ovde gologuzija kupuje odbačene EU automobile i vozi po rupama izmedju kojih ima i asfalta

Jes vala. Zato svakog leta drumove okupiraju Turci a aerodrome Nemci i Skandinavci.
Da se zna bre ko je klasa anadolska :lol:

ps - nismo svi fanovi 10-15 god starih VW ;)

Back