Negativne osobe

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.949
Ovog ljeta planiram sa ćerkom i autom da idem na balkan.

Kako sam to saopštila svi oko mene u nekom čudu i svi mi savetuju da idem autobusom što ne dolazi u obzir

Mama i brat stalno mi pričaju kako ima budala na drumu i kako je to odviše dugačak put. Ja to znam i obećala sam da ću ići luzerskom stranom i da netju preticati

Sinoc me opet zovu i pokušavaju na varijantu " da je to trošak i najjeFtinije prolazim ako krenem sa Kantićem "

Sad sam počela da se i brinem iako se moj muž jedino brine da netju pogoditi put jer mi prepušta volan kad putujemo i čak ima poverenja pa zaspi dok ja gasam preko druma .

Ta vozim dobro i čim osetim za umor odmah svracam sa puta na parking i odmaram to sam vazda tako radila

Zasto nama i brat prebacuju svoje strahove na mene umjesto da kažu "sretan put vidimo se dole"

Ja sam sad u dilemi

samo je pitanje jesi li dovoljno razumna da napravis pauzu kad treba a da ne srljas
cokolade i i neke enegetike u autu i sve se moze
po mom iskustvu konzerva energetike ili ona "kafa sa mlekom ladna ko zmija" ima dejstvo 150 km bez zaustavljanja

negativne osobe su pozitivne osobe sa jako lošim iskustvom

- - - - - - - - - -

naviknut na ponašanje seoske akademske populacije koja me par puta preskakala po prevozu bez pitanja da li silazim na sledeću,
odah lažnu sliku negativne osobe kada sam ušao u sledeći autobus sa populacijom odavde

Nikad mi neče biti jasni ljudi koji voze 1000+ km na "odmor".
Pa je l odmaraš ili voziš cement u Frankfurt ?

Mada ako dvoje voze..to je po 500km...na granici podnošljivog

to je zato što imaju kvalitetne puteve i novčane kazne ako u pojedinim trakama voze sporo
da bi se vozilo toliko brzo naravno treba imati i kvalitetna kola

naravno da ti nije jasno kad ovde gologuzija kupuje odbačene EU automobile i vozi po rupama izmedju kojih ima i asfalta

Tako i ja mislim :)

Pogledaj kada ti je mijenjano ulje u kolima i da li ga imaš dovoljno . Ponesi i par litara vode i neku krpu za slučaj
da ti prokuva hladnjak . Pretpostavljam da su ti kola novija ali se može desiti da to otkaže ventilator i da zbog
prokuvavanja moraš dolijevati vodu . Provjeri da li ti je napumpana rezervna guma , da li imaš dizalicu i sl.
Što se tiče same vožnje ne bi trebalo biti nikakvih problema . Moja sestra je dolazila sa ćerkom iz Njemačke kolima
mada nikada prije toga nije prešla dužu relaciju .
Ovi tvoji se protive jer imaju stav " nije za ženu volan " .

Pre svega,treba dati definiciju,KOJE SU OSOBE NEGATIVNE ! Negativne su one osobe,koje u svakom trenutku,na svakom mestu,na svakom skupu,sire negativnu
energiju,svojim stavom i recima.Takve osobe,uglavnom,nikome ne daju za pravo,bilo o kojoj temi da se govori.Sve ono sto kod ostalih ljudi,izaziva pozitivnu
konotaciju,oni pobijaju,negiraju i nipodastavaju.

Negativne osobe,svuda ,u svakom drusrvu u kojem se krecu,iznose samo lose strane i pojave iz zivota.Kod njih,iz njihovog govora,nikada se nece cuti reci optimizma,o bilo kojoj temi da se elaborira.Jednom recju,negativne osobe,sire neprijatan osecaj beznadja i bezperspektivnosti.Takve osobe su vrlo neomiljene,
u svakoj sredini,i uglavnom se izbegavaju susureti sa njima.

Ovog ljeta planiram sa ćerkom i autom da idem na balkan.

Kako sam to saopštila svi oko mene u nekom čudu i svi mi savetuju da idem autobusom što ne dolazi u obzir

Mama i brat stalno mi pričaju kako ima budala na drumu i kako je to odviše dugačak put. Ja to znam i obećala sam da ću ići luzerskom stranom i da netju preticati

Sinoc me opet zovu i pokušavaju na varijantu " da je to trošak i najjeFtinije prolazim ako krenem sa Kantićem "

Sad sam počela da se i brinem iako se moj muž jedino brine da netju pogoditi put jer mi prepušta volan kad putujemo i čak ima poverenja pa zaspi dok ja gasam preko druma .

Ta vozim dobro i čim osetim za umor odmah svracam sa puta na parking i odmaram to sam vazda tako radila

Zasto nama i brat prebacuju svoje strahove na mene umjesto da kažu "sretan put vidimo se dole"

Ja sam sad u dilemi

U dilemi si jer si i sama nesigurna i plašiš se . Njihova ponašanja su samo odraz tvoga pravog stanja emocija. Kada se ne bi plašila i kada bi bila sigurna u sebe i u to što tvrdiš , ne bi ,, čula ,, njihove kritike ili ih uopće ne bi bilo. Oni si ogledalo tvog pravog stanja .

Sedaj u vozilo i teraj,ali gledaj kad god mozes zastani negde okrepi se i odmori,zbog ove vrucine,a i ako ides i nocu opet ponesi dosta tecnosti jer je na balkanu sad i nocu veom vruce i pazi se turskih tablica.pazi na njih i napred i pozadi i sa strane u suprotnom smeru.

U dilemi si jer si i sama nesigurna i plašiš se . Njihova ponašanja su samo odraz tvoga pravog stanja emocija. Kada se ne bi plašila i kada bi bila sigurna u sebe i u to što tvrdiš , ne bi ,, čula ,, njihove kritike ili ih uopće ne bi bilo. Oni si ogledalo tvog pravog stanja .

Ne slažem se. Da je to odraz pravog stanja opet ne bi bila u dilemi. Bila bi nesigurna I uplašena
I ne bi dalje o tome ni razmišljala.

Ima zdravo samopouzdanje. Ne samo glupavo ohrabrivanje ''možeš ti to'', već je i dokazala šta
može. Ima i poverenje onih sa kojima živi. Slobodno može najgrublje da odbije negativna uverenja
mame i brata, tako da im bude jasno da ih niko ništa nije pitao, već da im je samo saopštena
odluka odrasle osobe.

Jedini trenutni problem je što je ne shvataju dovoljno ozbiljno i što im se možda ne sviđa da ona
bude toliko nezavisna.

Back