Negativa

Veze nemam...valjda tamo gde i ja....tako sam mislila do ovih vesti, i vasih objasnjenja...Vidim samo da je moj Maxi pun naroda,
sad cu bas da zovem prve komsije da pitam...z;)

....ha..jeste Maxi pun naroda, prosto zato sto imaju dobru reklamu, uopste
nisu jeftini..eto ja sam kupila neke namirnice kod njih, pa iste te u SOS radnji
i bukvalno sam platila duplo manje...

nisu jeftini..eto ja sam kupila neke namirnice kod njih, pa iste te u SOS radnji

..zato sto nemamo drugi izbor...Sad mi komsije potvrdise da su culi za te radnje, ali da ih kod nas u kraju nema..
Imamo zato tri Maxi-ja..u okruzenju.

Maxija ima mnogo po gradu... Ali to ne znaci da su povoljni, znaci samo da ih ima dovoljno.
Inace kupovati po posebno snizenim cenama koliko god se moze, to bude stvarno jeftino. Kada stave u maxiju posebnu cenu - to obicno znaci da su je smanjili na nivo iz Tempa. Pa ko je motorizovan...

p.s. jeste li znali da su Favola, Free line, Premia, Alba... (ima ih jos) sve 'salteri' od Delte? Sami prave i sami prodaju. I logicno da taj deo bude najjeftiniji.

....i velika vecina voca i povrca koji se prodaju kod njih su njihova proizvodnja...

....ne kupujem nista od toga...narocito ne iz pekare...e, to nije njihovo vec
koperant iz sela Pudarci kod Bg...jeza kako se to radi....neka hvala...

danas sam isla u `familiju` kod beogradjanke,tu je dosta jeftinije od maksija.
udarila sam strapac kroz market,tek da snimim sta sve ima....lele majko mila kako je smrdelo u blizini frizidera sa svezim mesom

nije mi jasno,zar ne osecaju oni radnici `miris` pokvarenog mesa

Maxija ima mnogo po gradu... Ali to ne znaci da su povoljni, znaci samo da ih ima dovoljno.
Inace kupovati po posebno snizenim cenama koliko god se moze, to bude stvarno jeftino. Kada stave u maxiju posebnu cenu - to obicno znaci da su je smanjili na nivo iz Tempa. Pa ko je motorizovan...

p.s. jeste li znali da su Favola, Free line, Premia, Alba... (ima ih jos) sve 'salteri' od Delte? Sami prave i sami prodaju. I logicno da taj deo bude najjeftiniji.

Hoces reci da je ovo sve Miskovo? Pa, ovo je stvarno negativno s tvoje strane....z:mrgreen:
Nisam znala....z:(

http://www.maxi.rs/code/navigate.php?Id=62

ADUT, MISTRAL, FAVOLA, MAXI PEKARA, FEDELA, ALBA, AMBIENTO, HAPPY PETS...

Mozda je bolje u slici:

Ubio si me u pojam sada...

e,za ove prodavnice, saznadoh da su to prodavnice bivse Jabuke.Odnosno, gde je nekad bila Jabuka, sad je SOS Market. Ciji je, nemam pojma.

[/B]

Hoces reci da je ovo sve Miskovo? Pa, ovo je stvarno negativno s tvoje strane....z:mrgreen:
Nisam znala....z:(

Ubio si me u pojam sada...

Ne moras da budes u pojmu... Poznavajuci nas mentalitet - Delta je firma koja ima najvise kontrola od svih koje postoje. Mi ne oprastamo uspeh.
Kupovina po maxijima mi nije omiljena, jer je sve nekih 20% skuplje nego u (jednako Deltinom) Tempu.
Ipak, moram da ih pohvalim za hvalitet, ne secam se da je nesto kupljeno kod njih bilo lose. A za meso, posto je vec spomenuto... Par puta sam bio kasnije uvece tamo - rafovi se kompletno peru. Posle nekih valjda 8 uvece ne prodaju sveze meso (do jutra u xy sati)

ma sve ok sto si ti rekao..
nego,pitam se ja ovako....gde sklanjaju svo meso i za koje li vreme uspevaju da ga prodaju....i koliko ga puta zamrzavaju,odmrzavaju

nista se ne baca ide u sveze kobasice i to savetujem da ne kupujete kao i da ne lupate glavu jer sve je delta. Pazi sad B. Jerkovic Veljko Vlahovic Kumodraz Medak I II i III Konjarnik za svaku iole ozbiljniju kupovinu samo Delta i niko vise cak ni Idea pa sta reci

Back