gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Да ли сте некада били у вези а да сте се осећали запостављеним/запостављеном од стране партнера?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam.Да ли сте некада били у вези а да сте се осећали запостављеним/запостављеном од стране партнера?
Ne...to nije tacno...ti nisi takva osoba uopsteNisam.
Čak sam dobijala i previše pažnje.
Ja sam ta koja zapostavlja, jer sam sebi najbitnija.
neДа ли сте некада били у вези а да сте се осећали запостављеним/запостављеном од стране партнера?
Ће видаме...@SilverStar ima sta da kaze na tu temu sigurno
On je uvek zapostavljen a tako je plemenit
Шта се десило? Мислим, како си знала да је драма и како сте то хвала Богу решили?jesam jednom, sto je bila moja paranoja i mogla je bas da me kosta.
hvala bogu, zavrsilo se najbolje moguce.
Лепо је бити себи најбитнији али не да то прераста у нарцизамNisam.
Čak sam dobijala i previše pažnje.
Ja sam ta koja zapostavlja, jer sam sebi najbitnija.
Надам се @LastDayNe...to nije tacno...ti nisi takva osoba uopste
Ја нисам још увек хвала Богу, у 3 везеPodrazumeva se
Razgovorom - najjednostavnijeШта се десило? Мислим, како си знала да је драма и како сте то хвала Богу решили?
Фала Богу! Просте ствари се не компликују!!! Но, моја генерација све комоликујеRazgovorom - najjednostavnije
Не може мени нико ништа да смести , не сјекирам сеE pazi da ne uvredis gospodina,smestice ti da ostanes bez moda ko meni sto je.Mislim plemenit je to gospodin a plemstvo se ne dira
Eno ih na FotkamaЛепо је бити себи најбитнији али не да то прераста у нарцизам
И ја ћу да упаднем имам једну добруEno ih na Fotkama
Ja tu vise ne kacim nista to je to od mene.И ја ћу да упаднем имам једну добру
Добро ја право да ти кажем нисам ни знао одма о коме причаш мислио сам на неке друге чланове али молим васMa ne sekiram se,samo da znas kako je plenit,pa empatican pa sav razuman dok mu neka devojka ne posalje pogeesnu pesmu...onda urla ko mlad vukodlak na njih
Што болан? Направићу ја и ође за младе фотке 18+Ja tu vise ne kacim nista to je to od mene.
Да није то била нека веза без пажње?Ma ok je to...nego ja eto,da se ne zaboravi
Pa ne bih da ogovaram gospodina i njegove veze...Да није то била нека веза без пажње?
Pa ne bih da ogovaram gospodina i njegove veze...
Narcizam je nešto drugo.Ja sam samo previše samoživa.Лепо је бити себи најбитнији али не да то прераста у нарцизам
Проблеме нек решавају у пм и П.М. :ДNarcizam je nešto drugo.Ja sam samo previše samoživa.
Gubljenje tvoje titule , tj moderacije nije zasluga Silvera.
I mislim da bi bilo lepo ako imaš neke lične probleme sa njim da rešiš iste
u PP, a ne da ga razvlačiš po temi,na kojoj čak nije ni prisutan.
A ti si moj ...Šta?Psiholog?Da ummes ponekad da se povuces u sebe jer te previse paznje izcrpi ali nisi sebicna osoba.