...gde, ovde ili bas na mail...i bas cudno odakle njima tvoja mail adresa...svasta,
e...nikad dosta iznenadjenja i negative...
e...nikad dosta iznenadjenja i negative...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma na email...gde, ovde ili bas na mail...i bas cudno odakle njima tvoja mail adresa...svasta,
e...nikad dosta iznenadjenja i negative...![]()
dobila sam desetak mejlova gde mi se ljudi obracaju uz psovke u vezi nekakve farme...nista mi nije jasno o cemu se radi.da nisu neki virusi u pitanju?
nisam nigde komentarisala a jos manje email ostavljala,a i to je davno zavrseno.bas mi nije jasno
....i sta sad, samo ja "sijam"..a vi se svi pogasili....eto sad ce svi reci,
evo je samo sedi na Krsti i ne radi nista...cak me i Greba izneveri..![]()

e, nije tacno........ja sam ,eto, ugasena, a po postovima se vidi da ceo bozji dan sedim na politici....Otvorili tamo temu o klopi..i, malo citam, malo jedem..pa opet tako...kao filovana torta...ocu puknem...
![]()

o cemu pricas?![]()

o cemu pricas?![]()
Ni ja ne razumem...
Sta ima televizija sa emajlom upucenim tebi, i to greskom.

dobila sam desetak mejlova gde mi se ljudi obracaju uz psovke u vezi nekakve farme...nista mi nije jasno o cemu se radi.da nisu neki virusi u pitanju?
nisam nigde komentarisala a jos manje email ostavljala,a i to je davno zavrseno.bas mi nije jasno

ne bre,nije greskom,nego namerno,neko je slao sa moga emaila ljudima mejlove a u vezi pomenutih emisija.....pa ti ljudi mi `ladno odgovorili, psovali mene,i farmu i dvor i cigansku srbiju kako jedan rece.ja se vama izvinjavam, Farmu nisam izmislila ja, evo gde sam procitala.....
Grebo, nema veze sto ti ne gledas tv, ni Farmu, Dvorce...i ostale emisije....Oni, koji su ti poslali greskom mejlove, gledaju, a ja sam u saljivom tonu napisala post.
Ako sam te uvredila, izvini.

ne bre,nije greskom,nego namerno,neko je slao sa moga emaila ljudima mejlove a u vezi pomenutih emisija.....pa ti ljudi mi `ladno odgovorili, psovali mene,i farmu i dvor i cigansku srbiju kako jedan rece.
a ja nisam nikome pisala,pogotovo ne o tome.nije mi jasno kako je neko mogao pisati sa mog mejla?nikako mi nije jasno.
e to je negativa.
p.s.a pozitiva je da ti znas da te ja volim i da me dragi ljudi ne mogu uvrediti
![]()
![]()

pa zato se i iscudjavam.nikom ne `pozajmljujem `email adresu,i niko sem mene ne zna sifru
...e, svasta..onda mi stvarno nista nije jasno....![]()
malo kašljuckam, ali to je valjda normalno s obzirom da je napolju minus beskonačno..Ova satro uvozna nafta ne valja nista kamion mi trosi ko tenk.