Negativa

isto ponovo treci put za 6 meseci ode opet stotka bolje da sam kupio nov:dash:

Pa sta je u pitanju?

Moguce da nije to, ali desava se da ljudi koriste kompove u hladnim sobama. Neko bi reko - pa valjda treba da grejem zbog sebe, a ne zbog masine... ali mora i zbog kompa. U sobi mora da bude 20 stepeni da bi upalili komp.

Isto, ako je komp star (ili se ne gasi), moze da se osusi pasta na procesoru, to moze mnogo stete da napravi (ili ako se pasta nestrucno nanese).

Pa sta je u pitanju?

Moguce da nije to, ali desava se da ljudi koriste kompove u hladnim sobama. Neko bi reko - pa valjda treba da grejem zbog sebe, a ne zbog masine... ali mora i zbog kompa. U sobi mora da bude 20 stepeni da bi upalili komp.

Isto, ako je komp star (ili se ne gasi), moze da se osusi pasta na procesoru, to moze mnogo stete da napravi (ili ako se pasta nestrucno nanese).

....sta je to, kako se nanosi i cemu sluzi....:confused::eek:

[/U][/B][/COLOR]

....sta je to, kako se nanosi i cemu sluzi....:confused::eek:

To je neka... masa... koja vrlo dobro provodi toplotu (od vruceg procesora do hladnjaka). Kada se hladnjak montira na procesor, to nije savrsen spoj, iako oba imaju ravne dodirne povrsine. Pa da bi svaki prostor bio popunjen i iskoriscen radi odvodjenja toplote - na procesor se stavi malo paste. I to, samo na centralni deo, to bude manje od santimetar sa santimetar.

Vrlo retko se odvojeno kupuje, nego stize uz procesor. I obicno bude dovoljno - jer zamenimo komp pre nego sto pasta popusti. Druga je stvar ako je neko u potkrovlju, bez klime, radi leti po ceo dan... to prilicno smeta. Nasi kompovi nisu napravljeni bas po vojnim standardima da izdrzavaju sve sto postoji.

pre par meseci riknula graficka a sad ploca i rekose ima tri varijante 40 50 i 65 i jos nesto rece da zaokruzi na 100 a star je tri godine i kad se izredjamo radi oko desetak sati

Onda nije nemoguce, posto se sve spominju veliki potrosaci struje u kompu - da napajanje nije dovoljno dobro.
Ako ono jeste, onda treba pogledati strujni kabl i prikljucak u zidu, da li je sa time sve u redu.

Dragi Beogradjani, verovatno znate onog gospodina sto deli po autobusu kalendare za gluvoneme osobe koje posle naplacuje. usao je u moj autobus i trazio pare kao i uvek. kako je gotovo ceo red lezerno iskulirao, tako i ja, ne zato sto necu, vec zato sto u tom trenutku zaista nisam imala sitne pare, a inace, do sada, UVEK kad ga vidim dam mu neki dinar. kad je prolazio izmedju redova, pored mene, zakacio je rukom moju glavu, ali nikako slucajno, ocigledno namerno, jer sam osetila pritisak koji da me je slucajno potkacio ne bih osetila, i ocigledno spremno i ne malko. Ja sam se mahinalno okrenula, spremna da mu opsujem nesto, jer je to bila automatska reakcija, ali sam se zaustavila u trenutku, shvativsi da je i ion sam gluvo nem ili se bar pravi. Tako da ovom coveku, nikada dinar vise necu dati.

meni je uzasno maltretiranje u gsp-u kada arlaucu i cigulicu i posle traze pare za to.
nije sto traze pare,i na ulici nas zaskacu na svaki korak,vec zato sto je to stvarno atak na nase usi.
pitam se zasto gsp to dozvoljava.kao sto bi vozac izbacio mene iz busa kad bih recimo usla sa bajsom,tako nek izbaci i ove tzv pevace ili svirace.

meni je uzasno maltretiranje u gsp-u kada arlaucu i cigulicu i posle traze pare za to.
nije sto traze pare,i na ulici nas zaskacu na svaki korak,vec zato sto je to stvarno atak na nase usi.
pitam se zasto gsp to dozvoljava.kao sto bi vozac izbacio mene iz busa kad bih recimo usla sa bajsom,tako nek izbaci i ove tzv pevace ili svirace.

Da... ajd ovi sto u tisini prose... ali kad me napadne djurdjevdan ili sta slicno... to je prelazenje svake moguce granice.
Zamislite samo sta bi neki stranac pomislio da se nadje u tom busu ili tramvaju? Strasno.

Back