Nefizička kastracija

bezimeni1

Domaćin
Poruka
4.470
Како то извести? Шта пити или појести? Шта урадити да постанеш апсолутно асексуалан, да никад више у животу не пожелиш секс, додир, мажење, чак да изгубиш и романтичарске емоције? Услов је да не буде физичка кастрација јер не желим да будем физички осакаћен, желим да умрем са свим деловима тела, и да нема за последицу умор и поспаност јер се мора функционисати у животу. Потомство свакако нећу имати.

Неостварена сексуалност је највеће зло које постоји, то те уништи у тотално свему. Не желим да се борим против сексуалности разним глупостима и некаквим борбама и скретањима мисли нечим другим, желим да је уопште немам, да ништа не осетим чак и да сада видим голу девојку уживо и да жели нешто са мном. Сексуалност се мора заувек уништити, то је најрационалније решење, нема потребе - нема патње због неиспуњене потребе.

Неостварена сексуалност
...se ostvaruje na "terenu" sa nekom partnerkom

Nemoj sebi da radiš to što si pomenuo u uvodnom postu.
Znam slučaj, veruj mi ne bi voleo tako nešto da doživiš.
Jedan moj drugar je sebi to radio.
Bolje da ti ne pričam šta je prošao.

Idi kod nekog psihoterapeuta ili idi negde u inostranstvo.

Previše si na netu, iskorači

I ne ßeri sa nećeš da imaš potomstvo

Decu imaju svakakve individue zašto ne bi i ti?

...se ostvaruje na "terenu" sa nekom partnerkom
Тога више неће бити.

Nemoj sebi da radiš to što si pomenuo u uvodnom postu.
Znam slučaj, veruj mi ne bi voleo tako nešto da doživiš.
Jedan moj drugar je sebi to radio.
Bolje da ti ne pričam šta je prošao.

Idi kod nekog psihoterapeuta ili idi negde u inostranstvo.

Previše si na netu, iskorači
Шта му се десило?

I ne ßeri sa nećeš da imaš potomstvo

Decu imaju svakakve individue zašto ne bi i ti?
Нећу зато што ћу бити стар и екстремно разочаран тако да ћу све отерати, биће огромне разлике у годинама и прво бих хтео да се иживим, све по реду. Мене су већ сви одбацили. То се неће десити јер нећу обавезе док се не иживим и не измењам више партнерки.

Onog trenutka kad prestaneš da misliš o tome, a naročito to iznosis javno - tada ćeš postati.
Не могу то да изведем, ја стварно избегавам да гледам девојке али немогуће их је скроз непримећивати, кад изађем напоље све су око мене. Раније годинама нисам ишао на плажу због тога.

Како то извести? Шта пити или појести? Шта урадити да постанеш апсолутно асексуалан, да никад више у животу не пожелиш секс, додир, мажење, чак да изгубиш и романтичарске емоције? Услов је да не буде физичка кастрација јер не желим да будем физички осакаћен, желим да умрем са свим деловима тела, и да нема за последицу умор и поспаност јер се мора функционисати у животу. Потомство свакако нећу имати.

Неостварена сексуалност је највеће зло које постоји, то те уништи у тотално свему. Не желим да се борим против сексуалности разним глупостима и некаквим борбама и скретањима мисли нечим другим, желим да је уопште немам, да ништа не осетим чак и да сада видим голу девојку уживо и да жели нешто са мном. Сексуалност се мора заувек уништити, то је најрационалније решење, нема потребе - нема патње због неиспуњене потребе.
Suzbijanje seksualnog nagona (libida) lekovima postiže se kroz nekoliko farmakoloških metoda, koje se obično dele na hormonske pristupe koji snižavaju testosteron i nehormonske, ili „antilibidinalne“ lekove, koji utiču na neurotransmitere.

Drugim rečima, idi kod lekara da ti prepiše.

Тога више неће бити.

Шта му се десило?

Нећу зато што ћу бити стар и екстремно разочаран тако да ћу све отерати, биће огромне разлике у годинама и прво бих хтео да се иживим, све по реду. Мене су већ сви одбацили. То се неће десити јер нећу обавезе док се не иживим и не измењам више партнерки.

Не могу то да изведем, ја стварно избегавам да гледам девојке али немогуће их је скроз непримећивати.
Uradi nešto
Sve je moguće
Sebe ne vidiš iz prave perspektive već iz mračne rupe
Razbij te barijere koje su nastajale godinama
Pomoć potraži i nešto bre uradi

A moj drugar
Pa...
Došlo je do jezivih efekata na nervni sistem i kožu kad je to probao i pokušavao i dobio nervna oboljenja koja ne mogu da se reše

Питај монахе.

Има средство

A moj drugar
Pa...
Došlo je do jezivih efekata na nervni sistem i kožu kad je to probao i pokušavao i dobio nervna oboljenja koja ne mogu da se reše
Шта је користио, каква обољења је добио?

Meni se od toga diže
Мени можда и помаже мало, добијем благу цобољу за оне ствари док сам под гасом. Није ни чудо што ме то привлачи.

urbana legenda je da su vojnicima u vojsci u hranu trpali brom bas iz tih razloga :D
За то сам исто чуо али бојим се да то оставља и друге страшне последице.

potraži stručnu pomoć
Ако ми може дати лекове за гашење сексуалности.

Питај монахе.

Има средство
То је духовност али то држи воду док мајстори оду.

Шта је користио, каква обољења је добио?

Мени можда и помаже мало, добијем благу цобољу за оне ствари док сам под гасом. Није ни чудо што ме то привлачи.

За то сам исто чуо али бојим се да то оставља и друге страшне последице.

Ако ми може дати лекове за гашење сексуалности.

То је духовност али то држи воду док мајстори оду.

Није духовност

Средство

Lekovi

Haha samo 5G... Evo Japanci na primer, Kinezi, Ameri, Englezi... kako su se svi kastrirali? Digitalizacija ucini svoje. Nije mi jasno sta sa tobom nije u redu, odnosno otkud ti i dalje libido. Mozda nisi bio na takvom radnom mestu da si okruzen kompjuterima kao oni isl.

Moras i vise da radis generalno, da utrosis entuzijazam na koristan nacin. Vidi se da nisi ni ucio mnogo isl.

Poslednja izmena:
Zayebi to i fokusiraj se na izlaz iz svoje situacije i na sex
Фокусирао сам се на то пола живота безуспешно али све има свој рок трајања. Никог није било пре за то, сад је доста, и превише.

~~~

За сад је можда најбоље решење алкохол али није савршено, постоји вероватно нешто боље.

Фокусирао сам се на то пола живота безуспешно али све има свој рок трајања. Никог није било пре за то, сад је доста, и превише.

~~~

За сад је можда најбоље решење алкохол али није савршено, постоји вероватно нешто боље.
Puno stresa, težak život i težak rad izbiće ti žene iz glave. Gledaćeš samo kako da preživiš i da nađeš vremena da odspavaš.
Da vojnici su pili brom.
Izbegavanje i masturbacije dovodi do pojave koju ameri zovu blue balls, tj yaya oteknu, počnu da bole, pa je posle i ejakulacija pomalo bolna

Puno stresa, težak život i težak rad izbiće ti žene iz glave. Gledaćeš samo kako da preživiš i da nađeš vremena da odspavaš.
Da vojnici su pili brom.
Izbegavanje i masturbacije dovodi do pojave koju ameri zovu blue balls, tj yaya oteknu, počnu da bole, pa je posle i ejakulacija pomalo bolna
Ја сам толико напаљен баш због стреса, имам анксиозност и нон-стоп сам под стресом, чим за то нијансу попусти одмах ненормална напаљеност, тај адреналин код мене и утиче на такав начин да будем напаљен, то ми је некако као лек или рефлексни отпор против стреса.

Избегавање мастурбације умањује либидо?

Ја сам толико напаљен баш због стреса, имам анксиозност и нон-стоп сам под стресом, чим за то нијансу попусти одмах ненормална напаљеност, тај адреналин код мене и утиче на такав начин да будем напаљен, то ми је некако као лек или рефлексни отпор против стреса.

Избегавање мастурбације умањује либидо?
Jesi nekad probao da ne drkaš nekoliko dana? Ja jednom nisam 10-ak dana, a jednom 5-6. U oba slučaja sam svršio kao nenormalan kad je ta apstinencija prekinuta, izašlo je baš puno semene tečnosti. U prvom slučaju je to prekinuto drkanjem, a u drugom (kraćem) seksom.

Back