Negativa

ne mislim da nas praše vec sto se mene tice,možda sto sam rano ustala pa sam se preko dana premorila i stiglo me popodne
ali kafetin je odradio svoje..tako da vise nemam glavobolju a i ranije cu veceras u krevet..ocekujem da cu sutra biti kao nova :lol:

Pogledajte kako mi je medicinska sestra u domu zdravlja premotala ušivan prst

20231122_145805.jpg

Рок је фебруар, ниси обавештен.
a kad su poceli da rade?
ono da ih neko ne bi cimao kako probijaju rokove daju neke nebulozno dugacke rokove.
neprihvatljivo je da tako vazna ulica ima toliko dugacak period nefunkcionisanja.

da li znas da su za popravku 41m ulice u centru grada pre par godina dali 4 meseca sebi rok da urade.
i znas sta je najgore..zaista su je i radili 4 meseca i naravno zavrsili u roku.

Dođe danas vlasnik firme i dade mom kolegi otkaz danas za danas

Bez najave, bez ičega, lik došao iz Niša službenim autom i pljus otkaz, ostavi auto, gledaj kako ćeš se vratiti

Razlozi besmisleni, mogao mu je dati otkaz i pre dve godine zbog toga

5 godina radio, stvorio im prodajnu mrežu ..a ostaviše kolegu koga je on preporučio, sitnu jajaru, koja ne radi ni 10% radnog vremena ali zato ljaga svakoga i laže i maže

Prošlo je 6 sati i još uvek ne mogu da razumem kako je to moguće ..između ta dva lika izabrati ovog .. koji je uzgred taj dan kao "morao" biti odsutan

Bez najave, bez ičega, lik došao iz Niša službenim autom i pljus otkaz, ostavi auto, gledaj kako ćeš se vratiti

5 godina radio, stvorio im prodajnu mrežu ..a ostaviše kolegu koga je on preporučio, sitnu jajaru, koja ne radi ni 10% radnog vremena ali zato ljaga svakoga i laže i maže

Prošlo je 6 sati i još uvek ne mogu da razumem kako je to moguće ..između ta dva lika izabrati ovog .. koji je uzgred taj dan kao "morao" biti odsutan
Е... Мени је једном тако уручен отказ "радиш до данас", од стране школског из средње.

moze da ga tuzi.
u sustini je jako tesko dati otkaz.
moras da iams debelo pokrice za to.

moze da ga tuzi.
u sustini je jako tesko dati otkaz.
moras da iams debelo pokrice za to.

I ja mislim da to tako ne ide... otkazni rok je min 15 dana

I nije mi jasno odakle im ideja da mogu tako da se ponašaju prema zaposlenima u Srbiji

Pre par dana i ako je bio na bolovanju organizuju sastanak on line na kome je njegovo prisustvo se podrazumevalo

I za to bi trebali imati prijavu inspekciji rada , bar tako mislim

Back