greba
Buduća legenda
- Poruka
- 27.571
I mene...i moju drugaricu...meni je negativa to što me danas popodne boli glava
Pocela sam stvarno da verujem da nas praše odpzgo

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
I mene...i moju drugaricu...meni je negativa to što me danas popodne boli glava
jesam..kao leptirica sam ceo danjel si nova?
Boze sačuvaj, sve su gore, sve manje znaju...Pogledajte kako mi je medicinska sestra u domu zdravlja premotala ušivan prst
Pogledajte prilog 1451421
Baš rekoh kevi, kad me pitala koja je sestra. Sve su nove i mlade. Idem sad opet da pitam ove iz druge smene dal hoće da to odrade ljudskiBoze sačuvaj, sve su gore, sve manje znaju...
Strasno.Išla u drugu smenu ali ništa bolja situacija.
Stavila je uzan zavoj,nije lepo zavila i dok sam stigla kući sve se rastočilo.
Ovo je bruka i sramota!
Pogledajte ovo
Pogledajte prilog 1451605
Nek ih vode na kurs ppz.
Još se onako domunđavala sa drugom sestrom "dal to ide u osmicu" ili ne
Ја ћу бити потпуно блокирана. И Булевар Николе Тесле и Михаила Пупина. Главна раскопана.a u cemu je problem..sto ce u nedelju jedan deo dana biti izmenjen i blokiran saobracaj zbog polumaratona ?
jel su konacno zavrsili glavnu ulicu?Полумаратон у недељу, опет блокада.
https://www.b92.net/lokal/beograd/s...69-linija-menja-trasu-detaljan-spisak-2439084
Шалиш се.jel su konacno zavrsili glavnu ulicu?
jos nisu?Шалиш се.
Рок је фебруар, ниси обавештен.jos nisu?
jbt nesposobna stoka
a kad su poceli da rade?Рок је фебруар, ниси обавештен.
Е... Мени је једном тако уручен отказ "радиш до данас", од стране школског из средње.Dođe danas vlasnik firme i dade mom kolegi otkaz danas za danas
Bez najave, bez ičega, lik došao iz Niša službenim autom i pljus otkaz, ostavi auto, gledaj kako ćeš se vratiti
Razlozi besmisleni, mogao mu je dati otkaz i pre dve godine zbog toga
5 godina radio, stvorio im prodajnu mrežu ..a ostaviše kolegu koga je on preporučio, sitnu jajaru, koja ne radi ni 10% radnog vremena ali zato ljaga svakoga i laže i maže
Prošlo je 6 sati i još uvek ne mogu da razumem kako je to moguće ..između ta dva lika izabrati ovog .. koji je uzgred taj dan kao "morao" biti odsutan
moze da ga tuzi.Dođe danas vlasnik firme i dade mom kolegi otkaz danas za danas
Bez najave, bez ičega, lik došao iz Niša službenim autom i pljus otkaz, ostavi auto, gledaj kako ćeš se vratiti
Razlozi besmisleni, mogao mu je dati otkaz i pre dve godine zbog toga
5 godina radio, stvorio im prodajnu mrežu ..a ostaviše kolegu koga je on preporučio, sitnu jajaru, koja ne radi ni 10% radnog vremena ali zato ljaga svakoga i laže i maže
Prošlo je 6 sati i još uvek ne mogu da razumem kako je to moguće ..između ta dva lika izabrati ovog .. koji je uzgred taj dan kao "morao" biti odsutan
jel si ga tuzio?Е... Мени је једном тако уручен отказ "радиш до данас", од стране школског из средње.
moze da ga tuzi.
u sustini je jako tesko dati otkaz.
moras da iams debelo pokrice za to.